Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MN

Uczciwa praca w domu dla mam i nie tylko

Polecane posty

Gość MN

Witam, nazywam się Marta Niegierewicz i od 8 lat zajmuję się tworzeniem artykułów na potrzeby internetu. Na podstawie swego doświadczenia stworzyłam e- booka, który jest poradnikiem pozwalającym nauczyć się pracy z domu właśnie w takim charakterze. E-book kosztuje 40 zł i zawiera między innymi linki do stron zawierających zlecenia, ale także krok po kroku odpowiada na pytania, w jaki sposób pisać artykuły do sieci. To praca idealna dla młodych mam i nie tylko. Zainwestowane 40 zł pozwoli poznać tajniki branży copywriterskiej. Zapraszam do kontaktu na adres e- mail: szkolenia.redaktor@o2.pl lub martaniegierewicz@o2.pl. W razie pytań służę pomocą :)

Gość MN
Uwaga, błąd w adresie. Poprawny to szkolenia.redaktor@gmail.com, zaś drugi jest ok:)

Gość gość
Taaa, jaasne! Szukasz glupszych od siebie? :-) 10 naiwnych osob wplaci Ci po 40zl i masz 400zl. Zyc k*****, nie umierac :-) Za Twą chęć wyzysku innych z chęcią wypłaciłabym Ci z liścia. Moze wtedy przestalabys perfidnie naciągać inne kobiety i wykorzystywac ich sytuacje!

Gość gość
jak ktoś ma lekkie pioro i leb na karku to spokojnie znajdzie sobie prace jako copywriter. wiem bo sama w tym siedzialam kilka lat. wsadz sobie swojego e-booka w....