Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Randka z dziewczyną a częste zahaczanie o seks

Polecane posty

Gość gość

Co o tym myśleć... czy taką dziewczynę interesuje tylko seks? Często wspomina o tym, że brakuje jej ciała mężczyzny, że musi radzić sobie sama teraz, a wolałaby nie... itd i to jeszcze przed pierwszym spotkaniem tak mówiła... na spotkaniu sytuacja się powtórzyła.

Gość gość
Pragnie tylko Twojego bolca

Gość gość
Najlepiej, jakby jakieś dziewczyny wypowiedziały się jak to widzą. Widać po tym, że nie ma leniwego temperamentu, co się ceni, ale czy w takim wypadku będzie widziała we mnie coś więcej, niż fizyczność? Może faktycznie tylko tego potrzebuje skoro tak często o tym pisze. Poza tym poruszamy tematy zawodowe, a o uczuciach jest mniej mowy.

Gość gość
no raczej związku to ona nie szuka. Poza tym nie za dobrze rokuje jako ewentualna stała partnerka i przyszła żona...ja bym tak nigdy nie powiedziała, co nie świadczy o moim niskim temperamencie, ale po prostu o dobrym wychowaniu i szacunku. Rozumiem, gdybyście byli już w związku, a jak ona jeszcze przed 1 spotkaniem tak Ci pisała, to coś nie halo...

Gość gość
Nie znam dziewczyny która 'chwaliłaby' się takimi kwestiami obcemu mężczyźnie. I nie ma to nic wspólnego z temperamentem. Być może jest taka otwarta ogólnie i opowiada o wszystkim albo rzeczywiście chce zaspokojenia na pierwszym miejscu a czy czegoś więcej to niekoniecznie. Trudno prorokować. Znam jedynie takich facetów a wiadome że im zależało raczej na łóżku.

Gość gość
Chłopie, bierz, nie zastanawiaj się! I nie wypuszczaj z rąk takiego skarbu! Wiesz ile Polek to straszne, oziębłe kłody? A tu masz laskę, która najprawdopodobniej lubi seks.

Gość gość
Możliwe, że chodzi jej tylko o seks, ale może być też tak, że jest otwarta na rozmowy o tych sprawach. Powiem Ci jak jest ze mną, co prawda nie mówię tak jak ona, ale jestem typem flirciary i lubię też rozmawiać na TE tematy, lubię prowokować faceta, rozmawiać o fantazjach i przez to faceci myślą, że jestem bardzo doświadczona, a tak naprawdę jeszcze nigdy z nikim nie spałam. Moja rada - na randce zacznij się do niej dobierać. Jeśli nie chcesz to nie musisz iść z nią do łóżka, ale jeśli wycofa się to znaczy, że lubi po prostu flirtować i o tym gadać, jeśli się nie wycofa to znaczy, że naprawdę chodzi jej o seks. Jest też taka opcja, że może chce tylko seksu, bo aktualnie nie chce się wiązać, może nie jest gotowa, a może nie ufa facetom, bo ktoś ją kiedyś bardzo zranił.

Gość gość
Nie ma co generalizować. Może wpadłeś jej w oko na poważnie a może nie. Czas pokaże.

Gość gość
Na moje oko ona szuka tylko przygody. Z dziewczynami się nie spotykam więc nie powiem jak postępują na randkach ale... po sobie mogę powiedzieć, że ja jako osoba nie zainteresowana przygodnym seksem, nie wyskakiwałabym z takimi tekstami do nowo poznanego faceta... . Ale może jestem staroświecka.

Gość gość
Nieprawda. Ja też prowokuje pikantne.. rozmowy, ale tylko wtedy kiedy jestem bardzo zakochana :)