Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak

Polecane posty

Gość gość

Zauważyłam że pewien starszy ode mnie chłopak patrzy na mnie gdy tylko sie pojawiam. Rzadko się widzimy ale jeśli juz to patrzy w oczy długo. Czy to oznacza że mu się podobam ? Jeśli tak to czemu nic z tym nie robi, bo to już długo trwa. Ps. Nie jest raczej nieśmiały.

Gość gość
dużo starszy? jeśli tak to może obawia się że odrzucisz go z powodu różnicy wieku? a może kogoś ma:P

Gość gość
Nie, tylko 4 lata :)

Gość gość
Patrzy się długo ale nic nie zagada...tez miałam wiele takich sytuacji. Na patrzeniu, czasem usmiechach się kończyło (mimo ze odwzajemnialam przeciagle spojrzenie i uśmiechy). Wydawało mi się, ze się komuś podobam ale mimo zielonego światła z mojej strony on nie robił nic. Teraz wiem, ze niektórzy tylko tak sobie lubią po flirtować, czesto faceci w zwiazkach tak robia. Czasem facet tylko sprawdza, czy Ty na niego polecisz I na tym sie konczy, chce tylko podbudowac ego. Faceci czasem tak testuja kobiety, take nawet dlugo trwajace usmiechy, spojrzenia, puszczanie oczka, nie musza swiadczyc o tym ze facet chce Cie poznac. Bylabym ostrozna no przy zagadaniu jako pierwsza mozna sie osmieszyc- jesli facet ma dziewczyne... Tobie radzilabym usmiechnac sie do niego- jesli on poprzestanie tez tylko na usmiechach to odpuscic I rozejrzec sie za kims bardziej zdecydowanym (I wolnym).

Gość gość
A może ty byłabyś "bardziej zdecydowana", co? Bo łatwo ci wymagać od innych, a sama wolisz biernie czekać. Straszna hipokryzja.

Gość gość
Właśnie dlatego pomyślałam że skoro i tak rzadko sie widujemy i nie mam zbytnio okazji żeby pokazać że być może też jestem zainteresowana i mogę go poznać to zrobię coś banalnego żeby zwrócić na siebie uwage i dac mu jakby sygnał poprzez np polajkowanie mu kilku zdjęć.. co myślicie ? Wtedy może by zagadal ?

Gość gość
Masz go w znajomch na fb?

Gość gość
Nie ale teraz na fb można lajkowac zdjęcia nawet jeśli się nie ma tego kogoś w znajomych. Poza tym zrobilabym to na instagramie. A czemu pytasz ?

Gość gość
Mysle ze to dobry pomysl z polajkowaniem jego zdjecia. Jesli on bedzie zainteresowany, to bedzie mial pretekst do rozpoczecia rozmowy NP ,,dzieki za lajka":) take mysle

Gość gość
Bo przecież to nic takiego a przynajmniej będę wiedzieć czy serio coś chcę czy tak patrzy bo patrzy XD

Gość gość
I jak tam, polajkowalas?

Gość gość
Jeszcze nie xd