Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćNora

Czy to ma sens....on i ja?

Polecane posty

Gość gośćNora

Mam 46 lat,rozwiedziona,dwoje doroslych dzieci. Niedawno poznalam interesujacego mezczyzne,spotykamy sie i wszystko jest super...ale..On i ja ,to dwa rozne swiaty. Ja pracuje na stanowisku kierowniczym,zarabiam niecala srednia krajowa,natomiast on jest szefem duzej firmy.Spora wiec przepasc finansowa i inny styl zycia. Potrafi mnie porwac ,zawiezc w fajne miejsce,tylko po to aby sprawic mi przyjemnosc. Mnie jest glupio,bo zwyczajnie mnie nie stac na takie wyjazdy..Powiedzialam mu o tym,ze nasze swiaty roznia sie bardzo. W odpowiedzi uslyszalam...kochanie ,to nie ma znaczenia. Jestem dzieki Tobie szczesliwym czlowiekiem. Jestes inteligentna,piekna ,ciepla i dobra kobieta i tylko to sie dla mnie liczy.Na razie jestesmy na etapie spotykania sie,nie wiem jak sie rozwinie to dalej.Ale zastanawiam sie,czy ma to sens?Czy kiedys ta roznica nie zacznie mu przeszkadzac? I zeby bylo jasne,ja nie czuje sie gorsza,nie o to w tym chodzi.Po prostu zyjemy inaczej i nie wiem czy te dwa swiaty mozna polaczyc bezbolesnie?

Gość gość
A kiedy ty zacznies zyc jak nie teraz?

Gość gość
Żyj póki możesz, ciesz się, że masz szczęście i trafiłaś na ułożonego, dobrze zarabiajacego, zaradnego faceta. Takiego który zrobi Ci niespodziankę, z którym pojedziesz na wakacje. Poki co sie poznajecie i na bieżąco z zobaczysz czy faktycznie Twoj inny stan materialny jemu nie przeszkadza.

Gość gość
diabeł pracuję aby ciebie słodkimi słówkami usidlić ..