Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlam

Problem z zaufaniem facetowi

Polecane posty

Gość mlam

Mam problem, który mnie męczy… Nigdy nie byłam typem zazdrosnej dziewczyny. Niestety zostałam kiedyś parokrotnie zdradzona przez byłego chłopaka, o czym dowiedziałam się dopiero po jakimś czasie od rozstania i było to dla mnie wielkim szokiem - podobno działo się to przez cały związek, więcej nawet, facet prawie zrobił dziecko jakiejś lasce przypadkowo poznanej na urodzinowej imprezie, na którą akurat nie mogłam dojechać :/ Wielokrotnie oszukał mnie on i jego znajomi, którzy świadkowali tym sytuacjom, ale z sympatii do kolegi nie pisnęli nawet słówkiem. Obecnie jestem z innym facetem, dojrzalszym od mojego poprzedniego partnera. Niestety od pewnego czasu łapię się na tym, że mu nie ufam :( Utrzymuje wiele koleżeńskich relacji z kobietami, i właściwie nie miałabym z tym większego problemu, gdyby nie fakt, że te relacje kończą się tym, że te kobiety go podrywają, proszą o różne głupie i podejrzane przysługi, padają nawet wyznania miłosne. Zaczęłam się zastanawiać czy one same z siebie to wymyślają, czy może jest w tych "koleżeńskich" rozmowach jakiś ton, który mógł im to zasugerować... Właściwie nie dał mi powodu, żeby mu nie ufać, jest nam razem bardzo fajnie i jest mi naprawdę przykro, że dopadają mnie takie myśli, a jednak coraz częściej łapię się na tym, że czuję jakiś wewnętrzny niepokój w związku z takimi "koleżankami". Nie boję się nawet tego, że mógłby mnie zdradzić, dla mnie to byłby koniec relacji. Po prostu boję się bycia oszukiwaną i życia w nieświadomości tego, że mój facet wyprawia jakieś chore akcje za moimi plecami. Nie bardzo wiem co z tym zrobić, jak z nim o tym porozmawiać, jak się do tego zabrać. Szerokie grono znajomych, nawet kobiet mi nie przeszkadza, z drugiej strony zupełnie nie wiem jak przyjmować rewelacje "koleżanek" o tym, jak to któraś kocha go od dawna i cały czas próbuje zwrócić na siebie jego uwagę :/

Gość mlam
Przykład podejrzanej przysługi: dziewczyna, która mieszka z dwoma facetami (jak się potem okazało) poprosiła mojego faceta o złożenie jakiegoś mebla, którego konstrukcja opierała się jedynie o kołki - nie trzeba było nawet gwoździa wbijać… Inna zaprasza go do opery, bo ma dwa bilety i akurat nie ma z kim iść (ta sama spotkała nas razem parę tygodni wcześniej i dopytywała się mojego faceta, czy aby na pewno jestem dla niego odpowiednia). Jeszcze inna dzwoni do niego i dzieli się jakimiś opowieściami o swoich doznaniach erotycznych, albo prosi o to, żeby do niej wpadł pogadać, bo ma problemy emocjonalne. Szczęście w nieszczęściu, że on mi to w ogóle mówi, ale to dopiero szczyt góry lodowej ;///

Gość mlam
Nawet nie otwieram ;*

Gość gość
wiesz ze mam wyebane i mnie to nie rusza koci worze

Gość gość
Ewidentnie one go podrywaja, wymyslaja preteksty żeby się do niego zblizyc...ale pytanie, co Na to Twój facet? Pojechał do niej w celu ,,po składania" mebli i do tej co ma problemy emocjonalne? Albo do opery z tamta (bo niby nie ma z kim isc, jakas kpina)? Jeśli to jest tak, ze one z byle p*****la dzwonią a on leci do nich pomagać im, wspierać to jest cos nie tak... Rozmawialiście o tym? Przedstaw mu swoje obawy, powiedz ze wg Ciebie to podryw i powinien zachowywać dystans gdy czegoś chcą od niego. Zobaczysz jak zareaguje

Gość gość
no faktycznie podejrzane te przysługi :O one ewidentnie go podrywają, musi być przystojny :P ale to że one coś robią nie oznacza, że on na to poleci

Gość gość
A ja ufam swojemu wtenczas jak lezy na mnie i jego dyszel mam w sobie, to go widze i czuje, poza tym to za grosz mu nie ufam

Gość ugudfbfjkdfhb
Jak można "prawie zrobić dziecko" ?