Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Właśnie wyszłam od dentysty

Polecane posty

Gość gość

Poryczalam się. Zawsze dbałam o zęby. Po dwóch ciazach i karmieniu dziś dowiedziałam się, że 13 zębów mam do robienia i 4do obserwacji. Lekarka powiedziała, że nie sądziła, że jest aż tak źle. W międzyczasie chodziłam do lekarza na nfz, ale licho wyszło, a na prywatne wizyty mnie nie stać było. Teraz też mnie nie stać, ale mam zniżkę 50% na prywatne wizyty i juz i tak jest kiepsko, wiec będę robic jeden po drugim. Mam wrażenie, że wszyscy wokół mają piękne zęby, a ja się czuje jak jakiś śmieć :(

Gość gość
Czy Twoja dieta jest bogata w wapń?ja bardzo dużo piłam mleka i jadłam jogurty w obu ciazach.wiadomo że ciąża to duże obciążenie dla organizmu a jeśli do tego nie miałas waleczonych zębów przed ciąża to ona tylko przyspieszyla ich puście.Sppkojnie, rób ząb po zabie,próbuj uratować to co można.to może potrwać ale lepsze to niż protezy.

Gość gość
Dziękuję za Twoje słowa. Takie mam postanowienie - zabrać się za siebie. Wyleczyć zęby, poćwiczyć choćby dla lepszej kondycji, pomyśleć o sobie... ciągle co miałam jakieś pieniądze na górkę to myślałam jak je spożytkować -na dzieci. Chwila wolna-jak im urozmaicić czas. No nic,może kiedyś jeszcze będzie ładnie;-) Trzymam tez kciuki za te mamy, które jak ja są w kiepskim stanie psychicznym.

Gość gość
Skonsultuj się gdzie indziej .Może nie jest az tak zle.