Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gxt12

ludzie biorą mnie za śmieszka i idiotę

Polecane posty

Nie mam pojęcia co robię źle ale większość moich znajomych ma mnie za idiotę z moich znajomych prawie każdy obrabia siebie nawzajem i wiele razy zdarzyło że bylem przez jakiś czas bez znajomych jestem i wyglądam na inteligentnego ale to nic nie zmienia niektórzy napiszą ,,Zmień znajomych'' mieszkam w małym mieście i znam dosłownie wszystkich każdy taki jest poza mną w tym momencie tak bardzo nie wiem co mam zrobić że szukam pomocy na forum i liczę że ludzie ty dadzą mi jakieś adekwatne odpowiedzi bo jak na razie to nie mam komu tego powiedzieć a tak to może jest szansa ma to że ktoś wie co mam robić albo że ktoś był już w mojej sytuacji i sobie jakoś poradził wole się spotykać z dziewczynami bo to nie jest nic złego i są bardziej NORMALNE ale ci fałszywi coś do tego mają i podchodzą do mnie w 4 jeden mnie uderzy ale ja mu ie oddam bo wiem co mogę mu zrobić bo nie wszczynam bójek jeśli już bym ją zaczął to skończyło by się na złamaniach z ich strony liczę na odpowiedzi co mam zrobić .

Gość gość
nic nie rozumiem z tego bełkotu, naucz się pisać, albo chociaż stawiać przecinki niedojdo

Gość gość
skoro jestes inteligentny, zmien znajomych.Ja niestety do takich nie naleze, wiec mnie wszyscy oczywiscie uwazaja za zupelnie glupia.moj sposob na to to nie spoufalac sie z ludzmi i byc smiertelnie powazna w kazdej sytuacji i nigdy nie usmiechac sie.wiekszosc nienawidzi moich zartow, mimo iz nie obrazam nikogo-po prostu maja inne poczucie humoru, bardziej wyrafinowane.niestety nie wychodzi, nie umiem nie byc soba