Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem ładna? Moja fotka do oceny!

Polecane posty

Gość gość
to ty sypiasz z biurkiem,? on ponoc szaleńczo zakochany w tobie. a ty taka niespecjalna. w tym burdelu na łóżku ci wylizuje?

Gość gość
Jakie to jednak ważne by uroki pokazywać w estetycznej całości. Zgrabna ale ten drugi plan

Gość gość
Tłusta

Gość gość
Jak dla mnie juz troche za bardzo spasiona. Za kilka lat bedziesz grubasem,zacznij cwiczyc.

Gość gość
burka pochwa. ponoc lata za tobą z wywieszona kamera i erekcji dostaje w szkole,

Gość gość
autorka to dobra szmata co wy od niej chcecie!?

Gość gość
Jesteś rudzielcem brudasem, leniem, pasozytem i chyba trudnisz się prostytucją. Wstyd!!!:O Ogarnij ten burdel 🖐️

Gość gość
ładna z masz żonę burek. szukałeś widzę podobnej bo że mną nie zwyciężysz :-)

Gość gość
co ma na celu umieszczenie takich zdjęć? szukasz sponsora? czekasz na ochy i achy by się dowartościować jaka jesteś seksowna co to ma być ja się pytam? już odpowiadam jesteś gówniarą, nie szanujesz siebie i mieszkasz gorzej jak w chlewie

Gość gość
Cycki ok troche rozlazle cialo musisz byc mieciutka

Gość gość
miękka jak twoja sflaczala faja :-¥

Gość gość
Co to kuźwa za dziwne znaczki na ciele? Stempelki klientów, czy domowej roboty beznadziejne i oszpecające tatuaże, które zupełnie do niczego nie pasują.

Gość gość
Ja pierrr a polactwo mentalnie jest spi/e/r/do/lone po stokroć!!! Jak ktoś wcześniej pisał, spójrzcie na np https://www.reddit.com/r/gonewild/ tam nikt dziewczyn nie obraża, każdy z pełną kulturą rozmawia. Aż przypomniała się mi sprawa blvckdozen, Polki, która regularniw wrzucała na rgw swoje fotki. Założyła też konto na wykop.pl i wrzuciła fotkę, oto jak się potoczyło dalej: X Polska: zaczęto ją stalkować, obrażać (wyzywano od sat, dziwek, itp), grozić (śmiercią, gwałtem), ktoś doszedł do jej prawdziwych danych osobowych i je opublikował i zagroził wysłaniem tych zdjęć rodzinie dziewczyny, zaczęło się masowe zamawianie zlewów i różnych rzeczy na ten adres, dziewczyna musiała zniknąć z internetu. X RedditGW: użytkownicy widząc, co się dzieje wspierali ją dobrymi słowami, ponoć zaczęto też zbiórkę pieniędzy dla niej, aby miała na pokrycie szkód (zamówione na nią zlewy) oraz dobrego prawnika, administracja reddit całkowicie zablokowała dostępu do serwisu z terenu Polski, każdy ją pocieszał jak mógł, cała ta akcja przyniosła wielki wstyd polskim internautom i od tego czasu są wszędzie w internecie za to wyszydzani, administracja reddita próbowała nawet złożyć zawiadomienie do amerykańskiej prokuratury.

Gość lk
fajne cycuszki masz:)

Gość MerKurio
Masz piękne seksowne ciało mógłbym je pieścić dniami , być twoim sługa od zaspokajania Ciebie Na widok tych zdjęć stanął mi na baczność k***s aż musiałem wziąć go do ręki i sobie ulżyć Pozdrawiam posiadaczkę jednego z piękniejszych ciał

Gość gość
Jak mam ocenić czy jesteś ładna jak ryja nie widać

Gość gość
A ile k***sow juz cie obracalo

Gość gość życzliwy
czy ładna to nie wiem bo nie widać twarzy ale ciało masz całkiem całkiem, chociaż mogłabyś troszkę schudnąć wtedy by było bosko ;)

Gość gość
Ładna?Kobieto jestes mega sexi

Gość gość
Skąd jesteś piękna Istoto?

Gość gość gość
Jesteś normalna ? Jak nie wstyd Ci robić takie rzeczy i do tego w takim miejscu ? Opanuj się.

Gość gość
gruha9191@wp.pl jak chcesz to ci pooceniam profesjonalnie a nie tak jak tutaj :)

Gość gość
Dojechalbym cie

Gość gość
Bardzo łatwo sprawdzić czy autorka jest pulchna czy nie. Nich usiądzie normalnie (np po turecku, albo na krześle) bo w takiej pozycji każdej ginie brzuszek albo się zmniejsza.

Gość gość
Dla mnie wyglądasz bardzo fajnie, zdecydowanie do schrupania!

Gość MerKurio
Ona wcale nie jest gruba, tylko ma piekne seksowne kobiece kształty na których widok coś się dzieje w kroku. A do tego te duże pięknie kształtne piersi które mógłbym ciągle pieścić ustami i dłońmi. Ciekaw jestem jej pupcia musi być piękna krągła- ale bym chciał ją zobaczyć...

Gość gość
masz ładne cycuszki, chciałbym possać, szkoda, że nie dałaś fotki swojej pupci, jestem ciekawy jak wygląda?

Gość gość
Rochal bym Cię ładne piersi i ciało mmmm