Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Max 92

Co robić ?

Polecane posty

Gość Max 92

Witam, Na początku chciałbym was wszystkich pozdrowić :) ale do sedna... Od pewnego czasu spotykam się z dziewczyną poznaną przez portal randkowy ( od 2 m-cy ). Mamy podobne zainteresowania, plany i system wartości, codziennie rozmawiamy nawet po kilka godzin, przedstawiła mnie nawet swojej przyjaciółce. Kiedy próbowałem dać jej do zrozumienia że mi na niej zależy, powiedziała że na razie woli żebyśmy zostali "przyjaciółmi", że się jeszcze dobrze nie znamy itp. :( Nie pozostało mi nic innego jak się trochę zdystansować. Ostatnio zaprosiła mnie niespodziewanie do siebie na film. Większość filmu przegadaliśmy, trochę się pozwierzaliśmy :) W drodze powrotnej do domu jeszcze trochę gadaliśmy ( przez tel ) i nawiązując do tematu rozmowy, napisała mi że mi nie wybaczy tego że cyt.: "nie poznaliśmy się 4 lata temu" i "że ktoś ją wtedy skrzywdził". I teraz pytanie - czy to zmierza do głębokiego "friendzona" czy do czegoś poważniejszego ? nie ukrywam że chciałbym czegoś więcej ale nie chcę być nachalny ani oczekiwać od niej już jakiejś deklaracji. Nie chcę też zakochać się i potem... A, mamy po 26 lat :) Pozdrawiam

Gość gość
Spokojnie daj rozwijać się tej znajomości. Nie narzucaj się. I zobacz, czy ona też wykazuje inicjatywę.

Gość Max92
Wydaję mi się że wykazuje inicjatywę ale wiadomo- może mi się tylko wydawać :D jakiejś szczerej rozmowy typu: "co o nas sądzisz", też nie oczekuję bo jeszcze za wcześnie. Jakieś to wszystko trudne... hehe :D

Gość Max92
Czy może pogadać normalnie ?

Gość gość
to co napisala moim zdaniem oznacza, ze mysli o Tobie w kategoriach do związku ale boi się bo została zraniona i nie chce by to się powtórzyło ale mogę się mylić