Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety nie bierzcie sobie starszych!!! NEVER!

Polecane posty

Gość gość

j.w. bierzcie tylko młodszych od siebie, oni mocno kochają i wiele wam mogą zaoferować i od siebie dać, Starsi natomiast mogą dobrze zrobić i robia to na ogol dlugo, ale ten ich sprzet już nie taki twardy ..., a poza tym zafundują wam oni sporo niepotrzebnych ,negatywnych emocji spowodowanych ich kryzysem wiekowym chociazby.

Gość gość
o nie!!! nie bierzcie młodszych, łóżko to nie wszystko

Gość gość
przecież nie tylko o łóżku mowa, czytaj do końca i sie nie osmieszaj.

Gość gość
a dobry MILF z ciebie? bo marze o seksie ze starszą:) raczej nic więcej bo nie miałbym o czym rozmawiać ze starszą panią ale pobawić się można:P

Gość gość
Szybciej się starzeją jest gnusnieją leniuchy

Gość gość
To chyba apel do mnie. Ja 24 a mój M 33 :D

Gość gość
dziś za lat 5-10 nie powiesz ze ta co napisała topik bredziła

Gość gość
Może nawet nie dożyję tych 10 lat. Tylko tu i teraz, liczą się sekundy...

Gość gość
Twoja sprawa, chciałam tylko podzielić się moim doświadczeniem życiowym ;-)

Gość gość
Mąż starszy o 12 lat. Znałam go od 13 roku życia (brata najlepszy przyjaciel) zaczęliśmy kręcić w wieku 19 lat w wieku 22 lat wzięłam ślub mam 26 kochamy się bardzo,w czerwcu mam termin

Gość gość
Musicie mnie straszyc? Ja mam 25 lat. Poznałam faceta 34 lata i on jest idealny wręcz. Całkiem inne ma poglądy i cele życiowe niż dzieciaki w moim wieku. Z tym że u mnie to początek znajomości i jeszcze z nim nie poszłam do łóżka. Seks dla mnie jest bardzo ważny i jeśli mowicie serio że są problemy z seksem to troche sie boje. Wcześniej byłam kilka lat z chłopakiem rok młodszym i mentalnie on był jak dziecko teraz z perspektywy czasu to widzę ale seksualnie wow :). Chociaż ja mam temperament duży i chciałam wiecej niż on :)

Gość gość
Taa, już widzę te kolejki młodszych facetów ustawione do starych bab :) Weźcie zejdźcie na ziemię, faceci wolą młodsze i jędrniejsze. Na starszej to można co najwyżej poćwiczyć i naciągnąć na kasę.

Gość gość
Raczej nie bierzcie alkoholikow,bo wyniosa ukradkiem wszystko z domu ,zeby zdobyc pare groszy na wode.

Gość gość
Znam wiele par w których facet jest 2,3 lata młodszy. Dobre małżenstwa

Gość gość
dziś bynajmniej nie chodzi mi kobieto tylko o seks, moj byly partner (ten starszy) był mega dobry (akurat małam to szczęście) lecz ogólnie mi chodzi o wyglad (nie bedziecie do siebie pasowac za 20 lat) psychike, zachowanie. Facet z wiekiem gnuśnieje, często też dopada ich frustracja. Teraz sie dogadujesz i jest ok, za 10 lat to bedzie inna bajka.

Gość gość
dziś Zgadam się co do tego , nigdy za alkoholikiem bym się nie nawet nie obejrzała.

Gość gość
dziś Czlowieczku ochłoń, teraz nie jedna starsza kobieta wyglada lepiej niz 20-stka czy 30-stka! Naciągnąć co najwyżej to sobie możesz gacie na swoj piekny starczy ryjek.

Gość gość
Taki alkoholik na poczatku dobrze sie maskuje,.

Gość gość
Na starej piczy to i młody poćwiczy.

Gość gość
Czlowieczku ochłoń, teraz nie jedna starsza kobieta wyglada lepiej niz 20-stka czy 30-stka! Naciągnąć co najwyżej to sobie możesz gacie na swoj piekny starczy ryjek. x Uuu, kompleksy starej baby się odezwały. Prawda zawsze boli.

Gość gość
gość dziś A ja mam 36 lat i poznałam faceta lat 27. Jest wspaniały. Ma całkiem inne poglądy i cele życiowe - znacznie dojrzalsze, niż wolni faceci w moim wieku, którzy zwykle są mentalnymi dzieciakami i cel ich życia to rżnięcie kolejnych dwudziestolatek bez planów na przyszłość.

Gość gość
11.36 coś sobie wkręcilas i nawet zalozylas topik. Obsesja jakaś czy co? Mężczyzna zdrowy, bez nadwagi, bez nałogów, aktywny fizycznie (codzienne spacery, jogging) może nawet do 70tki. To kobieta może już nie chcieć tak często, np.W czasie klimakterium.

Gość gośćc
14: 26. Swirek odezwal sie

Gość gość
Zawsze kręcili mnie starsi, tak do 10-12 lat ok, więcej to już słabo... Mój asystent związał się z dziewczyną o 28 lat młodszą :D

Gość gość
W życiu nie chciałbym starszej kobiety, bo niby po co? Dajcie chociaż jeden argument, bo przeciwko mam argumentów tysiąc.

Gość gość
Uważam że starszy mężczyzna to same plusy :)

Gość uomo
Moim zdaniem facet starszy od kobiety max 10 lat, a mlodszy max 2. Tez nie rozumiem kiedy facet zalozny 40 letni wiaze sie ze studentka. Ok cialo, wyglad ale zwiazek to nie tylko fizycznosc a mentalnie to przeciez przepasc..

Gość gość
gość dziś Bo starsza może wyglądać młodziej od młodszej, być milsza, zabawniejsza, weselsza, ładniejsza, poukładana. Bo obecne młode kobiety mają nieźle nas.rane w makówkach.

Gość gość
gość dziś , powiedziała stara baba lecząca kompleksy.

Gość gość
Powiedział idiota z obesraną makówką, niewiadomej płci i wieku, leczący kompleksy :)