Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czuję sie samotna ..

Polecane posty

Gość gość

czuje sie ostatnio samotna,mam 22lata,i męża,tak w tym wieku jestem mężatką już.Ale mimo to czuje się samotna,mój mąż albo w pracy a jak w domu to tylko gra w gry,a jak już się do mnie odezwie to tylko aby spytać sie kiedy obiad,albo zrób mi jeść,kawę itd. Życie erotyczne prawie nie istnieje u nas.Nie mam znajomych ani przyjaciół,strasznie czuje się samotna w tym świecie.Bez sensu to wszystko :/ Mam ochotę gdzieś wyjść z kimś na kawę,pogadać,ale nawet nie mam z kim. Wolała bym jednak cofnąć sie do dziecinnych czasów,i mieć wyj****e na wsZystko,zero problemów zero zmartwień,i tylko beztroska zabawa. A teraz nawet nie mam do kogo mordy otworzyć :/

Gość gość
Uczysz się? Pracujesz? Jak nie, to zapisz się do jakiejś bezpłatnej szkoły weekendowej, nauczysz sie czegoś i poznasz nowych ludzi.

Gość gość
No właśnie uczę się zaocznie w studium,z tym że nas w klasie jest 6 łącznie ze mną, i 3 z nich tylko między sobą trzyma się,bo się znają z poza szkoły,a pozostała dwójka z nikim,takie ciche dziewczyny które tylko się uczą,ja w szkole z nikim prawie też nie gadam. A jeśli już to tylko o notatkach/zajęciach itd. Nie mam z kim szczerze pogadać,im dłużej tak żyje,tym bardziej mam dość.Taka samotność wśród ludzi.

Gość gość
A w tygodniu co robisz?