Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

I jak, zadowolona

Polecane posty

Gość gość
Czy jestem zadowolona???a cóż to za pytanie??czy zawiniłam??czy ja przerwałam kontakt??czemu mnie winisz?Myslisz że mi łatwo bez Ciebie??.Cierpię a Ty jeszcze bardziej mnie ranisz..potrafisz tylko wbijać mi szpile w serce i patrzeć jak cietpię.Kochsm Cie i umieram bez Ciebie.Nie widzisz tego???

Gość gość
17:38 Przedstawienie się i podanie cudzego imienia to za mało, by zidentyfikować ludzi w skali całej Polski. Często w jednej klasie są trzy Magdy, a jesteśmy na forum krajowym. Zalecać można tylko i wyłącznie kontakt osobisty. Inny jest nie na miejscu. 17:39 Wiem. Wśród niezalogowanych gości na kafeterii wcale nie ma aż tak wielu opcji: 1 - ona mężatka, on żonaty i oboje boją się, że smsy mogłyby zostać przechwycone przez małżonka 2 - on żonaty i szuka kochanek, reszta jak wyżej 3 - ktoś potrzebuje lekarza 4 - żarty i manipulacje

Gość gość
Nie pisz za nią autorze, nie projektuj jej uczuć, bo ona sama najlepiej wie, co czuje...

Gość gość
Generalnie odradzam znajomości z ludźmi z kafeterii, którzy nie umieją przejść na priv. Jeśli ktoś żyj***ardziej w świecie wirtualnym niż w realnym, siedzi na forum i ciągle przeżywa różne tematy, to potem będzie też was oskarżał o ich autorstwo, zdrady, itp. Toksyczny związek nikogo nie uskrzydli, więc nie powinien się nawet wydarzyć.

Gość gość
17:49 Każda z setek tych osób na pewno sama lepiej wie, co czuje.

Gość gość
Mam dzisiaj czas dla Ciebie ile tylko zechcesz..zrob ten krok i rozwiejmy wątpliwosci.Prosze prosze prosze...

Gość gość
Widzicie, co wasze mądre posty czynią. Raczej nic dobrego. Nikt się tu niczego dobrego nie uczy i dalej ta sama fanaberia...

Gość gość
a jak jej na imię? I Tobie?

Gość gość
17:57 Jak ktoś nie ma groupies w realu, to je tworzy wirtualnie? Taka z autora tego postu kobieta, jak ze mnie prezydent Ugandy.

Gość gość
17:57 Twoja literka to? musisz coś zrobić, dać jakoś się poznać, aby te wątpliwości rozwiać..

Gość gość
17:59 Sam się niczego dobrego nie uczysz. Pewnie autorem jesteś i ci nie w smak głos rozsądku u innych.

Gość gość
Moja literka??Przypomnij sobie jakie imie wydrapałeś ostrym narzedziem na metalowej skrzyni ,tam gdzie zwykłeś kłaść żelazko.Widziałam to ,zaszkryfane z nienawisci???aż tak bardzo ...powiedz dlaczego ,za co??

Gość gość
18:06 O joj, joj, joj kobito idź po rozum do głowy...

Gość gość
Widziałam to,tam było moje imię.:-(kocham Cię.

Gość gość
Niektórze ludzie po prostu nie są warci tego, że żyją.

Gość gość
18:17 Nie Tobie to oceniać, kto jest czego warty. Nie przeżyjesz życia za nikogo i nigdy nie będziesz wiedzieć, dlaczego ktoś zachowuje się tak, a nie inaczej.

Gość gość
Tak, ludzie nie są warci tego, że żyją. Bo gdyby czuli się warci, nie byłoby ich tu na tym forum.

Gość gość
18:26 Sporo osób jest na tym forum, żeby lepiej rozumieć innych ludzi, móc im doradzić i ich wesprzeć lub pokazywać im ich błędne myślenie, jeśli sami tego nie widzą. Jak Ty jesteś tu z innych powodów, to pisz za siebie.

Gość gość
??? Ty zawsze piszesz albo mylisz że ja do Ciebie piszę nawet jak mnie tu nie ma. ..widzisz mnie w każdym poście a mnie nawet t nie ma.

Gość gość
Do autora: Najpierw się pomodliłam nad Tobą i później poprosiłam Boga o Słowo dla Ciebie. "Góra rozpadnie się w gruzy i skała zmieni swe miejsce, woda zniszczy kamienie, fala podmyje glebę i Ty nadzieję niweczysz w człowieku. Miażdżysz na zawsze i on odchodzi, pozbawiasz kształtu, odsyłasz. Czy we czci jego synowie? On nie wie. Czy też wzgardzeni? Już o tym nie myśli. Zadręcza go własne ciało, odczuwa ból swej duszy. " Jeśli potrafisz, zastanów się nad Tymi Słowami. One są dla Ciebie. Gdyby Ci było trudno o wnioski, pomogę Ci. Pozdrawiam

Gość gość
18:34 Napisz jeszcze, co zmienił ten post, pod którym podpisać mogłoby się tak wiele osób, że traci on całkowicie na znaczeniu. Takie posty pojawiały się na każdym takim forum i na różnych czatach od ich powstania, czyli od kilkudziesięciu lat.

Gość gość
Czyli już mamy odpowiedź: autorze robisz coś, co niweczy, ryjnuje wasz kontakt a cisza tej kobiety nazywa się "próżna nadzieja". I właściwie na tym, nasze rozważania możemy zakończyć.

Gość gość
No to teraz już wiesz, że ona nie jest zadowolona.

Gość gość
Ale fajne z was psycholki :-)

Gość gośćspecyficzna
Psycholki???obrażasz mnie.

Gość gość
Nie kpij z Boga. Bo jak Bóg z ciebie zakpi...

Gość gość
Z tego tesktu wynika też, że zadajesz jej wielki ból i ona cierpi przez ciebie.

Gość gość
Nikt w tym temacie nie kpił z Boga, ale może autor 18:52 to robi.

Gość gość
18:55 Może nie zadawać bólu nikomu poza sobą samym. Do zadawania innym bólu potrzebna jest najpierw osobista relacja, a jak ktoś wstawia tematy i posty z gościa, to o żadnej takiej relacji nie może być mowy.

Gość gośćspecyficzna
Ktoś kpi z Boga?? Ja tego nie widzę.