Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do jakiego wieku faceci są sprawni seksualnie?

Polecane posty

Gość gość

Ja mam 25 lat. Poznałam faceta 34 lata i on jest idealny wręcz. Całkiem inne ma poglądy i cele życiowe niż dzieciaki w moim wieku. Z tym że u mnie to początek znajomości i jeszcze z nim nie poszłam do łóżka. Seks dla mnie jest bardzo ważny i jeśli mowicie serio że są problemy z seksem to troche sie boje. Wcześniej byłam kilka lat z chłopakiem rok młodszym i mentalnie on był jak dziecko teraz z perspektywy czasu to widzę ale seksualnie wow usmiech.gif . Chociaż ja mam temperament duży i chciałam wiecej niż on usmiech.gif Do jakiego wieku faceci są sprawni seksualnie??

Gość gość
to sprawa indywidualna, zależna też od stylu życia itd.. czasem nawet dziadki mogą a czasem młodzi już mają problemy:o

Gość gość
Hmmm w sumie racja.

Gość niezadowolona 456
Ja mam młodszego o dwa lata partnera i to ja mam większe potrzeby a liczyłam że będzie to inaczej wyglądać...

Gość gość
To faktycznie sprawa indywidualna. Dopasowanie seksualne jest bardzo ważne. Pozniej sa zgrzyty itp/

Gość gość
Jest kilka rzeczy, które obniżają sprawność seksualną: palenie, marihuana, wykanczający tryb życia, mało snu-dużo kawy, otyłość, brak uprawiania sportu, śmieciowe jedzenie, cukrzyca. Facet może być też impotentem z wielu innych powodów: zahamowania psychiczne, problemy z ciśnieniem, zaburzenia hormonalne, uszkodzenie kręgosłupa. To wszystko na szczęście da się wyleczyć przy chęci i współpracy faceta. Jak rozpoznać faceta z problemami seksualnymi (nie prawiczka): jest "religijny" czyli zwleka z seksem tlumacząc się swoimi przekonaniami, a tak naprawdę nie chodzi do kościoła i nie było wcześniej oznak, że jest bardzo wierzący; podczas namiętnych pocałunków nie napala się, nie pozwala dotknąć krocza, a jak Ci się to uda to nie ma erekcji; przesadnie chwali się swoimi pieniędzmi, kupuje drogie samochody, same markowe ciuchy; jest albo bardzo nieśmiały w kontaktach z kobietami albo przesadnie "kozaczy", przechwala się ilością partnerek seksualnych, ciągle mówi jakim to jest ogierem w seksie. Te ostatnie oczywiście nie musi być wyznacznikiem impotencji, ale w połączeniu z innymi sygnałami (które wymieniłam) może świadczyć o problemie. Im facet starszy tym może mieć więcej problemów z seksem, ale 34 lat to jeszcze młody człowiek i do andropauzy mu daleko.

Gość gość
Też byłam w związku z nieco mlodszym ode mnie i porażka. Nie dość ze mi ciągle było mało to w dodatku jego umiejętności.. :o a raczej ich brak.. ech. Teraz mam faceta 32latka i jest naprawdę ok po względem seksu i nie tylko

Gość gość
Widzisz tych "celebrytów".ona młódka,on stary! Chyba w nocy się nie modlą! :D.Oczywiście kasa swoje robi :D

Gość gość
gość dziś Z tego wszystkiego co wymieniłaś zgadza się tylko religijność i nieśmiałość wobec kobiet. Nie wykazuje jakichś zachowan swiadczacych o impotencji. Ja po prostu się wiekiem martwie :).

Gość gość
gość dziś Ale bzdura akurat to nie kasa. On nie jest jakis wielce bogaty. Zarabia normalnie a nawet mało

Gość gość
34 lata to przecież młody facet jest!

Gość gość
Tylko w porównaniu ze mna 25 latka jest duża róznica wieku. Stąd moje obawy.

Gość gość
Autorko myślę że jak nawet częstotliwość seksu będzie nieco gorsza to jakościowo będzie lepiej i sama pisałaś że taki dojrzały facet nie mentalność jakiegos dzieciaka. Rozumiem to początek znajomości ale może istnieje jakiś delikatny sposób żeby to wybadać Jak u niego z libido.

Gość gość
No też nie chce jakos wybadać bo pomysli ze ja jestem jakas nimfomanka napalona. Myślę że ma normalne libido jak każdy facet.

Gość gość
Ty się lepiej o swój wiek przejmuj bo jesteś już na granicy bycia uznawania za młodą. Dla facetów 28 to już prawie jak 30 czyli za 3 lata będziesz wrzucana do tego samego worka co podstarzałe 30.

Gość gość
Chodzi mi tylko o to czy ogolnie faceci w pewnym wieku mają dużo mniejsze potrzeby seksualne? Nie mówię o jakichś impotentach itp

Gość gość
Autorko...myślę, że to prowo. Bo nie piszesz powaźnie? O 34latku?

Gość gość
gość dziś Nie umawiam się z takimi facetami. Interesuję się tylko wartościowymi i porządnymi

Gość gość
czasami też ktoś ma mniejszy temperament, niezależnie od wieku i mimo że jest jak najbardziej sprawny to nie chce zbyt wiele seksu

Gość gość
Do 60 powinien dać radę :)

Gość Tommm
Trudno powiedzieć - jeśli facet o siebie dba, to w zasadzie prawie do końca, więc bez obaw :) Starsi faceci z reguły mają większe doświadczenie, są odważniejsi i bardziej otwarci. W razie czego możesz mu Permen King kupić, a wtedy z pewnością Cię zaspokoi ;)

Gość gość
Ja mam 62 i jeszcze mogę, ale nie zawsze mi się chce. Z wiekiem wyraźnie zmniejsza się częstotliwość. Może gdyby mieć jakiś nowszy model?

Gość gość
Bo w starszym wieku to ma się w wiekszości przypadków stara partnerkę i wiecie jak to jest: przy starej dziurze i kot zdechnie! :D Dosłownie nie chce sie bo po prostu nie ma pociągu,co innego młode miesko :D

Gość gość
To że masz 25 lat nic nie znaczy bo za 5 lat będziesz ważyła 150 kg i pies z kulawą nogą nie będzie chciał cię rypać, no a on może jeszcze spokojnie to robić przez jakieś 35 lat... nie mówię już o menopauzie i chorobach, nie wiem skąd to twoje przekonanie o swojej zaje/bis/tości i że 35-latek jest dla ciebie za stary :-P

Gość gość
Jak jest zdrowy to do końca życia będzie aktywny :D

Gość gość
najczęściej koło 40 są już problemy, np mniejsza twardość

Gość gość
gość wczoraj Akurat genetycznie mam tak ze nie bede nigdy wazyła 150 kg :D. Jestem seksualnie nadpobudliwa tz chce mi sie częsciej niz przecietnej kobiecie uprawiac seks. Seks jest dla mnie ważny po prostu a nie tylko przytulanie i romantyzm. Stąd moje obawy

Gość gość
Mężczyźni sa sprawni do końca tzn maja wzwód po 80. Oczywiście ze z wiekiem maleje częstotliwość nie 5 x dziennie tylko raz na 5 dni. Prawda jednak jest brutalna, mężczyzna w związku ma coraz mniejszą ochotę bo ta sama partnerka i taki sam sex, jeśli uważasz ze mąż jest prawie impotentem podstaw mu jakąś koleżankę dla sprawdzenia, zobaczysz jaki z niego ogier.

Gość gość
Dokładnie, myślą że 50-latkowi nie staje bo impotent a nie dlatego że żona to rozlazła klucha z wielką dopą, menopauzą i japa jej się nie zamyka ani na chwilę :-P