Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

14 latka chce uprawiac seks. Jak jej wybic to z glowy ? Help

Polecane posty

Gość gość

Moja 14 letnia córka (w listopadzie skonczy dopiero 15) chce przezyc swoj pierwszy raz. Mamy dobre relacje, dlatego o tym rozmawialysmy. Poprosila mnie, bym poszla nia do gin po tabletki anty. Ma chlopca, z ktorym spotyka sie od dwoch lat i twierdzi ze go kocha i jest pewna. Sek w tym, ze dla mnie to za wczesnie ! A branie tabletek to juz w ogole ! Nie wiem jak jej to wybic z glowy. Z drugiej str obawiam sie, ze jak czegos nie zrobie , nie pojde z nia do tego gina to ona zrobi po swojemu i zajdzie w ciaze nie daj Boze... choc mowilam jej ze tak czy siak bez prezerwatywy tego robic nie mozna ze wzgledu na ew choroby. Co byście zrobily, jak tlumaczyly ?

Gość gość
Seks z osobami poniżej 15rz je w Polsce karalny. W międzyczasie "wypożycz" od jakiejs koleżanki niemowlę, ona sobie odpocznie a twoja córka niech się nim zajmuje, powiedz że nie pójdziesz z nią do gina, to nie dostanie tabletek, a jak zobaczy jak wygląda opieka nad dzieckiem to może się zastanowi czy chce się narażać

Gość gość
Osoby upośledzone lub ograniczone intelektualnie są rozbuchane seksualnie. Jesteś dziwną matką, nie rozmawiasz o przyszłości, życiu, zawodzie, stabilizacji, a o współżyciu. W tym wieku toczy się batalia o wybór dobrej szkoły, poziomie testów, natomiast patologia się puszcza, dzieci rodzą dzieci, zasiłki, MOPS, konkubinaty, rozwody...I SPOŁECZEŃSTWO PRACOWITE I MĄDRE MUSI TĘ PATOLĘ UTRZYMYWAĆ...Za chwilę 500 + się skończy i będzie po was...

Gość gość
Przetrzepałabym dupsko, zabrała telefon, internet, itd...szlaban na chłopaka, do tego w nocy pobudka co godzinę aby zobaczyła co to znaczy mieć dziecko.

Gość gość
Pokaż jej kilka filmików z porodów oraz wątki o tym jak zmienia się ciało po ciąży, opowiedz jak żyją kobiety samotnie wychowujące dzieci bez alimentów na dzieci, a jak to nie podziała, zabierz do ginekologa na badanie, a potem niech z kieszonkowego kupuje prezerwatywy i globulki dopochwowe. Tabletek niech nie bierze, za młoda.

Gość gość
Oczywiscie, ze o tym wszystkim tez z nia rozmawiam, to chyba oczywiste. Poruszylam jedynie problem, ktore spedza mi sen z powiek. Córka uczy sie bardzo dobrze, praktycznie na samych 5. Nigdy nie sprawiala problemow. Dlatego ciesze sie, ze jest ze mna szczera. Nie moge zabronic sie spotykac sie z chlopakiem, zwlaszcza ze chodza do rownoleglej klasy. To bardzo mily chlopiec, rowniez nie sprawiajacy problemow, więc sam fakt ze sie spotykaja nie przeszkadza mi.

Gość Dlaczego zakładasz, że zajdzie w ciąże. Właśnie dlatego chce iść do ginekologa żeby tego uniknąć. Ważne, że ma chłopaka, a nie chce się puszczać na imprezie. Zresztą jak ja to mówię. Lepiej żałować co się zrobiło niż czego się nie zrobiło. Życie jest krótkie. Ja się wyszalałam w młodym wieku. Teraz mam męża i żadne głupie rzeczy mi do głowy nie przychodzą. Nie tak jak niektóre moje koleżanki, które mówią jakby to chciały z kimś innym spróbować bo miały tylko tego jednego. I tak w ich małżeństwie tyka bomba.

Jesteś dobrą matką - sprawiedliwą, obiektywną, kochającą, nowoczesną i jak widzę masz świetny kontakt z córką. Naprawdę weź ją do tego lekarza bo i tak kiedyś nastąpi ta chwila, w której przestanie się zastanawiać i spróbuję. Niech lepiej będzie przygotowana.

Gość gość
idz do jego matki i poinformuj ja o ich planach

Gość gość
Powiedz jej że skoro jest na tyle dorosła by uprawiać seks to jest też na tyle dorosła by móc też pracować i się wyprowadzić z domu

Gość gość
Dziekuje za odpowiedzi. Mysle , ze do lekarza i tak bedziemy musialy isc, moze i lekarz porozmawia z nia o rozpoczeciu wspolzycia i co sie z tym wiąże, i mloda jeszcze to dobrze przemysli. Ja przezylam pierwszy raz w wieku 19 lat, moze dlatego wydaje mi sie to bardzo wczesnie.

Gość gość
Opal piz.ę i bedziesz miała spokój z córką

Gość gość
Tabletki ?? Chcesz jej rozwalic uklad hormonalny ?

Gość gość
ten temat juz byl tylko z 16-latką w tle,ale treść ta sama.

Gość gość
to juz prowo...