Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce zajsc w ciążę, ale boje sie ze bedzie syn :(

Polecane posty

Gość gość
ja mam już dorosłego syna, nigdy nie miałam z nim problemów takich, jakie moi rodzice mieli ze mną i siostra. wykształcony, inteligentny, pracowity i uczciwy...małżenstwo mi się nie udało, ale mój syn to prawdziwy skarb. Córki koleżanek w tym samym wieku, niektóre już po 2 dzieci mają, niepokończone szkoły, kiepska praca albo jej brak, tylko współczuję...

Gość gość
9:31 poczekaj az znajdzie zony, to tyle bedzissz miala ze skarba.

Gość gość
Niektórzy to powinni sobie lalki kupić zamiast robić dzieci...

Gość gość
9:29byc może natura chłopców jest inna. Ale oni są prości, mniej skomplikowani. Popatrz po dorosłych kobietach. Mówisz im jedno, a one szukają wciąż drugiego dna. Rozpracowuja każde słowo i z niewinnego pytania "czy dobrze się czujesz?"potrafią zrobić "pewnie do d**y wyglądam dlatego się zapytała" i dorabiać glupowata teorie do faktów. Niestety ale kobiety są w większości hmmm głupie. Milion razy lepiej pracuje i żyje mi się w męskim towarzystwie niż damskim. I kij z tum że lepiej kolorujemy w przedszkolu jak w dorosłym życiu nie potrafimy że sobą normalnie współzyc. Nie wierzysz? Popatrz po topikach jak jedna drugiej tylko czeka aby p**********ic. I tak samo jest w życiu. U facetów jest inaczej. Nie lubi cię, drażnią go to cię po prostu unika.każda płeć ma swoje zalety i wady. piszesz że chłopcy nie okazują tak emocji jak dziewczynki? A czy nie jest czasem tak że są właśnie tego uczeni od najmłodszych lat?

Gość gość
Moze masz racje, ale rozumiem to , ze wiele kobiet pragnie corki, takiej bratniej duszy na przyszlosc. Ja widze jakie mam relacje z moja mama, a jakie maz ze swoja. Owszem poprawne, ale ja z mama jestem o wiele blizej i moje dzieci tez ciagna do mojej mamy, a nie do tesciowej.

Gość gość
"Nie mam z glowa, nie chce syna.czy to tak trudno zrozumieć ? W rodzinie sa same dziewczynki. Nie umiem zajmowac sie chlopcem. " Ale fagasa potrafiłaś znaleźć i zajmować się jego k*****m

Gość gość
Co za głupie kobiety. A jak wam przykładowo w przyszłości organizm poważnie zaszwankuje (czego nie życze) i znajdziecie się na stole operacyjnym to kto was zoperuje "dziewczynka" czy "chłopak"? Trzeby myśleć bardziej pod kątem świata i logicznego myślenia a nie tylko wg wygody własnego dupska i gustów wynikających z tego jaką wy same macie płeć. :O Trzeba być bardziej szerokokątnym w myśleniu. Co to znaczy że dziewczynki są lepsze? Dla kogo i w czym są lepsze, na jakim etapie życiowym i w jakiej dziedzinie. Co wy chcecie drugą seksmisję zrobić z planety ? Już to widzę. Jakby wasze matki płodziły tylko upragnione córeczki to dziś nie miałybyście za kogo za mąż wychodzić i byście ryczały w poduszkę sfrustrowane i nieszczęśliwe, że nie macie faceta. "Dziewczynki lepsze" kuźwa mać. To że w przedszkolu rysunki grzecznie maluje to chyba zbyt drobiazgowy szczegół by oceniać całość. Ja w liceum chodziłam do żeńskiej klasy i nie panowała tam wcale zdrowa atmosfera, wspominam tamtą klasę fatalnie. Dziewuchy ogólnie nie były dla siebie miłe. Dużo było wredoty. W przeciwieństwie do podstawówki gdzie u mnie w klasie było 13 dziewczyn i 13 chłopców i byliśmy zgraną klasą. Chłopca trzeba też wychowywać, zajmować się nim, a nie puszczać samopas, bo wtedy to nie dziwota jeśli jest trudny. Jak czytam ten topik to stwierdzam jednak że kobiety są głupie i tępe i lepiej nie mieć córki!

Gość gość
pomysl autorko ze tu na forum faceci się podszywają za kobiety i piszą żarty sobie poniektórzy

Gość gość
Ja mam 2 synów, są wspaniali, mało z nimi problemów, szybko się uczą, bardzo są za mną, nawet bardziej niż za tatą. Jesteśmy kochającą się rodziną w przeciwieństwie do małżeństwa siostry mojego męża, która się rozpadła przez córcię wredotę z którą cały czas były same problemy.

Gość gość
ja Cie rozumiem. Też marzy nam się córka, mam nadzieje, że jak juz zajde w ciaze to bede nosiła dziewczynkę. Osobiście uważam, że nie ma w tym absolutnie nic złego!

Gość gość
Ja tez marze o corce. Mam 26lat. Ale tylko z tego powodu ze zarowno w mojej jak i meza rodzinie (wykluczajac mojego meza i mojego ojca) wszyscy mezczyzni to alkoholicy albo zaburzeni psychicznie. Wsrod kobiet nie ma ani jednej pijaczki czy narkomanki. Dodam ze kazdy z tych mezczyzn mial wpajane od malego duzo milosci i dobrych wzorcow ale jak dorosl i poznal swiat to wybieral patologie i wypinal sie na rodzicow. Patrzac co ma np moja matka z moim bratem czy babcia meza z tesciem to wpadam w panike ze bede miec syna. Babcia meza miala trzech synow i dwoch nie zyje bo sie zapili. Zostal tylko tesc ktory niedlugo i tak podzieli ich los. Dodam ze kazdy z nich zaczal tankowac po 30 jak poznal towarzystwo a do tego czasu byli bardzo porzadni. Moj brat to samo czy brat ojca albo kuzyni ojca - sami zule od 30. To jak jakas klatwa ktora pominela mojego ojca i meza ale ojciex bardzo choruje :( bardzo sie boje ze syn bedzie taki sam, ze bede dobra i wpajac pozytywne wzorce a jak sie wyprowadzi to zacznie chlac i tylko po kase na wode bedzie przylazil. Mozecir mnie wyzywac ale na moim miejscu kazda z was by sie bala bo to jakas patologia w genach przechodzi na mezczyzn :(

Gość gość
Ojciec mojej matki mial borderline a ojciec ojca osobowosc psychopatyczna. To samo dziadkowie meza. Zaden nie chcial slyszec o leczeniu. Byli kochani przez rodzicow wiec i egocentryzm . Moj brat borderline,40bab na koncie gdzid kazda uciekla, alkoholizm i straszny egocentryzm. Matka cals zycie walczyla o niego a on na nia sral. Ja bym wolala to wyskrobac niz urodzic:(

Gość gość
dlaczego wyzywacie autorkę, ja też preferuję dziewczynkę. Tak samo nie umiałabym zajmować się chłopcem, bo w rodzinie same dziewczynki. Nie umiałabym wychowywać go na mężczyznę tylko na jakiegoś zmanierowanego, zniewieściałego.