Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćsylbug

Czy walczyć o związek? Warto czy lepiej odpuścić?

Polecane posty

Gość gośćsylbug

Witam, z góry proszę o poważne odpowiedzi, rozstalam się z chłopakiem miesiąc temu po trzyletnim związku, na początku wiadomo były negatywne emocje ale teraz już mamy dobry kontakt, oboje podjęliśmy decyzję że jest dla nas jeszcze jakaś szansa ale ze musimy coś zmienić w naszym związku, ja jestem świadoma swoich błędów i nawet chodzę do psychologa żeby się zmienić i żeby jakoś tą relacje naprawić. Od dzisiaj mamy tygodniową przerwę bez kontaktu, dla nas to bardzo długo bo pisaliśmy, rozmawialiśmy codziennie i juz widzę że wariuje bez niego a jeszcze tyle czasu muszę wytrzymać, wiem że nie mogę napisać pierwsza, ale tak naprawdę żyje nadzieją że po tej tygodniowej przerwie coś się zmieni, może on coś zrozumie, zatęskni. Mi bardzo zależy na nim i chce o nas walczyć tylko pytanie czy słusznie? Czy nie lepiej już odpuścić? Macie jakieś doświadczenia w podobnych sytuacjach? Czy po rozstaniu wrociliscie do siebie i tworzycie udany związek?

Gość gość
nawet chodzę do psychologa ż x nie rozsmieszaj mnie

Gość gośćsylbug
'' nawet chodzę do psychologa ż x nie rozsmieszaj mnie'' Nie rozumiem? Skoro widzę swoje błędy i chce się ich pozbyć to chyba dobrze że korzystam z pomocy specjalisty

Gość gość
byl juz ten temat niedawno.

Gość gość
witamina d, odrobaczanie, zarabianie 2500 na reke, wzgledne zdrowie, geste wlosy, brak zmarszczek, systematyczny seks, i reszta witamin, i kontakt z rodzina i kolezankami - to wystarczy kobiecie do szczescia

Gość gość
Podpowiem, że to normalne zjawisko, że tęskni się do bylego partnera i wspomina się te fajne chwile, nawet po roku i więcej po rozstaniu. Zapomina się to co było złe i to jest niebezpiecznie złudne.

Gość gość
Opowiedz cos wiecej. Jaka sytuacja sprawila, ze sie rozstaliscie? To bylo tez z jego winy? Mówisz błędy popelniasz, ale jakie?...a on ich nie popełniał? Każdy ma wady...i czy on próbuje naprawić wasza relacje? Bo jak masz tylko Ty ,,walczyć" to chyba bez sensu