Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On traktuje dziewczyny jak zabawki...

Polecane posty

Gość gość

Na spotkaniu ze znajomymi poznałam faceta, coś zaiskrzyło, więc spotkaliśmy się ponownie. Cały wieczór wypytywał, czy chciałabym spróbować, czy chciałabym z nim być... Wielokrotnie próbował mnie pocałować, aż w końcu mu się udało... Mówił, że to bardzo dużo dla niego znaczyło... nastepnego dnia postanowiłam z nim o tym porozmawiać, wyjaśnić jak on to widzi, jak ja itp, dla mnie to była abstrakcja, poprosiłam go byśmy się tak nie spieszyli. Wtedy on stał się lekko wycofany, ale po jakimś czasie znów próbował się do mnie zbliżyć, wyjaśniałam mu więc jeszcze raz :) nastepnego dnia dodał zdjęcie z dziewczyną z którą sie całuje...

Gość gość
nic dziwnego, do klasztoru cnotko!!!:O

Gość gość
Roochacz. Na pierwszym spotkaniu juz pyta czy chcesz z nin byc? Spieszy sie bo szuka kogos do seksu. Pewnie juz znalazl, jak widzisz po zdjeciu. Jak jeszcze sie odezwie to powinnas go olac totalnie.

Gość gość
dlaczego roochacz? ludzie przeciwnych płci łączą się bynajmniej nie po to by wierszyki o miłości układać i gadulstwem zajmować, a właśnie miłość uprawiać, to chyba proste, nie

Gość gość
Jasne, tyle ze niektórzy maja tylko jeden cel...podczas gdy inni, oprócz seksu chcą po prostu fajnego zwiazku