Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziewczyna9900

Czy jestem w ciąży?

Polecane posty

Hej dziewczyny. Bardzo potrzebuję Waszej pomocy. Obawiam się, że jestem w ciąży.. Z chłopakiem kochałam się 12/13 stycznia, nie pamiętam dokładnie który to był dzień. Okres powinnam dostać wczoraj, a nie dostałam. Kochaliśmy się bez zabezpieczenia, ale chłopak twierdzi, że nie dostał żadnego wytrysku we mnie, poza tym orgazmu dostał dużo później, gdy już nie był we mnie. Bardzo się boję, że jestem w ciąży. Przez dłuższy czas nie miałam żadnych objawów, dopiero od kilku dni bolą mnie piersi, jajniki i nerki. Typowe objawy, gdy miałam dostać okres, lecz okresu nie mam dalej. Zauważyłam, że na sutkach wyskoczyły mi gruczoły... Obawiam się, że to objaw ciąży. Bolą mnie, są wieksze. Nigdy tak nie miałam. Dodam jeszcze, że jestem narażona na wielki stres przez to od bardzo dawna i cwicze. Czy to może być powodem braku okresu? W tamtym miesiącu miałam okres dwa razy, czy to może być powodem opóźnienia?Dodam,że mój cykl zazwyczaj trwa 28 dni, a dzień w którym zaczęła mi się ostatnia miesiączka to 25.12 i trwał on tydzień. Zauważyłam też białe plemienie na bieliźnie. Bardzo proszę o pomoc, nie wiem co mam robić? czy mam się uspokoić i czekać jeszcze kilka dni.. czy to będzie ciąża? :(

Gość gość
Jakie gruczoły? Sama nie wiesz, nie masz pewności więc nie wiem skąd ktoś na forum miałby mieć pewność skoro bawicie się bez zabezpieczeń. Zrobisz test pod koniec tygodnia to sie dowiesz.

Gość gość
Ty duopy dawałaś to powinnaś wiedzieć.

Gość gość
Po zbadaniu cię przez monitor stwierdzam, że TAK

Gość gość
Nie jesteś w ciazy wyluzuj i sie odstresuj, najlepiej wypij piwko na noc obejrzyj cos i jutro okres bedzie jak ta lala :)

Gość gość
Kochaliśmy się bez zabezpieczenia, ale chłopak twierdzi, że nie dostał żadnego wytrysku we mnie, poza tym orgazmu dostał dużo później, gdy już nie był we mnie. x Litości, to ma być gwarancja? Od kiedy to. Nie ma zabezpieczenia = możliwa ciąża.

Gość gość
Zamiast się zadręczać zrób test i się dowiesz.

Gość gość
Zaczekaj chwilę zrób test i się zobaczy , teraz możesz isć do ginekologa pewnie coś na to poradzi. I się nie bój ! Ja mam już od 3 dni dziecko i były podobne objawy tylko jak się o tym dowiedział( mój chłopak) to odszedł.

Gość gość
Mam problem. Wspolzylam z narzeczonym w dni płodne. Staramy się o dziecko. Od tego dnia minęło 14 dni. Jestem jeszcze przed okresem . Mam dostać dopiero za 6 dni. Ale jakos dziwnie się czuję. Jestem zmęczona. Mam zgagę . Metaliczny posmak w ustach. Boli mnie podbrzusze. Czy to mozE być ciąża? Proszę o pomoc. Magda

Gość gość
A my co wróżki? Zrobisz test to się dowiesz!