Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy BOGATSZY facet moze zainteresowac sie biedniejsza kobieta?

Polecane posty

Gość gość

Dodam ze jestem dobrze wyksztalcona, ale rodzice byli biedni stad moj zyciowy start byl nizszy.

Gość gość
nie ma szans chyba ze jest cypkofaty

Gość gość
zalezy

Gość gość
A dlaczego nie? Jeśli dziewczyna jest mądra, ułożona albo facet po prostu się w biedniejszej zakocha, to czemu miałby z takiej miłości zrezygnować.

Gość gość
A jakie to ma miec niby znaczenie?

Gość gość
Mężczyźni w przeciwieństwie do kobiet nie zwracają uwagi na takie bzdety jak pieniądze, więc szansę masz. Tyle tylko że większość kobiet niestety z czasem zaczyna pasożytować na mężczyźnie uważając że jego pieniądze się jej należą i wtedy trzeba taką kopnąć w tyłek.

Gość gość
a czy bogatsza kobieta może zainteresować się biedniejszym facetem?:D

Gość gość
Może, ale ci najbardziej bogaci mają wysokie wymagania zwłaszcza wobec wyglądu kobiety, bywa coraz częściej że za pieniądze 'kupują' sobie towar z najwyższej półki (stan finansowy kobiety może być nieistotny). Inni natomiast, mniej powierzchowni jednak szukają podobnego poziomu do własnego, bez drastycznych różnic. Nie znam przypadku gdzie bogacz zakochał się w kopciuszku jeśli przynajmniej nie była piękna.

Gość gość
musisz naprawde zgadzac sie na wszystko w seksie, anal, oral, fetysze bo inaczej koniec

Gość gość
faceci z kasa biora tez kobiety z kasa taki 1 gosc ozenil sie z corka biznesmena chociaz spotykal sie wczesniej ze mna bylo fajnie przez 6 m=cy a potem zobaczylam ze jest miedzy nami ogromna przepasc To zupelnie inny swiat to nigdy nie bedzie malzenstwo w ktorym jest jakas wiez uczuciowa tylko transakcja, bogacz kupi sobie ciebie jak masz urode.... gdy pojawila sie tamta kobieta - ladniejsza niz ja i w dodatku bogata - od razu porzucil mnie... wiec mysle ze tak moze byc ze to bedzie cos plytkiego

Gość Dasertyn
Dla mężczyzn zasobność kobiety nie ma dużego znaczenia zazwyczaj, jest to zgoła inne podejście do wyboru partnera, aniżeli mają kobiety. Dla kobiety facet mający mniejsze zasoby lub mniej zarabiający jest świadomie lub nie pogardzany i jak praktyka pokazuje, takie związki są z góry skazane na porażkę. W sytuacji, gdy to kobieta zarabia mniej, powodzenie długotrwałej relacji jest bardziej prawdopodobne.

Gość gość
nie nie nie NIE!

Gość gość
Zarabiam około 12k/m-c, moja kobieta 2.2k... z początku myślałem że to TA JEDYNA, teraz po około 1,5 roku widze że to raczej droga do nikąd.... ten związek się rozpadnie

Gość gość
12k w swoich snach

Gość gość
żeby chociaż polki były ładne i seksowne :/ Polacy zarabiają za dużo w stosunku do brzydoty polskich kobiet .

Gość gość
dziś jaka byla roznica miedzy wami?

Gość gość
ja 21 on 46