Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałam sprawdzić czy podniesie rękę na kobietę i...oddał mi

Polecane posty

Gość gość

Uznałam ze lepiej sprawdzić przed czy po czy jest wstanie podnieść rękę na kobietę...w weekend specjalnie dawałam mu mocniejsze drinki mimo iż normalnie nie pije. I naskoczyłam na niego jak więcej już wypił, uderzyłam go, mówiłam mu przekleństwa na temat jego rodziny a szczególnie matki której i tak ni lubię. Jak chciał wyjść to uderzyłam go w twarz i naprawdę myślałam ze zda ale on wtedy mi oddał. Kazałam mu się wynosić i nie odbieram telefonu od niego. Siostra uważa ze dobrze zrobiłam ale ja i tak tęsknie.

Gość gość
jesteś p******a :O to tobie wolno bić, a jemu nie?

Gość gość
kobieta nie jest swieta a odwrotnie Za to glupie wychowywanie komunistyczno feministyczne do lochow

Gość gość
idiotka normalnie.....oby ten chlop nigdy nie wrocil bo zmarnuje sobie zycie

Gość gość
A czemu go uderzyłaś? Ty normalna jesteś? Jestem z moim mężem 16 lat. Ani ha jego, ani on mnie nie uderzył i nie obrzucany błotem naszych bliskich choć świeci nie są.

Gość gość
Ile lat macie?

Gość gość
Ten facet to mientka kupa - jeszcze dzwoni do niej ;):)

Gość gość
Jesteś durna. Jeszcze sama prowokacja bez bicia go to bym starała się zrozumieć, ale Ty go uderzyłaś. Zachowałaś się podle i uważam, że facet na kobietę nie powinien podnosić ręki, ale przy oczywistym założeniu, że kobieta też nie zachowuje się agresywnie. Upokorzyłaś go bez powodu.

Gość gość
Też bym Ci pizgnela z jednym wyjątkiem. Po fakcie już byś o mnie nie usłyszała na pewno był do Ciebie nie dzwoniła. Lecz się