Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem z żoną 6 lat i nagle ona mówi mi: nie mam ochoty rozmawiać

Polecane posty

Gość gość

I zamyka się u siebie w pokoju. Co robić?

Gość gość
Mnie jak boli głowa to nie mam ochoty rozmawiać.

Gość gość
ja tak samo mam ale moj maz ciagle gada geba mu sie nie zamyka I tez mam inny pokoj I nawet tu spie sama bo on chrapie I gada ciagle I jego matka gupoty jescze napuszcza go a On jej w to wierzy:(. popatrz co robisz zle. moze sie nie myjesz lub za duzo gadasz? pijesz alkohol czy jestes zaniedbany?

Gość gość
Własnie nic ...Bardzo dbam o siebie, zawsze ładnie pachnę, kremuje twarz, nie mam zmarszczek, włosy zaczesane, ubrania dobrane kolorystycznie, ludzie raczej lubia moje towarzystwo, bo rozweselam ich. Nie wiem o co chodzi. Spytałem czy mnie tez nie trawi i jest na mnie zła, a ona, że nie. Może czasem mam jakies chwile, ze jestem nerwowy, a poza tym kobiety sie kreca kolo mnie.

Gość gość
Kolejne prowo.Wczoraj bylo ,ze mąż nie chce rozmawiać.

Gość gość
a macie dzieci? bo z moim mezem jest tak samo a tez go czasem mam dosc bo wlasnie jest nerwus:(

Gość gość
11'25, jakie slodkie to prowo pisane przez kobietę-to widać i czuć hihi.

Gość gość
Nie powiedziała, że ma mnie dośc tylko, że nie ma ochoty rozmawiać. Jestem nerwowy jak cos jest głupie i nie moge tego ominac.

Gość gość
znowu specjalistka od bluszczy wkroczyla na forum i rozbija temat :D zaloz wlasny i smuć tam :D nie pasuje ci to wyjdz. :D

Gość gość
Niezależnie czy jest to prowokacja czy nie prowokacja, jak wchodzisz na kafe to wchodzisz na kafe nie do poszukiwania chorob psychicznych u ludzi czy oceniania prawdziwosci wypisywanych postów, chyba nie rozumiesz czym jest dyskusja :D ogarnij sie

Gość gość
czy potrafisz choc raz w zyciu skupic sie na PYTANIU ? bo wtłaczasz poboczne watki zupelnie bez sensu. jak nie masz nic do napisania to nie pisz.

Gość gość
jak chcesz to pisz z projektem kafe,twoja rzecz. Odszukaj jeszcze wczorajszy temat o nim,co z nią nie rozmawia i tam tez pisz jak ci nie szkoda czasu i oczu.

Gość gość
Pewnie,ze to prowo,ale OK : jak nie chce ona rozmawiać to szuka sie przyczyny,bo cos nie gra,może ma kłopoty,itd a nie kremuje twarz i przyczesuje włosy i myśli,że to recepta na udany związek.

Gość gość
napisze ci najbardziej zrozumiale jak tylko mozna. INTERESUJE MNIE ODPOWIEDŹ NA PYTANIE: NIE MAM OCHOTY NA ROZMOWE. Co się pod tym kryje? 1. nie mam ochoty na rozmowe, poniewaz mam depresje 2. nie mam ochoty na rozmowe, ponieważ swiat jest przeciwko mnie i nie moge udzwignac, nie radze sobie 3. nie mam ochoty na rozmowe, bo mam o cos zal 4. nie mam ochoty na rozmowe, gdyż cos mnie dreczy, ale nie moge nikomu powiedziec 5. nie mam ochoty na rozmowe, bo...i tak dalej. Ile osob, tyle odpowiedzi, a ty zamulasz wylacznie swoja. Nie obchodza mnie twoje wywody o chorobach psychicznych i bluszczasz i tym, ze siedzisz codziennie miesiacami na kafe i badasz kto i co pisze, wali mnie to ! OBCHODZI MNIE ODPOWIEDZ NA PYTANIE CO ZNACZY: NIE MAM OCHOTY NA ROZMOWE. Obojetne czy pyta maz, czy zona, czy przyjaciel, czy kolezanka ok? Juz jasniej sie nie da wytłumaczyć ci.

Gość gość
chyba siedzisz tu juz od 10 lat i za bardzo sie przejmujesz projektami. A co na to lekarz na rozmowe z projektem? Projekt czy nieprojekt, jest pytanie i sie odpowiada na pytanie. To wszystko. Nie potrzeba mi analiz kto jest projekt a kto jest człowiek, bo zwisa mi to?

Gość gość
Recepta n audany zwiazek jest wchodzenie na kafe i wyskakiwanie z pretensjami, ze ktos jest projekt bluszcz. Czy to chcialas udowodnic?

Gość gość
"Nie masz ochoty na rozmowę" .Idzcie sobie tam poklikać,temat jest u góry. Komuś sie nudzi i ma bekę z waszej powagi i komentarzy wiec zakłada następny.

Jesteś z żoną 6 lat i tak słabo ją znasz, że musisz obcych ludzi pytać jak z nią postępować? Jak nie chce gadać to niech nie gada. Nie odzywaj się do niej skoro nie chce aż w końcu sama przyjdzie :)

Gość gość
twoja beztroska i prostota mnie wprawiła w wielki zachwyt :D jak nie chce gadac to niech nie gada da da da...wspaniała recepta i rozwiazanie zagadki :D

Gość gość
znowu specjalistka od bluszczy wkroczyla na forum :D

Gość gość
tak samo ktoś wkroczył haha,jak ty ostatni gosciu. Wystarczy troche uwagi,by zerknąć wyzej ,ze ten ktos ma rację. W sumie niewazne,tak tylko zauwazam niechcacy.

Gość gość
typowe