Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przystojny facet to jaki? Nadal na niego czekacie?

Polecane posty

Gość gość
Skąd wiesz może z innymi flirtuje itd a ty nic nie wiesz, znam takie przypadki a nic niewiedzacy kolesie myśleli że ona ich kocha..

Gość gość
Mam 158 wzrostu, zawsze mialam tylko wysokich facetow, powyzej 180. z mojego doswiadczenia wiem, ze czesto wysocy faceci uwielbiaja niskie kobietki o filigranowej figurze!! Nie wszyscy lubia wysokie kobyly z rozmiarem buta 40plus!!!

Gość gość
"gość wczoraj Ja p*****le jaki desperat pewnie niski gruby i z malym idz Ty się utop pacanie ze swoim "ego". Koniobijca zły na cały swiat bo żadna nawet go szturchnac kijem nie chce" xxx dlaczego miałbym być zły na cały świat nawe zakładając że masz racje co do moich walorów? druga kwesia, która mnie intryguje to kafeteryjny status koniobijstwa w porównaniu z zaspokajaniem się wibratorami prze kobiety. jedno ma świadczyć o tym, że facet jes do bani a drugie ma świadczyć o tym, ze faceci są do bani:D księżniczką intelektu to ty nie jesteś. skonstruowałaś ten kontrofensywny post jakbyś miała dwie lewe ręce połączone z mozgiem w szcząkowy sposób.

Gość gość
pewnie lepiej wychodzi ci robienie nimi innych rzeczy yle już nikt za o nie chce płacić. czyli że młoda nie jesteś. nie czas dorosnąc? dostrzec inne aspekty zycia i ludzi? bo faceci z twoim podejściem postrzegają cie juz jedynie jako przeszkode:)

Gość gość
nawet jk jestes lesbą to zasada pozostaje ta sama. masz poważanie? prestiż? nie obawiasz sie samotości? poczytaj co pisałem wcześniej

Gość gość
ponadto jak czytam co masz do powiedenia to słysze tylko wymuszone stękanie kooorfy z peeesda rozsjepaną granatem szturmowym stosowanym przez wermacht

Gość gość
to smutne ze kafeteria oddaje swoje bepieczeństwo w rece takich pokrak jak ty tzn to smutne dla kaeteri:)

Gość gość
gość dziś Ale ja wiem, że flirtuje. Wiem o tym i mamy z tego niezłą zabawę!! To też napędza nasze życie erotyczne. Jest kobietą, flirt ma w genach.

Gość gość
Współczuje

Gość gość
Mam 158 wzrostu, zawsze mialam tylko wysokich facetow, powyzej 180. z mojego doswiadczenia wiem, ze czesto wysocy faceci uwielbiaja niskie kobietki o filigranowej figurze!! Nie wszyscy lubia wysokie kobyly z rozmiarem buta 40plus!!! x Ha ha ha, jakaś lala-krasnal nie dość że zmyśla, to jeszcze ma kompleksy wobec wyższych dziewczyn.

Gość gość
gość dziś Współczuje xxxx Czego? Jest moim skarbem, inni mi zazdroszczą. Jest wierna.

Gość gość
Jakiś zgryzliwy gość wszedł do tematu i troluje, popuszczając swoją agresję jak..bąki. Idz chlopie na siłkę, pobiegaj, bys wyrzucil z siebie gdzie indziej swoje frustracje, a nie na forum, prawie w kazdym temacie.

Gość gość
Ten sam co zaś.. ..ał cały erotyczny. Teraz będzie rozwalał każdy dział po kolei. Jakiś gość z problemami emocjonalnymi. Pewnie miał smutne dzieciństwo.

Gość gość
11.53- chyba sobie za dużo dopowiedziales\las :). Moje doświadczenia tez wskazują na to, ze filigranowe niskie dziewczyny maja powodzenie, no chyba ze brzydkie są... Niskie kobiety budzą w facetach skłonności opiekuńcze. Znacznie gorzej maja zbyt wysokie dziewczyny,( na takie właśnie czasem mówi się kobyły ;)) bo często nie mogą znaleźć sobie wyższego od siebie faceta, a niższych nie chcą. Mysle ze lepiej być za niską niż za wysoka.

Gość gość
Musi być charakterny, temperamentny, inteligentny i mieć piękne oczy i uroczy uśmiech, tyle :)

Gość gość
Przystojny wysoki facet tylko dla ładnych, wysokich dziewczyn, zgrabnych i z dużym biustem.

Gość gość
U kobiety wzrost tak sie nie liczy jak u mężczyzn-bardziej talia (figura klepsydry),biust i odstająca pupa.

Gość gość
U kobiety wzrost tak sie nie liczy jak u mężczyzn-bardziej talia (figura klepsydry),biust i odstająca pupa,masywne uda-są kobiety którym niski wzrost jeszcze poskreśla ich atrybuty kobiecości.

Gość gość
Jak się nie liczy. Przecież wysoka, zgrabna dziewczyna ma nogi do nieba, a niska krótkie, małe nóżki.

Gość gość
gość 2017.01.25 Wysoki, wzrost jest bardzo ważny u faceta bo wtedy się przy takim czuje bezpiecznie. Sama mam 160 cm jestem bardzo niska a nie podobaja mi sie faceci ponizej 180. Chociaz teraz sie spotykam z facetem 178 i nie jest to jakis problem ale juz np 175 to niski x Śmieszne, że jakiś karakan, który ledwo odrósł od ziemi, wymaga wysokiego. Przecież to śmieszne. Wysoki facet woli fajną, wysoką laskę-modelkę, z dłuuugimi nogami, a nie karakana. x Zgadzam się. Niech laski niziołki biorą sobie facetów niziołków. Wyżsi faceci niech zostaną dla wyższych dziewczyn.

Gość gość
Małym kluchom marzą się wysocy, wysportowani, nawet nie preferują, one wymagają bo przy takich czują się bezpiecznie :-D ...a przy 175 nie czułyby się bezpiecznie, no to teraz jak sobie marzą to pewnie z domu nie wychodzą ze strachu ;-)

Gość gość
,, z mojego doswiadczenia wiem, ze czesto wysocy faceci uwielbiaja niskie kobietki o filigranowej figurze!! Nie wszyscy lubia wysokie kobyly z rozmiarem buta 40plus!!!" Ta też jest dobra, dorabia sobie ideologię że faceci uwielbiają karakany a dziewczyny wysokie to kobyły... A faceci wysocy z butem 45 to nie kobyły? ...może wielbłądy?

Gość gość
Znowu temat z cyklu "Żeby wkurzyć durne baby".

Gość gość
ma być inteligentny, przystojny, bogaty, dowcipny i dobrze zbudowany oraz wyposażony :)

Gość gość
gość dziś ,, z mojego doswiadczenia wiem, ze czesto wysocy faceci uwielbiaja niskie kobietki o filigranowej figurze!! Nie wszyscy lubia wysokie kobyly z rozmiarem buta 40plus!!!" Ta też jest dobra, dorabia sobie ideologię że faceci uwielbiają karakany a dziewczyny wysokie to kobyły... A faceci wysocy z butem 45 to nie kobyły? ...może wielbłądy? x Ideologia z d**y. Prawda jest taka, że to właśnie niscy faceci będą celować w te o filigranowej figurze, bo dla nich kobieta 170 cm będzie za wysoka. A dla bardzo wysokiego to i taka 165-170 będzie "filigranowa". Oni będą gustować w bardzo niskich, nikt nie chce kobiety która będzie wyglądała jak jego 10 letnie dziecko... Jak któraś potrzebuje "poczucia bezpieczeństwa", to niech wyprowadzi się ze swojego patologicznego blokowiska ;)

Gość gość
Problemem wysokich dziewczyn ze znalezieniem faceta nie jest wzrost... a głupota taka jak tych małych karakanów co się nie czują bezpiecznie z facetami poniżej 180 :-D ...w ogóle bez faceta czują się oczywiście bezpieczniej ;-)

Gość gość
Niskie często lubią wysokich i to jest naturalne i zdrowe dla ewentualnego potomstwa, które nie powinno "dostać " skrajnych cech od obojga rodziców. Czy nie można o tym powiedzieć kulturalnie bez wyzywania się od kradnali i kobył?

Gość gość
Przez całe życie nie spotkałem takiej zawiści i złośliwości wzajemnej wśród facetów, jakie są standardem u kobiet :-/ Nikt kobiecie nie obrobi dopy tak jak inna kobieta w tym najlepsza przyjaciółka, multum razy w sposób niezamierzony stawałem się świadkiem jak najlepsze koleżanki, przyjaciółki, po wyjściu którejś obrabiały jej tyłek że uwierzyć nie mogłem :-O Wielka dopa, małe cycki, stara, młoda, wysoka, niska, nieważne co, prymitywny sposób dowartościowania samej siebie, lekarstwo na własne kompleksy... Powtórze u kobiet to standard... ciekawe że nie wpadną na to że to działa w odwrotnym kierunku, wierzą jak głupie że to ich nie dotyczy, że są szczególne... durne te baby jak psia dopa :-D

Gość gość
Ja jestem w miarę wysoka 175 i jak tak pomyślę, to nie pociągają mnie bardzo wysocy faceci, a wręcz odpychają. Chyba tak 185 pi x oko to jest max jak na mój gust. Miewałam niższych od siebie(wyzszych też of course), mój mąż twierdzi, że jest mojego wzrostu(chyba jak stanie na palcach :) To nie jest jakaś bezwzględna reguła, ale niscy faceci często marzą o szczupłych, wysokich, długonogich laskach- widzę na swoim przykładzie. I to chyba logiczne.