Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o takim zachowaniu w lozku?

Polecane posty

Gość gość

Wiec ogolnie seks uklada nam się dobrze, on sie bardzo stara przy pieszczotach i generalnie jest super. Ale np. niepokoi mnie to, ze: nie za bardzo lubie anal o czym mu wiele razy mówiłam i tym podobne zabawy, ale on mnie nie słucha przy tym. Np kiedy zaczyna sie bawić dwiema " dziurami" i ta druga tez to probuje mu powiedzieć ze mi sie to nie podoba (jak wklada tam palce np.) a on czasem reaguje na to zloscia i wrecz robi to na sile, albo ostatnio mi powiedział "cicho" z taka jakby zloscia w glosie :O Potem przez reszte seksu co prawda byl mily, ale troche mi sie nie spodobalo, ze chce cos zrobic na sile :O Co o tym myslicie?

Gość gość
jestes zimna kloda a faceta kreci anal i to mocno , a oralnie tez go nie zaspokajasz ?

Gość gość
dotknac cie palcami nawet nie moze ?

Gość gość
Ale on tam chce wkladac palce co mi sie nie zawsze podoba... Nie jestem kloda, uwazam, ze absolutnie nie, tylko anal mnie akurat nie kreci i on tego nie rozumie :O A nie bardzo chce robic cos wbrew sobie

Gość gość
13:31- oral oczywiście jest, ale to mnie akurat kręci, a anal nie

Gość gość
palcami moze ale pusi miec lateksowa rekawiczke albo takie naparstki gumowe na palce bo sie brzydze potem ze nie zmyj***akterii kalowych z palcow.

Gość gośćstanek
powiedz mu stanowczo do czego sluzy druga dziurka ize to cie nic nie podnieca

Gość gość
jemu to powiedz a nie na kafeteri piszesz ze analu nie lubisz , nie umiesz porozmawiac z chlopakiem

Gość gość
ja mu mówiłam kilka razy ale to do niego nie trafia za bardzo :O czasem dla swietego spokoju sie zgadzam, ale no nie kreci mnie to i nic nie poradze. Oral mnie kreci, zwykly seks tez w roznych pozycjach i wcale nie po ciemku pod kolderka tylko taki szalony seks, ale akurat anal nie

Gość gość
aha i na jego ryzyko bo ja sie nigdy nie zgodze na lewatywe przed analem. moj ex nie mial z tym problemow i od razu lecial w umywalce Cutasska myc z jakichs tam paproszków ;)

Gość gość
znajdzie taka dziewczyne ktora kreci anal , wy sie nie dobraliscie w lozku i nic z tego nie bedzie na dluzsza mete , bo jego mocno kreci anal i bedzie chcial ,a ty bedziesz odmawiac ...

Gość gość
13:56- podszyw

Gość gość
Daj mu w pysk, za to, że Cię zmusza. I te groźby nie dasz to pójdzie do innej, tego pajaca wyżej. Niech idzie. Na wszystko się zgodzisz, aby misio był zadowolony? On ma cie w d.u.p.ie, ważniejszy orgazm i jego ku..t.ach, niż Ty i Twoje uczucia. Molestuje Cie, a Ty się godzisz. Dlaczego na to pozwalasz? Godności nie masz?

Gość gość
Nie słuchaj tych idiotów i tekstów o kłodzie, seks ma sprawiać radość obojgu stronom i obie strony powinny zaakceptować swoje ograniczenia i postarać się znaleźć satysfakcjonujący kompromis. Jeśli facet cię do czegoś zmusza wiedząc że nie sprawia ci to przyjemności, a co gorsze powoduje to u ciebie frustrację, to ma gdzieś ciebie i twoje uczucia, zależy mu tylko na spełnianiu własnych potrzeb bez liczenia się z uczuciami innych... a nie na tym polega związek.

Gość gość
kiedys tak szcztowalam przy analu bo na lyzeczke, za tem on z tylu, powoli bo tak lubie, a tu z pipy pelno mokrych sokow poszlo, bo sobie wyobrazalam ze to wojtus mnie posuwa, uwielbialam sobie to wyobrazac :)

Gość gość
a z oralem nie ma sprawy tylko ma byc przyciety, wygolony Culass od polowy w lono bo wielu panom i ta meska liana porasta do nawet polowy jego dlugosci wloskami. no i ma byc dobrze wymyty. wtedy uwielbiam na kolanach go chapać jak rasowa suka : )

Gość gość
14:27- wlasnie tez wydaje mi sie ,że nie powininien mnie jednak zmuszać, a on potrafi robić pewne rzeczy mimo moich protestów albo nawet powiedzieć "cicho" niezbyt przyjemnym tonem wtedy :O No niezbyt mi sie to podoba powiem szczerze, choc seks generalnie jest dobry, ale na anal nie mam ochoty, w dodatku sprawia mi to bol, wiem, ze jego ten rodzaj seksu tez kreci, ale czy mam sie dla niego zmuszac?

Gość gość
Albo w pewnych pozycjach moze to robic nawet na siłę np. jak mnie przygniecie to nawet może mnie tam dotykac czy wkladac palce wbrew mojej woli i czasem tak robi, musialabym bardziej agresywnie zareagowac zeby sie wyrwac. To prawda, ze go chce zadowolic, wiec czasem sie zgadzam na cos co mnie obrzydza np. anal ogolnie jest dla mnie obrzydzający. A nie jestem pruderyjna i lubie seks tak ogolnie, wiec to nie w tym tkwi problem

Gość gość
woytus kce anala z toba kwiatuszku <3

Gość gość
A wy się później dziwicie dlaczego wasi mężczyźni was nie szanują, jak mają to robić skoro nie potraficie powiedzieć NIE i dajecie się zmuszać do rzeczy których nie lubicie.

Gość gość
Powiedz mu zabierz te łapy pedale i przestanie. Jakis zbok.

Gość gość
Szukasz przyjaciół do wspólnej masturbacji ? Masz dość marszczenia drągala ? Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji