Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smuten 777

Jestem obojętna ludziom

Polecane posty

Gość smuten 777

Kiedyś myślałam, że mnie nie lubią, ale teraz rozumiem, że po prostu mają mnie gdzieś. Gdybym nie istniała to nikt by nie zauważył. Ciągnie się to za mną już od przedszkola, a teraz jestem na studiach. Jestem miła, trochę nieśmiała, ale gdy widzę u kogoś zainteresowanie rozmową ze mną to od razu się wkręcam i rozmawiamy na wiele tematów. Tylko co z tego jeśli na jednej rozmowie się kończy bo za drugim razem ta osoba udaje, że mnie nie zna. Nikt nie chce pogłębić ze mną znajomości, zaprzyjaźnić się, zaufać mi. Ludzie nie liczą się z moimi uczuciami, nawet mój facet (jedyny jakiego miałam) potrafi mi chamsko dopiec, nie uważa mnie za specjalną czy wyjątkową osobę. Jest to bardzo dołujące, bo coraz bardziej zamykam się w sobie, przez to jestem jeszcze mniej kontaktowa i koło się zamyka. Czy są tutaj osoby co mają podobny problem? Może ktoś chciałby o tym pogadać?

Ja chyba mam podobnie...może nie zawsze, ale jednak. Ale przykładowo tak jest jak człowiek jest za dobry, za miły. Dziś trzeba być wręcz chamskim, co i rusz walnąć między oczy, wtedy ludzie sami zaczynają szukać kontaktu.

Gość smuten 777
Niestety nie zgadzam się z tym, że chamstwo pomaga. Osoby, które znam są miłe, ale mają przyjaciół i potrafią przekonać do siebie ludzi.

Gość gość
Bardzo zawiodłam się na ludziach. Ludzie są roszczeniowi, wredni ,chamscy. Należy być bardzo czujnym bo wykorzystają i jak nie będzie człowiek potrzebny kopną w dupę...Za dużo osobom dałam się wykorzystać, byłam za dobra.

Gość gość
musisz byc nudna albo dziwaczka skoro ludzie sie do ciebie nie przyznaja taka prawda ..

Gość smuten 777
Nie jestem przesadnie miła i nikomu się nie podlizuję. Podczas rozmowy dużo żartuję, jestem sobą i nikogo nie udaję. Mam wiele pasji, ale nikogo to nie interesuje. Jak zaczynam mówić o czymś co mnie interesuje to druga osoba mnie olewa i nie podejmuje tematu.

Gość gość
hej, skąd jesteś i ile masz lat? Ja miałam podobny problem, myślę, że po prostu nam brakuje praktyki, obycia towarzyskiego

Bo dzisiaj ludzie sa mocno interesowni i szukają znajomych, u których mogą coś zyskać.

Gość gość
jakie masz pasje?

Gość gość
Sranie w banie -kazdy przyjazn jest interesowna bo jesli nawet nie chcesz niczego materialnego to oczekujesz od tej osoby chocby czasu czy lojalnosci .

Gość smuten 777
Mam 21 lat i jestem ze Śląska. Uwielbiam chodzić po górach (kilkudniowe, samotne wędrówki), tworzę muzykę elektroniczną, kiedyś dużo tańczyłam i myślę żeby do tego wrócić. Jestem osobą, która kocha życie, ale jestem typową introwertyczką więc może w tym problem. Chciałabym mieć małe grono przyjaciół, uczciwych ludzi, którzy nie obgadują innych (jak robią znajome ze studiów).

Gość gość
Wroc do tanca tam znajdziesz przyjaciol ,muzyka elektroniczna spoko ,ale jak ktos nie wie o co chodzi to oprocz posluchania kilku kawalkow nie bedzie wnikal w temat , jestes w wieku studenckim ,a tu licza sie imprezy/alko i koncerty idz na kilka imprez z ludzmi z roku i znajdziesz znajomych ,ale z tego co pamietam na innym temacie masz faceta i pewno nigdzie nie chodzisz ..

Gość smuten 777
To mój pierwszy temat na forum. Na imprezy chodzić nie lubię, bo przytłacza mnie ta atmosfera, pić też nie lubię. Może dlatego jestem dla innych dziwna.

Gość gość
Nie moze ,a na pewno wspolne imprezy to wspolne szalenstwo a to laczy ludzi nikt Ci nie kaze sie nachlac jak prosie ,ale jak wypijesz dwa drinki to nic sie nie stanie..wyjdz do ludzi dzikusie !

Gość gość
Ludzie lubią tych, którzy się nimi interesują, a nie tych, którzy czekają na zainteresowanie.