Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak radzić sobie z plotkami na swój temat i chamskimi pytaniami sąsiadek?

Polecane posty

Gość gość

jak radzić sobie z plotkami na swój temat i chamskimi pytaniami sąsiadek?

Gość gość
poradź aby wyzbyły się numizmatów pogardy

Gość gość
a przypier.dol jej xD

Gość gość
numizmatów????

Gość gość
Mam ten sam problem.Ja poprostu idę i myślę..."ja p*lę co za zaściankowcy"

Gość gość
Z humorem :) Dobrze taką sąsiadkę trochę zaszokować. Jak mówi np. "A ten mały coś niepodobny do tatusia..." odpowiedz z uśmiechem: "Bo to księdza proboszcza". Daj przykład tych chamskich pytań to coś wymyślimy ;)

Gość gość
no pyta mnie ciągle jak mnie widzi :"kasiu a ty kiedy w końcu wezmiesz ślub i zalozysz rodzine ?bo juz lata lecą i trudno bedzie potem o dzidzie zdrową"..... najgorsze ze ona sie cieszy bo wie ,że jest góra wtedy i chamsko sie smieje i drwi ze mnie...

Gość gość
z tego co widze to utrzymujesz duzy kontakt z sąsiadami, musiałaś się dużo odzywac sama chyba, bo nie wiem jak to zrobiłaś.. jak chcesz to uciac, to po prostu nie reaguj, nie nawiązuj kontaktu.. ja w mojej okolicy to nikogo nawet nie kojarzę, mam odwrotnie- nikt nie mówi nawet dzień dobry, jeszcze parkują mi pod chata, a ja mam odsniezac... wrrrr....

Gość gość
W kosciele z mocherem: po kim on takie jasne wloski ma ? Bo on jest z in vitro:) tak odpowiadam mojej sasiadce:)

Gość gość
>> no pyta mnie ciągle jak mnie widzi :"kasiu a ty kiedy w końcu wezmiesz ślub i zalozysz rodzine ?bo juz lata lecą i trudno bedzie potem o dzidzie zdrową"..... haha, powiedz jej, że wolisz seks bez zobowiązań, a dzieci też nie planujesz, bo kobiety po ciąży tyją, brzydną i opadają im cycki :D gwarantuję, że więcej nie zapyta :D

Gość gość
Acha namolna sąsiadka. Mam taką znajoma, która narodziła sobie pięcioro dzieci zaszyla się w domu i jej się w głowie pomieszało odkad 500+ jest. Uważa że każdy się nią interesuje a serio każdy ja w d***e ma aby tyle że uwagę na siebie zwraca bo dla wszystkich jest wredna bo myśli że każdy ja obgaduje i tylko o niej mysli. Na fb ciągle wstawia teksty typu odpie#rdol się to moje zycie, jeśli mnie obgadujei to ja mam cię gdzieś coś am coś tam. No baba generalnie myśli że jest mławska gwiazda.