Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zadbana kobieta to jaka wg was?jak wyglada kobieta zadbana?

Polecane posty

Gość gość
a to jak kobieta nie ćwiczy to nie jest zafbana? ja nie cwicze. Za to bardzo dbam o siebie. Biorę prysznic 2 razy dziennie,ładne perfumy,jestem wydepilowana,mam pomalowane zadbane paznokcie ładne ubrania. Zawsze umyte i ułożone włosy staranny makijaż. Trochę mocniejszy ale tylko taki mi pasuje;) robię peelingi ciała,twarzy,smaruje się kremami ;) i uważam się za bardzo zadbana mimo ze nie cwicze bo po 1 nie lubię a po drugie nie uważam żebym wyglądała źle ;) Tez to zauwazylam ze według was to wystarczy ćwiczyć i zdrowo jeść i myć się raz dziennie żeby być zadbanym :D kurcze kto tu pisze?

Gość gość
Zadbana - czysta schludna paznokcie nie muszą być pomalowane ale zadbane .Co do sylwetki znam kobietki z nadwagą a fajnie zadbane ale przyznam szczerze ze szczupła z idealna figura ma o wiele łatwiej bo jej się wybacza drobne nie dociagniecia co u puszystych uznaje się za niechlujstwo

Gość gość
Dla mnie zadbana kobieta to taka która o siebie dba czyli to wszystko co było już tu wymieniane czyste włosy paznokcie ubrania buty pachnąca itp.....ale to również taka kobieta która godnie się prowadzi bo teraz sporo odpicowanych panien a dziecko każde z innym

Gość gość
Nie, osoba która nie jest aktywna fizycznie nie jest zadbana, bo być zadbanym to nie tylko wygląd ale też to co jest pod spodem a osoby szczupłe bez ćwiczeń, to najczęściej skinny fat.

Gość gość
No wlasnie,niestety mlode kobiety inaczej rozumieją slowo zadbana konieta,sztuczne rzesy,paznokcie, doczepiane pasma wlosow,ubranie jak ubranie wiekszosc nosi to samo bez klasy gustu i wlasnego stylu,wspolczuje dzisiejszej mlodziezy ktora jest pod taka presja ze wiekszosc z nich odwiedza psychologa tak czesto jak chodzi do szkoly,duzo ma depresje z powodu niezbyt ladnego wyglądu bo tylko to sie liczy,a na to potrzebne sa pieniądze tylko skad je brac jak rodzice nie maja,ludzie maja inne wartosci niz kiedys, zero prawdziwych przyjazni a tylko takie ktore sie opłacają, pusta młodzież ktora uwaza sie za zadbaną przy innych natomiast w w domu swoim w lustrze widzą jeden wielki kompleks..

Gość gość
Utrzymanie wysportowanej sylwetki, to jednak znacznie większy wysiłek niż utrzymanie higieny i manikiur.

Gość gość
Znam sporo szczupłych kobiet i wierzcie ze mały procent z nich uprawia jakikolwiek sport po prostu mało jedzą żeby być szczupłym a znam i taki które siedzą w słodycze i są szczuplutkie

Gość gość
22:51dobrze to ujelas sama znam córki znajomych śliczne dziewczyny a depresję ze brzydkie itp....nie potrafią się cieszyć młodością a ona tak szybko ucieka

Gość gość
"a to jak kobieta nie ćwiczy to nie jest zafbana? " A właśnie moim zdaniem DBANIE O ZDROWIE jest bardziej punktowane niż nakładanie sobie paćki na twarz. I potem mamy "zadbane" kobiety z cellulitem, galaretowatym ciałem i wysokim poziomem cukru w krwi. Ale no ważne, ze siedzi godzinami i pazury piłuje :D x "Znam sporo szczupłych kobiet " Nie tyle chodzi o szczupłość co o jędrne ciało, kondycję itd. PS. Tak, lubię sama robić manicure, ale odróżniam prawdziwe zadbanie od stwarzania pozorów.

Gość gość
Najwazniejsze jest zadbanie INTELEKTUALNE :) Ono procentuje w zyciu, nie ma sie dylematow czy robic hybrydy czy nie, czy makijaz codzienny , czy okazjonalny, czy szpilki czy wygodne buty itp. Zabanie intelektualne pozwala tez w natloku sprzecznych info , mody i stadnych pedow wybrac opcje odpowiednia dla siebie i.. ja realizowac :) Dokonywac wyborow najlepszych dla siebie, dopasowanych pod siebie, a nie dlatego , ze ta celebrytka ma odrosty i sa modne, kolezanka ma swietne buty to i ja takie kupie, a jakas youtuberka napackala sobie tone tynku na twarz i promuje to w sieci :P Bez intelektu jest niemozliwe byc zadbana kobieta :) Jest sie co nawyzej zrobiona ..

Każdy ma inny pogląd na tą kwestię. Ja postanowiłam nieco schudnąć po zimie i oprócz restrykcyjnej diety wzięłam się ostro za ćwiczenia. Znalazłam ciekawy poradnik na stronie http://mangopress.pl/jak-wyszczuplic-uda/ i muszę powiedzieć, że kierując się tymi wskazówkami zaczynam już widzieć pierwsze efekty. To naprawę działa!

Gość gość
Dla mnie osobiście oznaka zadbania nie jest tapeta na gebie, farba na klakach i pomalowane pazury... Zadbana to schludna i czysta, nie zanieczyszczajaca planety toną opakowań po kosmetykach.

Gość gość
Zadbana kobieta ma przede wszystkim zdrowe wyleczone i zadbane zęby!!! Co z tego jak wszystko inne super a zęby pożal się Boże. .. od razu to widać, że niby wielka dama, paznokcie zrobione,makijaż i szpilki a w buzi próchnica :-/

Gość gość
Zdrowe włosy wystarczy myć raz w tygodniu. Można też doprowadzić włosy do tego, że myje się je samą wodą i są piękne (ale to trudny proces).

Gość gość
gość 2017.01.25 Brawo! Dokładnie TAK !!!