Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blue pacyfic36

podwiozlem mezatke z synem...

Polecane posty

Gość blue pacyfic36

nieczesto bywam mily ale jakos naszlo mnie by podwiesc opalona i zgrabna jak na 40+ mezatke z dzieckiem .w sumie chcialem byc mily ale jej wzrok widze do dzis... ciagnie mnie cos o niej...

Gość gość
Ja tez kiedys dobry uczynek zrobilem i powiozlem kobiete z malym dzieckiem do domu,Zauwarzylem jak kobieta zatrzymuje samochody ,a obok samochodu stala, serce mi zmieklo i sie zatrzymalem okazalo sie samochod poprostu odmuwil poslurzenstwa. Babka obrotna byla bo juz pomoc drogowa zamowila, nie dlugo czekalismy na ta pomoc samochod do warsztatu zabrali, wszystkie rzeczy przepakowalismy do mojego i w droge. W czasie tej podrozy dowiedzialem sie ze maz pracuje w Norwegi a ona sama tym dzieckiem sie opiekuje, a do rodzicow ma bardzo daleko bo przeprowadzila sie do meza i nikogo w tym miescie nie ma znajomego, nawet kawy nie ma z kim wypic.Gdy bylismy juz na miejcu pomoglem jej to wszystko przetranportowac do mieszkania.Jako dzentelmen chcialem sie z nia pozegnac, ale niestety stalo sie cos innego przy tulila mnie do siebie i cichutko mi do ucha wyszeptala ze chetnie by sie ze mna popiescila bo jestem bardzo mily i bardzo duzo jej pomoglem, I jeszcze raz te same slowa powtorzyla ze wszystko zrobi co bede chcial jak zostane. Czasu wolnego mialem bardzo duzo bo z pracy wracalem, po chwili jej powiedzialem ze zostaje z uciechy az na szyi mi sie uwiesila zazaczela mnie calowac, a do tego krotko mi powiedziala ze nie bede zalowal.Dziecko nakarmila i do snu ulorzyla, kawe zrobila przy stole usiedlismy, ale nie na dlugo, bo nagle uslyszalem ze juz prawie rok z meszczyzna pod prysznicem nie byla i zaczela sie rozbierac,Ujrzalem wspaniala figore ladne piersi nie zaduze cale wzgorze lonowe wygolone tylko malutkie serduszko z krotkich wlosow nad szparka bylo. A mnie juz pala grzala jak nigdy Przed wejsciem po prysznic zaczela mi penisa masowac i pochwili uklekla przedemna i tylko uslyszalem zebym jej tego nie zabranial.Ladowala calego do buzi ale jak to swietnie robila to nie myslalem ze tak ma wytrenowane to obciaganie.Po odswierzeniu do stolu skierowalismy swoje kroki kawe wypilismy i wtenczas mi powiedziala co ona odemnie oczekuje i ze spelnie jej spontaniczne marzenia,A mam warunki do tego i sprzet tez mam dobry.Udalismy sie do jej sypialni a tam loze na pol sypialni z nocnej szafki wyjela intymny olejek penisa mi nasmarowala i do cipuli tez sobie troszeczke wlala. wtenczas mi powiedziala:pokaz mi co potrafisz bo ja uwielbiam ostry sex i dlugo.A jak to bylo i czy na tym spotkaniu ta znajomosc zakonczylem to nastepnym zazem

Gość gość
Sorry stary ,wymyśliłem ta historyjke.Lepiej daj kobiecie spokój.Nie niszcz cudzego małżeństwa.

Gość gość
Ja kiedys zabralem studentke ktora stopa lapala. Bylo wesolo i mila dziewczyna. Jechala do pracy w wakacje. Wspolczuje tylko jej facetowi. Nakrecilem tak rozmowe ze mialem wszystko. Na parkingu w lesie *****lem ja bez gumy. Obiecalem ze wyjde wczesniej a on uwierzyla :) po wystrzale w cipke miala nietega mine

Gość gość
06,52 bajeczka prawika

Gość gość
Mnie sie cos podobnego przytrafilo.Spokojnie ogladalem sobie film interesujacy ktory znalazlem w internecie, nagle domofon sie odezwal otworzylem i widze sasiada z 4-o pietra.Caly roztrzesiony i prosi mnie zebym go zawiozl na lotnisko, miala to zona zrobic ale samochod odmowil posluszejstwa, Nie namyslalem sie tylko mu powiedzialem co sie nie robi dla sasiada.Wszyscy wszystko wladowalismy do samochodu, zona tez sie z nami zabrala.W czasie jazdy dowiedzialem sie ze jedzie z brygada do niemic na montarz juz nie wiem czego.Wszystko spasowalo sasiada zapakowalem i do domu wracam, sasiadka stala sie bardzo rozmowna, nawet zapytala sie czy sie mi podoba. to jej powiedzialem ze chcialbym taka zone miec(ja momentalnie wtenczas bylem sam bo moja odeszla odemnie) po tych slowach myslalem ze zuci sie na mnie.I tak cala droge powrotna rozmawialismy o wszystkim jak dorosli. Gdy juz samochod zaparkowalem zostalem zaproszony na kawe zaszczerzenie ze odmowy nie przyjmuje, zaczalem szukac wymowki i powiedzialem jej ze fajny film zaczalem ogladac w internecie i mosialem przerwac zeby sasiada odstawic na lotniko. Uslyszalem ze mozemu do razem ogladnac pijac kawe.Nie bylo juz wytlumaczenia i udalem sie z nia do jej mieszkania, gdy szedlem za nia to tak posladkami ruszala ze az mi moja pala tak sie rozgrzala ze myslalem ze mi zamek peknie. Gdy weszlismy juz do przedpokoju objela mie swoimi rekami i zaczela mnie calowac i dziekowac za ta pomoc, nie wiem jak to zrobila ze jej reka na moim kroczu sie znalazla i poczula ze mi pala stoi. W tym momencie uslyszalem pytanie a co to jest i jak dostane pozwolenie to sie tym zajme ale najpierw kawe przygotuje.Czajnik wlaczyla i do lazienki poszla, po chwili gdy wychodzila to na sobie tylko bardzo przezroczysta sukienke miala przez ktora wszystko bylo widac co gdzie ile ma.Kawe do stolu podala i mnie sie zapytala jak dlugo bede w tych spodniach siedzial. spelnilem jej prosbe i wtenczas ujrzala w calej okazalosci ta moja czesc ciala ktora zaraz sie zaopiekowala.Do buzi prawiecalego sobie wlozyla i tal mocno go wargami objela ze az mi sie slabo zrobilo, Nawet kawy nie wypilismy bo czym innym sie zajelismy, tak sie podniecila ze tylko jednego chciala jak najszybciej zebym jej wlozyl i zaczal ja wreszcie posuwac. Jak zaczalem ja dymac zaskoczyla mnie bo taka pozycje przyjela i tak ciipkcie ustawila ze wszedlem w nia jak po masle taka miala ta cipulke rozgrzana ze walilem ja jak dziki a ona zachowywala sie jak zeby z gomy byla.Szyb ciej jak myslalem sperma ja wypelnilem i po chwili poszlismy nago dokonczyc pic ta zimna kawe ale i ciepla tez sie znalazla. Do swojego mieszkania wrocilem dopiero po sniadaniu bo cala noc ja walilem a pala mi stala az sam sie dziwilem.Pierwsza kobietke spotkalem ktora tak lubi miec pozadnego i twardego kulasa w sobie. Do czasu powrotu jej meza z delegacji walilem ja na calego to bylo cos wspanialego, nie wyzyta zawsze chciala byc mocno przerznieta.Tak sie zycie jej potoczylo ze teraz jest moja zona i mamy wspolne potomstwo

Gość gość
Powinieneś pisać opowiadania erotyczne. Ale od tego są inne strony.