Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tu juz nie ma nikogo

Polecane posty

Gość gość
nie musze życ na poziomienie musze jeśc trzy razy dziennie nie musze oddychac nic kooorfa nie musze!!!!! nie musze mieć żony dziewczyny i dzieci. jak będę chciał to będę miał. ale na pewno nie dlatego że musze

Gość gość
nie musze sie wam podobac nie musze przestrzegac prawa nie musze całoac po dooopach czerwonych kondonów. jedyne co musze to być wolnym człowiekiem.

Gość gość
w sumie nie chce mi sie czytac tego belkotu

Gość gość
nie muszze być zdrowy nie musze zyć wiecznie nie musze być szczęsliwy. nie musze i nie chce płącic podatków nie musze sie nikomu tłumaczyc nawet mandom z tego jak mi rodzice dali na chrzcie. nie musze i c***j. to pprywatna informacja i nie musze i nie chce jej ujawniac. nie musze wstawać rano i chodzuć spać wieczorem. nie musze robić tego co mi ktos każe. jeżeli to robie to ze strachu a bać tez sie nie musze

Gość gość
to nie czytaj nikt cie nie zmusza. idx robic lache kierownikowi dostosuj sie do warunków

Gość gość
bóg dał wam wolną wole a wy ją przepilicie za gooofno warte błyskotki. nie mócie mi że to kooorfa jakas zaawansowana strategia przetrwania bo sie jeszcze nie zdażyło żeby niewolnik decydował o swoim przetrwaniu. wszyscyście posrane po rajtach tchórze. macie wybór teraz w tym momencie. możecie zrobic siad płaski do laski albo być wolnymi ludźmi.

Gość gość
wszystkich innych bede tepił ogniem i mieczem