Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myślę o Tobie teraz

Polecane posty

Gość gość
Wszystko o czym śnię Wszystko czego mi brak To Ty. To spojrzenie w oczy i ta absolutna pewnosć że kochasz Cudowne uczucie najpiękniejsze na świecie Nigdy wczeniej ani pozniej tak się nie czułam Stojąc tak naprzeciw siebie nie potrzebowaliśmy słów czuliśmy sercem mówiliśmy sercem i słuchaliśmy sercem. Nigdy tego nie zapomnę nigdy! Głód tego doznania jest we mnie cały czas wzrasta i potęguję nie słabnie ból tęsknoty jest straszny resztká sił zamykam zmęczone powieki Proszę bądz ze mną... Bądz zawsze blisko.

Gość gość
Obejmij choć raz Przytul Otul moje skołatane tęsknoty Bądz.. Nic nie mów Tylko bądz... To tak wiele choć tak nie wiele...

Gość gość
bezzebny stary azor pisze sam ze soba

Gość gość
8.06 Azor??Azor to intruz tymbardziej ten stary.Tu jest tylko moj Piękny i ja ,nikt wiecej.Tylko my ROZUMIEMY czym jest to uczucie.

Gość gość
Myślę o Tobie..

Gość gość
A ja o Tobie...i co teraz będzie z nami...

Gość gość
Nie wiem ,coś wymyślę.Masz jakiś pomysł?

Gość gość
Napisz,albo zadzwoń...

Gość gość
na numer...

Gość gość
oj, tutaj piszą różni...chyba się nie odnajdziemy...Pięk.

Gość gość
Numer w temacie miłej z Biłej.

Gość gość
pamiętasz jeszcze mój wzrok lubieżny i pełen pożądania ześlizgiwał się po Twoich kształtach kiedy zjawiałaś się i kiedy znikałaś pamiętasz kiedy patrzyłem Ci prosto w oczy byliśmy tylko MY tylko Ty istniałaś dla mnie wtedy choć wokół pełno ludzi pamiętasz kiedy mówiłaś do mnie o wszystkim i o niczym słuchałem Cię chłonąłem każde Twoje słowo pamiętasz ???

Gość gość
Pamiętam!!wszystko dokładnie,nie da dię tego zapomnieć,nie potrafię...chodz tu do mnie,zaraz teraz już.Zwariuję bez Ciebie...Dokładnie tak było.

Gość gość
uwielbiam Cię taką... zwariowaną :p

Gość gość
18:24 to ty M?

Gość gość
szaloną pędzącą przed siebie bez zwracania uwagi na to co za Tobą

Gość gość
18:33 tak to ja Mężczyzna

Gość gość
a pierwsza literka Twojego imienia to ...też M.?

Gość gość
napisz pierwszą literkę Twojego imienia i napisz drugą literkę Twojego imienia i napisz trzecią literkę Twojego imienia i

Gość gość
Pędzącą i głupią tak strasznie głupią!,nie pobiegłeś za nią .Miałeś pobiec,mocno objąć ..potrząsnąć by się opamietała w tej swojej głupocie,i zapytać,"Boże dziewczyno co Ty wyprawiasz??przecież mnie kochasz do szalenstwa..!,kogo chcesz oszukać?mnie czy siebie?Chcesz utracić miłość życia?Chcesz tego?!

Gość gość
a zresztą znasz mój numer zadzwoń i zapytaj czy to ja jeśli zżera Cię ciekawość :p

Gość gość
Nie wcinajcie sie w temat,tu nie ma żadnego M

Gość gość
Pamiętasz jak pedziłam na kazde spotkamie jak na skrzydłach? Jak nie potrafiłam odmowić sobie dotyku Twojej dłoni na przywitanie i na pożegnamie Jak pierwsza spuszczałam wzrok w gescie uległej kobiety? Byłam Twoja całkowicie poddana i oddana Te spojrzenia wręcz erotyczne doznanie Czułam co dzieje się w Twojej głowie. tak strasznie mnie kręciłeś Twoj głos zwłaszcza krzyk z oddali mocny,donosny zdecydowany Pamietasz?...

Gość gość
18.24 i takiego Cię uwielbiam..ten wzrok pełen pożądania i przewagi..Ty wiesz ,już wtedy wiedziałeś że zrobię wszystko..co zechcesz,ze jestem na kazde skinienie palcem..pamietasz jak wyznałam Ci że Twój uśmiech zwala mnie z nóg??Nie odwrociłeś się,zostałeś w zaskoczeniu..widziałam Twoją twarz w odbiciu lustra,nawet się nie odwrociłeś,a ja uciekłam bo wydawało mi się że zrobiłam z siebie kompletną idiotkę..serce waliło mi jak oszalałe.Pamiętasz?

Gość gość
Nie musimy słuchać innych,nie musimy udowadniać sobie kto był winny Chciałam uciec z Tobą z tego tłumu ,tam gdzie bylibyśmy tylko MY sami..chociaż raz.Te spojrzenia..Twoj wzrok..coś pięknego,żywcem do Nieba brali mnie anieli ..wiesz??Nie jestem taka odważna..oj nie..

Gość gość
Iść bez Ciebie znaczy iść w bezdroża...

Gość gość
dzięki Piękna :-)

Gość gość
Z Tobą świat był piękniejszy A życie miało sens Słonko bardziej grzało Drzewa były bardziej zielone Wiatr był przyjemniejszy i zawsze Wiał z dobrej strony Kwiaty były piękniejsze i bardziej pachnące Zima nie była wcale zimna a czerwone nosy i uszy jedyniecz radosci prxy tobie godzina była sekundą a dzien był godziną byłeś i jesteś mi tak bliski jak niemal rodzina Chciało się żyć.. A teraz tylko pustka i szare dni. Dobrze że Jesteś