Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przystojny facet to jaki? Nadal na niego czekacie?

Polecane posty

Gość gość
i odwaffe nazywania rzeczy po imieniu. jak se lubisz miłe dla uszu eufemizmy używane szczególnie rzez tych którzy was jepią w dooopy to twój problem. zmiana znaczenia słowa o któej pisałem jasno doodzi tego że nalezycie do kasty streczycieli. w dodatku czerpiecie tego niewyczepralna radośc

Gość gość
jedyne co mozecie osiągnąc w zyciu to wielce względne bogactwo które nie pozostanie w ręcach waszej rodziny dłużej niż przez da pokolenia

Gość gość
Przystojny = 190+ cm. To chyba oczywiste, inne cechy nie sa juz tak istotne. Taki mezczyzna to marzenie kazdej normalnie myslacej kobiety. Takie karakany ponizej tych minimum 180 cm powinno sie utylizowac gdy skoncza 21 lat bo wtedy juz wiadomo ze nic z nich w zyciu nie bedzie tylko przekazywaliby swoje beznadziejne geny i skazywali przyszle dzieci na karlowatosc. Chyba nikt nie chce krzywdy dziecka. Dlatego niscy "faceci"nie powinni nawet patrzec w strone kobiet tylko wbijac wzrok w ziemie i pozwolic kobietom rozmnazac sie z wysokimi, prawdziwymi mezczyznami. Dziekuje za uwage.

Gość gość
Jakbyś miał oczy, to byś widział równie wiele kontrprzykładów, ale jesteś zainteresowany tylko dostrzeganiem ciemnej strony mocy. Gdybyś był skupiony na innych aspektach rzeczywistości, dostrzegałbyś więcej tych innych. Twoja podświadomość cię okłamuje, żebyś nie wyszedł poza obszar swoich obsesji. Przejdź się po szpitalach, hospicjach, domach dziecka, miejscach pomocy ludziom w trudnym położeniu. Tam jest prawdziwe życie, a nie w świecie polityki, korporacjonizmu i prostytucji.

Gość gość
a co to ma kooorfa do rzeczy? mówie o tym co czytam na tym topiku. na te starą jak aketeria prowokcje łapia sie kooorfy z każdego przedziału wiekoego. jak sie myśli peeesdą anie głowa to sie stajesz kooorfą

Gość gość
hspicja szpitale domy dziecka? po co mam tam chodzic? dokłdnie wiem co tam sie dzieje i to ciebie oszukuje pozytywny wydwięk i skojarzenia medialne a nie mnie. tak jest jeszcze wieksze kooorestfo niż gdzie indziej. zapytaj sie pierwszego lepszego lekarza dlaczego poszedł na medycyne. po przełumaczeniu z kooreskiego na nasze wyjdzie cie że lubi sie kooorfic

Gość gość
Dziewczyny piszą sobie o wyglądzie, a ty piszesz o kasie i nie na temat. Napisz jeszcze, że wygląd kobiety w ogóle dla ciebie nie gra roli, a będzie komplet. Hipokryzja facetów. Wy oceniacie wygląd dziewczyn, a dziewczyny nie mogą oceniać waszego. A mogą, wszystko mogą. Ich życie.

Gość gość
A ty co robisz w życiu poza oświecaniem ludzi, że parają się koorestwem? Ciągniesz zasiłki i masz za dużo wolnego czasu, więc krytykujesz wszystko i wszystkich?

Gość gość
po co publicznie dyskutować jaki o jest przysojny facet? to jakas kwestia podlegajaca publicznej debacie i referendum, któego wyniki sa wiązące dla każdego? nie? to po co? bo podstawowym zajęciem kooooref oprócz kooorfienia sie jest reklamaowanie swoich usług głównie przy pomocy wskazywania na wady konkurencji

Gość gość
a gdziee ja kogoś krytykuje??

Gość gość
ja wam tylko uświadamiam czym sie zajmujecie.dzieki temu będziecie mogli/ły osiagnąc lepsze efekty. jakbym chciał was wydoić z kasy to bym wam mówił że jesteśice księzniczkami i rycerzami

Gość gość
ale nie jesteście. jesteście kooorfami. warto byłoby znac profil swojej działalności. bez tego ani rusz. prezej czy później wam to ktoś w brutalnych okolicznościach uświadomi. chyba lepiej żebyście sie tego dowiedzieli ode mnie

Gość gość
chociaż ta wiedza cały czas sie w was przesącza. a wasze całe zycie kręci sie wokół tego aby nie dotarła do waszej świadomości

Gość gość
całe o podpuszczanie? przecież to gerki sychologiczne obliczone na podbicie ceny za swoje usługi. jakaś grupa kooref wpadał na genialny pomysł kreowania zapotrzebowania na swoje usługi zakładając debilny topik na kafeterii w którym udowadniają ze jedyną sznsą przecietnego faceta na seks jest skorzystanie z ich usług

Gość gość
czy po prostu tak se wpadacie pogadac o przystojniakach? pewnie nawet same kooorfy zwerbowały do tej roboty sfrustrowane paszeciary których zapłata jest zadowolnie z wkorfienia jakichś bogu ducha winnych niesmiałych przeciętniaków.

Gość gość
i w ten sposób nawet paszte może zostac kooorfą wystarczy że przestanie używać mózgu. co wy mi tu jakies koorfa kity żenicie o hospicjach kooorfa szpitalach i innych piertolnikach.? chyba wam sie pomyliłem z jeleniami których jepiecie na kase

Gość gość
portale randkowe też u was uprawiają sponsorowane topiki? a moze waszawskie burdele należące do caniaczków spod ciemnej gwiazdy? i co? ci też mnie beda straszyli kooorfa śmiercią? połame was wszystkie kooorfy jednocześnie.

Gość gość
kwestia wyglada tak,ze niedługo będę rządził tym burdelem ale niestety dla was mam troche inny pomysł na zarabianie pieniędzy. dlatego zawodoe kooorfy mogą sie zacząc powoli pakowac. sutenerzy i handlarze żywym towarem lepiej niech se zrobia harakiri albo operacje plastyczne połączone ze zmianą płci bo jak was dorwe to was c****je udusze waszymi flakami

Gość gość
Ty się kochałeś na pewno w najbrzydszej swoim zdaniem dziewczynie w klasie. Jesteś po prostu hipokrytą, a krytykujesz te nastolatki. One czują pociąg do atrakcyjnych tak samo jak ty, ale się tego nie wstydzą i tego nie ukrywają. Chyba burzy to twój schemat, w którym dziewczyny lecą na kasę, a nie na subiektywnie ważne cechy wyglądu i charakteru.

Gość gość
skończ mi piertolic bo sie wkooorfie za chwile

Gość gość
Burdele straszą cię śmiercią? Czasem można gdzieś przeczytać, że oni podobno szantażują potem swoich klientów zdjęciami i nagraniami z ich udziałem, np. że wyślą to współmałżonkom, rodzinie, pracodawcom. Życie w stresie to dla facetów wybór, a nie konieczność. Niepotrzebnie tam w ogóle łażą. Zarażają się tylko chorobami, mają przez to skrzywioną psychikę i jeszcze mogą mieć kłopoty.

Gość gość
c***j mnie obchodzi czyją macie protekcje i za jakie atrakcje wypozyczył wam pismaków od piaru. mam ci to rozłożyć na częsc****erwsze zrobić sekscje zwłok na zywo? wyciagnąc wnioski z kim rozmawiam i za jaka kwote bedziesz w stanie zmienić poglądy? nie mam czasu. po prostu wam mówie żebyście stąd wypiertalalli óki możecie

Gość gość
myślisz że nie wiem jak to śmiga? tzn nie wiem z doświadczenia ale akurat mam bogata wyobraźnie. takie fora czy portale nie powstaja przypadkowo. to cała siec powiażań. ktos pożyczył kase na rozkręcenie i zażądał czegoś w zamian wkręcił w to znajomych, zrobila sie z tego mała czerwona mafia. wiesz takie frazesy dla inelektualnych wydmuszek zosta dla intelektualnych wydmuszek. wiem kooorfa z kim rozmaiam ale ty chyba nie wiesz alvbo ttylko ci sie wydaje że wiesz

Gość gość
układ jest czysty. informuje was za wczasu co sie będzie działo. może albo dalej rżnąc głupów albo sie okopac albo co wm doradzać odejśc bez strat. daje wam wybór. przejmuje to miejsce. nie chce z wami wspóracowac nie chce od was kasy. daje wam wolnośc. idcie isie nia cieszcie

Gość gość
chyba że zmienicie nazwe na "forum dla sutenerów i poszukiwaczy niebanalnej rozrywki seksualnej"

Gość gość
Wysocy faceci tylko dla wysokich kobiet, takich powyżej 175 cm.

Gość gość
Ja p*****le jaki desperat :O pewnie niski gruby i z malym :O idz Ty się utop pacanie ze swoim "ego". Koniobijca zły na cały swiat bo żadna nawet go szturchnac kijem nie chce :-D

Gość gość
To niższy taki np 170 nie może być przystojny jesli ma ładną twarz? Od kiedy to wzrost decyduje o przystojnosci

Gość gość
Ja mam 192 cm i nie chciałbym dziewczyny poniżej 175-178. Te małe z krótkimi nóżkami są aseksualne.

Gość gość
Nie jestem wysoki, raczej przeciętny. Urody zwykłej, ale z to mam dziewczynę wyjątkowo piękną i inteligentną. Urody i kształtów zazdroszczą jej inne, a faceci zazdroszczą mnie. Ona już ma pukładane w głowie. Nie myśli o wysokim, z szeroką klatą. Kocha mnie, a ja ją. Wszystkie te powyższe przykłady weryfikuje życie.