Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pamiętaj, że to, co słuszne...

Polecane posty

Gość gość

Pamiętaj, że to, co słuszne, nie zawsze jest popularne, a to, co popularne, nie zawsze jest słuszne. H. Jackson Brown, Jr amerykański pisarz, aforysta

Gość gość
Patrząc na tematy na forum, a dokładniej na to co w nich popularne, można jedynie rzec: o zgrozo!

Gość gość
Do autora/autorki: Pamiętaj, by nie cytować innych, tylko myśleć własnymi słowami.

8;41- w d**e sobie wsadź te cytaty. Teraz będziesz szukać dla siebie wytłumaczenia. winny się tłumaczy

Gość gość
Zawsze należy postępować tak, żeby w miarę możliwości swoim postępowaniem nikogo nie zranić lub też (jeśli to nieuniknione) zranić możliwie jak najmniej osób. Przeanalizować czy na pewno to co się chce zrobić ma jakikolwiek sens, czy jest w tym jakaś logika. Ludzie robią głupie rzeczy, bo wyłączają myślenie, gubią się w tym co słuszne a co jest tylko chwilową fanaberią. Głównie mam tu na myśli pakowanie się w przelotne związki bez przyszłości. Ale ludzie te głupie błędy niestety popełniają masowo.

niestety ale nie mam ochoty na żaden związek z tobą, właśnie mi pokazałeś jaki jesteś, ja też nie biore kota w worku