Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muraliore

jestem zazdrosna o moja mame

Polecane posty

Gość muraliore

Po smierci taty mama sie bardzo zalamala bo tylko mnie na pocieszenie miala, ale ja nie moglam jej tego dac co tata jej dawal a jeszcze nie jest taka stara bo mnie urodzila jak miala 18 lat a teraz ma prawie 38 lat.Zawsze jej mowilam ze jest jeszcze atrakcyjna i zeby zaczela na imprezy chodzic to napewno pozna interesujacych ludzi.Najpierw ja na to namawialam a teraz gdy mi przedstawila faceta ktorego poznala i on zaczal przekraczac prog naszego mieszkania to zrobilam sie o nia zazdrosna. Facet bardzo meski wysportowany zawsze zadbany poprostu ma moja mama gost.Mama tez odrzyla dba o swoj wyglad zawsze jak on przychodzi to prawie seksi sie ubiera, a ja biedna sama bo chlopak za granica pracuje nawet mnie nikt nie przytuli. Zdazylo mi sie penego wieczoru ze bardzo dlugo film ogladalam i przed pojsciem do lozka poszlam sisi zrobic, Zeby wejsc do lazenki musze przejsc obok sypialni mamy gdy bylam na wprost dzwi ktore prowadzily do sypialni mamy dolecil do mnie jej glos i uslyszalam dwa slowa dokladnie zrozumialam jak mama glosno krzykla(rznij mnie mocniej i glebiej) w tym momencie az jej pozazdroscilam ale i mnie to podniecilo gdy wrocilam do swojego pokoju zaraz wibrator uruchomilam tak sie z nim bawilam ze az zasnelam.Rano mama do mnie weszla bo sniadanie zrobila amnie nie widziala zobaczyla mnie ze jeszcze spie nie przykryta a moj przyjaciel wystaje z pipci. Gdy sie obudzilam to mame ujalam usmiechnieta.Przy sniadaniu wszystkiego sie dowiedzialam i mi sie przyznala jak jest teraz dowartosciowywana przez tego faceta ze dopiero teraz czuje sie pelno wartosciowa kobieta, mowila mi ze trafila na faceta ktorego natura obdazylam bardzo duzym przyrodzeniem zeja wejdzie w nia to czuje sie mocno wypelniona.Przy tym sniadaniu tez sie jej przyznalam co wczoraj w nocy slyszalam, odpowiedzialami ze czasami to on ja oszukuje, jeszcze jedno mi powiedziala a raczej zaproponowala zebym ktorego wieczoru do nich doloczyla, ale wczesniej ona porozmawia z tym swoim facetem, zgodzilam sie na jej pomysl bo jeszcze nie widzialam u starszego faceta jego meskosci, a dotego tez bym chciala tak przerznieta byc moze byc ze przez ojczyma.Czy mam dobry pomysl czy jestem idiotka nie wyzyta

Gość gość
Mam nadzieję, ze prowo! Qrwa co Ty masz w głowie.

Gość gość
Spyerdalaj trollu, 0/10

Gość gość
To taki zboczeniec uklada te texty.Czuc na mile

Gość gość
Ty i mama do psychiatry. Może pomoże. Powodzenia.

Gość gość
Administrator powinien zareagować! Ten tekst pochodzi od osoby z poważnymi zaburzeniami psychicznymi, być może w jakiś sposób niebezpiecznej! No w każdym razie jego autorem/ką nie jest osoba , która za taką się przedstawia.

Gość gość
Po prostu jakiś facet chciałby mieć młodą dziewczynę i jej matkę w łóżku hahahahahahaha