Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jareczek ABC

Dlaczego żony nie chcą wziąć do buzi?

Polecane posty

Gość Jareczek ABC

Dla mnie to nienormalne. Jesteśmy już 2 lata po ślubie i żona nawet nie chce słyszeć o lodzie. Teraz jeszcze oskarża mnie o gwałt (jakby mąż mógł zgwałcić własną żonę :D :D ) bo uciekłem się do pewnego tricku. Poprosiłem by pozwoliła się związać a potem dałem do buzi. To jest gwałt? Bez jaj :O Nie byłoby tego wszystkiego gdyby sama się zgodziła. Myślałem, że z czasem da się przekonać ale widzę że nie.

Gość gość
A moze twoj szanowny waclaw jest poprostu brudny i zona sie brzydzi? I nie mow ze sie kapiesz pucujesz itp moj maz tez niby to robi ale czasem na szybko i sory ale nie wezme takiego waclawa do buzi, a jak go wypucuje ze pachnie czystoscia to az milo :-)

Gość gość
a do buzi to takie mecyje są ? jestem facetem i jakoś szczególnie mnie to nie bawi :)

Gość taka tam kobieta
A jak Ci idzie minetka?

Gość gość
bo to jest obrzydliwe i wstretne

Gość gość
Za umniejszanie gwałtów powinno się siedzieć w pierdlu wraz z podobnymi sobie zwyrolami

Gość gość
Jeśli zmuszasz kogoś do seksu wbrew woli, to jest to gwałt przygłupie. Zgodziła się na związanie, a nie wpychanie ku/t/acha do ust, masz zbyt mały móżdżek aby to zrozumieć, kretynie?

Gość gość
Powinna ci k****a obciąć pomyleńcu.

Gość gość
Sam sobie obciągnij!

Gość gość
12:58 Niech samo sobie weźmie

Gość gość
odpowiadając na pytanie zawarte w temacie...dlatego,że mężowie nie chcą brać do buzi ;-) idę o zakład autorze,że mineta to dla ciebie obce i nieznane słowo ;-) Tak w ogóle ten temat to chyba provokejszyn i jeszcze to stwierdzenie ''jak można zgwałcić żonę'' a wyobraż sobie że można i gwałt małżeński jest jednym z najczęstszych tylko najrzadziej zglaszanych. Często nasi bliscy krzywdzą nas bardziej niż jakiż x zaczajony w parku.

Gość gość
gość dziś Dodajmy jeszcze, że ten przysłowiowy zwyrol w ciemnej uliczce, to tylko jakieś 10, no góra 15% gwałcicieli, bo większość to ktoś, kogo ofiara zna.

Gość gość
13:14 dokładnie ale w naszym porypanym kraju,gdzie ofiara gwałtu jest szkalowana i zaszczuta,nie może liczyć nawet na opiekę psychologa i przechodzi przez koszmar dokładnego przesłuchania,gdzie wręcz sugeruje się jej że prowokowała sprawcę...jak może być sprawiedliwość? potem czytam takie kwiatki typu ''jak można zgwałcić żonę'' ..ha..zgwałcić można nawet prostytutkę bo NIE znaczy NIE.

Gość gość
Żony nie chcą to kochanki wezmą, połkną wszystko i jeszcze języczek wystawią żeby im się spóścić na niego.

Gość gość
Jeszcze nie jestem niczyja zona ale mam stalych facetow ktorzy mnie piepssza to spokojnie biore ich wacki do buzi i sperme tez nauczylam sie polykac, jest wszystko w normie

Gość gość
gość dziś A teraz się schyl i sam sobie obciągaj

Gość gość
gość dziś Grzeczna suczka wszystko zrobi aby zadowolić pana i zostać pogłaskaną po główce. Gdzie twoja godność?

Gość gość
13:34 Grzeczna suczka spluwa szmaciarzom w obspermione mordy

Gość gość
jak kobieta brzydzi sie swojego faceta i nie chce sexu to powinna byc sama i tyle

Gość gość
Moja bierze swobodnie i to calego tak sie wytrenowala ze az milo, niedawno jej kolezanka zaprosila nas na kawe,ta kolezanka sama mieszka bo maz od roku jest w UK Byla kawa i lampka wina, i tak to jakosc wyszlo ze przy kolezance do mi obciagla bo jak mi powiedziala to kolezanka chciala widziec jak ja Ci o******** Wyszly obydwie do kuchni i po powrocie kolezanka wziela sie za mojego penisa a zona tylko parezyla i ja instruowala jak ma robic.Ale to jeszcze nie koniec tej niespodzianki co mnie spotkala, bo pochwili obydwie nago stanely i chcialy zebym ich przelecial.PaLa mi stala i ja tez chec mialem to sie tylko zapytalem ktora pierwa chce byc dyma na.Zona powiedziala ze zaczeka tz ze kolezanka jest jako pierwsza. Po tym wszystkim wyczulem ze kolezanka jest lepsza od mojej zony bo lepiej wspolpracowala i wiecej sie podkladala zeby calego kulasa w dddupiie miala, ale to moje zdanie

Gość gość
Jak żona ma kochanka to robi wszystko. Niech raz zrobi to z kochankiem, wtedy zrobi i z Tobą.

Gość gość
przed ślubem bez zobowiązań to robią wszystko a potem udają grzeczne

Gość gośćlizalbymciecala
Bo są bezdennie głupie.Ja piertole jak nie to do sąsiadki się pójdzie

Gość gość
Moja bierze i nawet nie trzeba jej namawiać :classic_cool:

Gość gość
Jestem żoną i chętnie biorę mężowi do buzi bardzo lubię czuć w ustach jak dochodzi.Robiłam to w wielu miejscach: plaża,kino,galeria handlowa a nawet u teściów na balkonie.

Gość gość
Pewnie twoj mały nie jest za czysty i ona sie brzydzi , umyj go porządnie zaraz przed to może w tedy bedzie brała do buzi , albo niech sama ci go umyje zeby byla pewna ze jest czysty i przede wszystkim przeproś żonę za ten incydent z wiazaniem i włożeniem do buzi , bo teraz to ona czuje sie ponizona

Gość gość
Do gosc z 9:34 przed ślubem to sie staracie , pokazujecie ze wam zależy a po ślubie juz macie żony głęboko w d***e to żony już nie czują sie kochane i dlatego to wygląda tak a nie inaczej

Gość gość
Moje biora wszystkie katolijebki allahu akbar