Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zawaliłem

Polecane posty

Gość gośćsmutneoczymam
Mnie facet tez tak potraktował...to co robił trudno ująć w słowa...zniszczył mi tak psychike że nawet gdy dzisiaj układa mi sie dobrze nie umiem sie cieszyć niczym,zniszczył radosc jaką kiedys miałam w oczach,mam powodzenie ale kochałam tylko Jego a On sie swietnie bawił moim kosztem patrząc jak płacze cierpie..jak znika radosc z mojej twarzy..mam nadzieje ze kiedys uswiadomi sobie co robił i co ja wtedy czułam a dodam że nie miałam wtedy znikąd wsparcia ,brzydzi mnie z jednej strony jako człowiek a. z drugiej jest we mnie jakis cień uczucia mimo tego co zrobił

Gość gość
19:12 Miał kompleksy. Nie przeżywaj tego.

Gość gość
Nie dziwie sie tej dziewczynie,tez bym nie chciała znać takiego kogo$ nawet gdyby był najbogatszy i najprzystojniejszy na świecie,oby cie karma dopadła moze wtedy zrozumiesz co ona przeżywała

Gość gość
ZAWALIŁEŚ.

Gość gość
A ona jedna we mnie wierzyła i wspierała.

Gość gość
20:41 Za zamieszczanie cudzych nagich zdjęć w Internecie zobaczysz pewnego dnia pozew sądowy.

Gość gość
Musiałeś ją bardzo kochać jak ją raniłeś.

Gość gość
Kochałem i kocham. Nie umiem wytłumaczyć czemu tak się zachowywałem. Czasami mnie irytowała. Wtedy myślałem, że zawsze będzie przy mnie.

Gość gość
21:08 Nie kochałeś, nie kochasz i dobrze, że nie jesteście już razem.

Gość gość
Z czym cie irytowała.?

Gość gość parasolka
Też w kogoś wierzyłam i wspiwrałam,a ten ktoś rani mnie do dziś i nie wiafomo za co obwinia.Słucha oszczerstw na moj temat i jeszcze w te oszczerstwa wierzy.Trzyma z tymi ktorzy są przeciwko mnie.

Gość gość
21:20 Miej to w zadku najgłębiej jak tylko się da.

Gość gość
Adamie czy Anno ,nie ma mowy ,nie potrafię tak.

Gość gość
byles i jestes swinia

Gość gość
22:19 Z prywatą do kogoś to prywatnie, a nie na forum.

Gość gość
Ktoś kto celowo rani, sprawia przykrość najbliższym a dla innych, obcych jest miły i pomocny to jest typ toksyczny i od takich ludzi trzeba uciekać jak najszybciej. Pamiętajcie.

Gość gość
Porozmawiaj z nią.

Gość gość
wczoraj Ktoś kto celowo rani, sprawia przykrość najbliższym a dla innych, obcych jest miły i pomocny to jest typ toksyczny i od takich ludzi trzeba uciekać jak najszybciej. Pamiętajcie. x Prawda. Jeśli ktoś was ciągle dręczy, obwinia, oskarża, krytykuje, posądza o nieprawość (np. zdrady), sam źle się względem was zachowuje, a przy tym nie chce odejść, nie chce się wyprowadzić, musicie zrobić to same i przerwać toksyczną relację.

Gość gość
Najłatwiej rozpoznać po tym, że taka osoba nie chce odejść. Nie chce się wyprowadzić, nie chce zakończyć znajomości, nie chce się odczepić, regularnie nagabuje Twoją rodzinę, regularnie nagabuje Twoich znajomych, chce sobie Ciebie na różne sposoby podporządkować. Bardzo często obwinia i oskarża Cię o to, co sama Ci robi. Usłyszysz, że zdradzasz, że oszukujesz, że się nie starasz, że jesteś leniwa, że wszystko jest Twoją winą. Prędzej zje paczkę kabanosów maczanych w czekoladzie niż przyzna się do tego, że to Ty zostałaś zdradzona, że to on cię oszukiwał, że to on się nie starał, że to on jest leniwy i że jego wina jest o wiele większa. Toksyczne osoby są wrogie sobie i dlatego są też wrogie innym. Żeby być przyjacielem dla innych, trzeba być nim najpierw dla samego siebie.

Gość gość
Masz rację.

Gość gość
Na tym forum toksyczni są wszyscy mężczyźni, którzy nie biorą od kobiet namiarów i nie kontynuują znajomości oficjalnie, osobiście i prywatnie. Jeśli zamieszczają tu zwroty typu "Cię", "Ciebie", "Tobie", to można ich nazwać tylko intrygantami i manipulantami. Kobiety i dziewczyny mogą to robić, bo to ich forum. Jeśli chcą, mogą sobie z niego robić nawet most z kłódeczkami lub ścianę płaczu, bo i tak to nic nie znaczy. Przychodzą, napiszą coś i wychodzą. Jedna napisze "kocham", druga "nienawidzę", trzecia "tęsknię", i tak codziennie z udziałem nowych, które chcą coś z siebie wyrzucić i iść dalej.

Gość gość
Najgorszy był ten od szantażysta od anala.

Gość gość
Toksyczny będzie miesiącami lub latami gadał "wy kurrrrrwy" lub inne obelgi, ale jednocześnie nie odejdzie. Wielu z nich musi zastać wymieniony zamek w drzwiach, by się wyprowadzić.

Gość gość
Racja.

Gość gość
Toksyczny grozi, że zrobi drugiej osobie krzywdę, a nie zagroziłby ludziom, którzy tej osobie robią lub mogliby zrobić krzywdę.

Gość gość
Post 01:02 powstał na podstawie lektury kafeterii, w tym Mirka Fajfusa.