Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety nie bierzcie sobie starszych!!! NEVER!

Polecane posty

gość dziś No też prawda. Do dyrygowania i do łóżka wystarczy, ewentualnie też do pokazania na ulicy. A gadać ze sobą nie muszą.

Gość gość
dziś a mozna wiedziec ile jesteście ze soba? Ten temat nie jest bez sensu, przyklad -Michela Douglasa i jego piękna żone Caterine , pasują do siebie, czy wyglądają jak dziadek z wnuczką ?

Gość gość
18:12 tylko miej na uwadze że Ty też będziesz kiedyś tą "starą babą", dla niektórych już po przekroczeniu 25 roku życia ;-) a po 30 to już w ogóle stare próchno w mniemaniu szanownycchszanownych "dojrzałych mężczyzn". Zobaczymy jak wtedy będziesz śpiewać.

Gość gość
dziś Wlasnie, nie chce im sie tak jak kiedyć , mniej sie staraja , wszystko im obojetne.

Gość gość
uomo dziś Uomo mowi jak jest. Tylko plytki facet bierze sobie laske do pokazywania sie z nia , seksu czy do garow i robi z niej podporzadkowana sobie prostytuke. i Mądry inteligenty ,zaradny wezmie sobie nieglupią i ulożoną.

Gość gość
Najlepsze zwiazki sa u rownolatkow lub z roznica wiekowa od 1 do 5 lat.

Gość gość
niektorzy mlodzi sa lepsi od starszych.

Gość gość
starszym to sie juz nic nie chce.

Gość gość
niektorzy mlodzi szukaja starszych.

Gość gość
faceci najlepsi sa do 40

Gość gość
Ja tam i tak lubię starszych.Mam znajomego 43 letniego,sama mam 27 lat to się przekonam jakiego ma sprzynta ;) I gościu chce dla mnie wszystko zrobić.Nawet motocykl zakupił,bo wie,że lubię :)

Gość gość
bierzecie mlodszych to bedziecie im uslugiwac i we wszystkim przytakiwac ze strachu ze was zostawi i ze nie macie nic do zaoferowania.to mowi nie zlosliwy facet ale zona o rok mlodszego, czy moze 9 m jak wolicie, dla mnie to wieki roznicy.mlodszy facet moze miec dzieci i przez nastepne 30 lat a tobie zegar tyka.mlodszemu facetowi wypada isc do pubu, na festiwal, ubrac sie mlodziezowo, wyglupiac z przyjaciolmi a takie stare prochno moze siedziec w domu w szlafroku.mlodszy facet musi zawsze wygladac cool, lacznie z autem, komorka najnowszych trendow, a babci wystarczy stara nokia na klawisze i zlom z lat 90

Gość gość
gość dziś Nie sądź po sobie. To, że Ty jesteś strachliwa czy niepewna siebie nie oznacza, że inne kobiety też, to, że Ty masz tendencje służalcze, nie oznacza, że inne też. Nie ma we mnie strachu. Wypaliły go poprzednie związki, które dowiodły, że starsi faceci potrafią zdradzać swoje młodsze kobiety. Ja, w odróżnieniu od Ciebie, wiem, że mam "coś" do zaoferowania - i potrafię żyć nawet wtedy, gdy nikt tego nie doceni. Wierzę Ci na słowo, że Ty jesteś tak stara mentalnie, tak szybko starzeje się Twoje ciało, że między Tobą a Twoim partnerem są wieki różnicy i po prostu się sypiesz. To dość przykre, że sama się uważasz za "stare prochno moze siedziec w domu w szlafroku" i za "babcię". Mnie nie ograniczją normy i konwenanse, nie obawiam się ich naginać, bo jestem artystką. Współczuję Ci, że uważasz się za starą i niefajnego męża. Mam nadzieję, że ja lepiej wybrałam mojego 8 lat młodszego narzeczonego.

Gość gość
Och ach "artystka", pewnie ze spalonego teatru. A facet cię zostawi za rok-dwa, bo jesteś dla niego za stara.

Gość gość
Tylko kompletny idiota i nieudacznik bierze starszą.

Gość gość
znam parę gdzie ona była starsza o 10 lat (on miał wtedy ok20 jak się poznawali) i długo ze sobą byli. Czy nadal są to nie wiem, bo nie mamy kontaktu. Na oko różnicy wieku nie było widać. Ja też bym pewnie wzięła 10 lat młodszego jakbym nie była mężatką.

Gość gość
No, już leciałby ten 10 lat młodszy do ciebie, hehe.

Gość gość
Moim mało skromnym zdaniem to właśnie mężczyźni szybciej się starzeją i fizycznie i mentalnie, dlatego starsza pasuje idealnie do młodszego. Także Panowie nie bredźcie.

Gość gość
dziś a która chciałaby takiego?

Gość gość
dziś Moje doświadczenie pokazuje, że właśnie to starsi Panowie tacy po 40-stce najczęściej zdradzają, porzucają żony , całe rodziny dla innej partnerki. Taki to ich głupi wiek. Po 50-tce natomiast chcą już na ogół stabilizacji, ale to dlatego że są zwyczajnie starzy, zmęczeni i znudzeni :P

Gość gość
gość wczoraj Ogromna pomyłka. Powiedziała to śliczna, młoda, przyszła lekarka szczęśliwa w związku ze starszym facetem. Lecz swoje kompleksy dalej x Zmartwię cię :P Ani młode, ani sliczne tutaj nie przesiadują. Ale kafeteria wszystko przyjmie :P Snuj swoje fantazje, może faktycznie wyleczysz własne kompleksy :P

Gość gość
dziś Wiek nie ma aż takiego znaczenia skoro kobieta młodo wygląda i nie ma przepaści mentalnej miedzy nią a partnerem młodszym nawet 10 lat, to w czym problem?

Gość gość
Faceci ze starszymi wyglądają jak z mamusiami, aż mi ich czasem szkoda :-( ...to samo dotyczy młodszych, tych co się zapuściły, spasły jak świnie i są grubsze od faceta 3x, a on jak zbity pies, musi to karmić i ubierać i żadnego pożytku z niej nie ma :-(

Gość gość
To kwestia wychowania, dawniej ojciec sprał córkę i zaczęła myśleć, a teraz rozpuszczone wyrastają na chytre roszczeniowe tłumoki, którym się wydaje że wszystko im się należy a same nie muszą się wysilać... zostawione bluzgają że fececi to świnie ;-)

Gość gość
dziś Nikt nie mowi tutaj o dużej roznicy wiekowej tylko do ok 10 lat, jak bys uwazniej czytala to nie musialabym pisac ponownie ze w tych czasach ktore teraz mamy to mezczyzni sie starzeja szybciej, wiec o jakich mamusiach ty piszesz! Jezeli kobieta mlodo wyglada , jest szczupla, dba o siebie to nikt nawet sie nie domysli.

Gość gość
dziś To twoim zdaniem kobieta powinna sluzyc mezczyznie, byc jego sprzataczka, kucharka, praczka, nianka do jego bachorow a na domiar wszystkiego prostytuka? A co w zamia dostaje? Jakbys mial zatrudnic kazda z tych kobiet do pracy to ile musialbys na to wydac? Czy wynagrodzisz odpowiednio zone za jej wieloletnie starania? Bo skoro kobieta robi tyle rzeczy naraz i jeszcze zapierdziela do pracy to jednak chyba cos jest nie tak? Na koniec dowiaduje sie jeszcze ze ten palant znalazl sobie kochanke! To jest klasyczny zwiazek zony sluzebicy i meza Pana. Sio! Czasy dla kobiet teraz są na szczescie laskawsze i kazda madra, wartosciowa kobieta nie da zrobic z siebie zadnej sluzebnicy. Sam chytry jestes tlumok i wyzywasz sie nie na tych osobach co trzeba.

Gość gość
21.49. Chyba nie do końca masz rację. Kobiety teraz też starzeją się szybciej. Wcześnie zaczynają się malować, uprawiać seks, pić alkohol, chodzić na imprezy, a to wszystko niszczy cerę i ciało. Do tego otyłosc, obźeranie się smieciowym, kupnym źarciem, no bo "nowoczesne" urządzają kuchnię z katalogu, ale w niej rzadko bywają:) I na twarzach, i po figurach mężczyzn i kobiet widać na pierwszy rzut oka, ile imprezek zaliczyli, ile alkoholu wypili. Wszystko wyłazi.

Gość gość
22.09 feministyczny bełkot. Jak czytam o "sluzebnicy", "bachorach", to już wiadomo co będzie dalej.

Gość gość
dziś Piszę o kobietach ktore naprawdę się starają , i dobrze im to wychodzi a znam takich wiele gdyz sama sie w takim kregu dziewczyn otaczam.Czy wy czytacie ze zrozumieniem w ogole?

Gość gość
dziś To znaczy ze tylko takie panienki znasz, no troch Ci wspólczuje, jestes dosyc ograniczony.