Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ellaone, wzięta 2 dni po stosunku, w 7 dniu cyklu

Polecane posty

Gość gość

Cześć kochane! Niestety z mojej głupoty uprawiałam niezabezpieczony stosunek, po czym mój partner doszedł we mnie. Działo się to w 5 dniu cyklu (sobota godziny popoludniowe) przy czym jeszcze minimalnie krwawiłam. Niestet nie dało mi to spokoju i w poniedzialek popoludniu udalam sie do apteki i kupilam i zazylam ellaone. Powiedzcie mi, czy jest jakas mozliwosc ze jednak jestem w ciazy? Moje cykle sa regularne, przewaznie 28-27 dni. Z tego co liczylam dni plodne mam miec dopiero od czwartku. Prosze pomocy, nie moge sie uspokoic...

Gość gość
dodam jeszcze tylko, ze dzisiaj zauważyłam u siebie śluz, dosyć szybciej niż zawsze miałam po okresie. Czy to normalne?

Gość gość
Mozesz teraz urodzić uszkodzone dziecko.

Kiedy pojawi się kolejny okres, będziesz wiedzieć, że pigułka ellaOne zadziałała. Po jej zażyciu większość kobiet ma normalną miesiączkę w przewidywanym terminie. Jednak w niektórych przypadkach może ona pojawić się później lub wcześniej niż zazwyczaj. Pigułki antykoncepcji awaryjnej nie są w 100% skuteczne. Istnieje bowiem możliwość, że do owulacji doszło przed zażyciem pigułki antykoncepcji awaryjnej. Największe szanse powodzenia daje zażycie pigułki antykoncepcji awaryjnej możliwie jak najszybciej po odbyciu stosunku bez zabezpieczenia.