Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przekonać dziewczyne z Tndera na spotkanie ?

Polecane posty

Gość gość

Jakiś miesiąc temu zacząłem rozmawiac z pewną dziewczyna na Tinderze. Fajnie sie rozmawiało ale pózniej sporadycznie odpisywała. Gdy zapytałem o Facebooka nic nie odpisała ale nadal rozmawialiśmy na snapchacie. Często wysyłała mi rożnie erotyczne zdjęcia/filmiki w bieliznie z lózka ale gdy próbowałem rozwinąc rozmowe to nie odpisywała. W końcu przyjechałem na pare dni do jej miasta i postanowiłem sie spotkać pytałem o wyjscie na drinka ale nie odpisywała. W końcu odpisała ze bedzię w klubie, poszedłem tam ze znajomymi i widziałem ją ale gdy chciałem podejść gdzieś znikneła i nie mogłem jej znaleść. Później widziałem ja z jakims chłopakiem to sobie odpuściłem (duży błąd wiem !). Pozniej z nią pisałem o tym ze głupio wyszło wczoraj i ze widziała mnie ale bylem z jakas dziewczyna i nie podchodziła. To była moja przyjaciółka i jak sie okazało ona też była tylko z kolegą.... następnego dnia zapytałem się jej czy chce się spotkać bo wyjezdzam to powiedziała że ma pare spraw do załatwienia i nie da rady. Teraz wyjezdzam z kraju i chce specjalnie do niej jechać i zapytałem o spotkanie bo wyjezdzam z kraju to znowu napisała że nie wie bo ma pare spraw do załatwienia. Nie wiem czy grzecznie mnie zbywa czy ma jakieś obawy albo naprawde jest bardzo zajęta. Nie mogę przestać o niej myśleć i nie wiem co robic.

Gość gość
Raczej zbywa. Jeśli byś ją interesował to chociaż na 10 minut mogłaby znaleźć czas na wymienienie dwóch zdań - takie moje zdanie na ten temat

Gość gość
Dzięki wielkie za Twoją opinie