Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tabletki HCA odchudzanie OPINIE

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś bał tabletki na odchudzanie HCA? Szukam czegoś skutecznego żeby schudnąć...

Gość gość
Ja nie polecam ogólnie tabletek na odchudzanie... zwykle efekt JOJO po każdych jest

Gość gość
Tabletki HCA już dawno są w Polsce i to nie żadna nowość... są lepsze suplementy diety na odchudzanie

Gość gość
Ja polecam hipnozę na odchudzanie

Gość gość
A jak działa taka hipnoza?

Gość gość
Ja czytałem ostatnio o hipnozie na odchudzanie i wypowiadali się ludzie z tej branży i bardzo chwalili właśnie tę metodę na odchudzanie - podobno nie tylko nie ma efektów jojo ale i efekty otrzymują się na stałe. Można schudnąć do 5KG/ Miesiąc

Gość gość
Główny efekt odchudzania z hipnozą to MNIEJSZY APETYT - na mnie działa

Gość gość
no i kupiłem tą hipnozę i faktycznie jest mniejszy apetyty - to działa :D i to już po 4 dniach od ćwiczeń z tą hipnozą :)

Gość ZdrowiePrzedeWszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Colominal, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex, Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne normalne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2014 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.

Gość Urszula 33
Dla mnie świetnym suplementem jest Therm line fast - niewiele robie właściwie, żeby schudnąć - poza ujemnym bilansem kalorycznym w diecie i jak sięokazuje z tym suplementem to wystarcza - 7 kg w miesiac :D

Jeśli szuka Pani/Pan czegoś skutecznego na odchudzanie to polecam suplement diety IQacai,osobiście go stosowałem i straciłem ponad 8 kg w krótkim czasie bez diety :)

Gość Daniel45
W takim razie polecam Ci stosowanie suplementu diety IQacai,osobiście go stosuje i już 7 kg straciłem :)

Gość Felicja 25
IQacai i calominal są fatalnymi suplementami. Ja używałam calominalu przez ponad miesiąc i zero efektu, nawet jak zaczęłam chodzić na zumbę. Zdecydowanie odradzam dziewczyny, bo wyrzucicie pieniądze w błoto

Gość DorotkaO
Felicja - u mnie Calominal oprócz braku efektów w odchudzaniu dał wręcz odwrotne - waga mi wzrosła i miała potworne zaparcia. Kupiłam od razu 2 opakowania, ale nie byłam w stanie ich skończyć i wylądowały w śmietniku. Nie warto eksperymentować, jeżeli jest dużo negatywnych opinii w internecie..

Gość Joasia 34
Ja się naciełam na liporedium - co prawda nie miałam skutków ubocznych, ale nic mi kompletnie nie dał, a kasę wydałam. Przez ostatnie 3 miesiące chodziłam na siłownie i biegałam i na początku nawet bez suplementu poszło 5 kg w dół. Później stanęło w miejscu, a trochę tłuszczu na brzuchu mam za dużo. No cóż, teraz pora poszukać jakiegoś skutecznego suplementu.. :/.

Gość gość
IQacai - to były zmarnowane przeze mnie pieniądze... Ja zauważyłam delikatną różnicę po calominalu, ale największe efekty widziałam po stosowaniu Biofiteo. Naprawdę szczerze polecam. Wiadomo, że bez ćwiczeń i diety żadne tabletki nie pomogą, ale ćwicząc, zdrowo się odżywiając i stosując te produkty można już coś zdziałać ;) Ja różne pprodukty biofiteo kupuję tu http://aptekajakmarzenie.pl/advanced_search_result.php?keywords=biofiteo