Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andzia888

Mój facet masturbuje się bo mu brakuje seksu

Polecane posty

Gość andzia888

Jak w temacie. Trochę zaczynam się obawiac, bo teraz doszło do tego że nawet mnie nie pyta, nie dobiera się, tylko robi co ma robić i tyle. Jak jest seks to w zasadzie z mojej inicjatywy. Nie będę ukrywać że jest trochę w tym mojej winy bo kilka razy sobie zakpiłam z niego (rozpaliłam a potem nic) albo obiecywałam i kilka dni go przeciągnełam. On chyba myśli że na mnie nie można polegać czy coś jeśli chodzi o seks :D CZY TO JEST NORMALNE?

Gość gość
Rzuć się na niego jak przyjdzie z pracy, najlepiej w drzwiach to zobaczy, że jest coś lepszego od masturbacji ;) Wtedy będzie miał na pewno na to ochotę.

Gość gość
no właśnie nie wiadomo czy to dla niego lepsze od masturbacji jeśli ta tępa dzida tu pisze o swoich osobistych intymnych sprawach na publicznym forum to i do seksu może być wyjątkowo lewa :p

Gość gość
Moim zdaniem jak w tej sferze nie będzie poprawy to Cię zostawi bo stanie się samo wystarczalny.

Gość gość taki jeden
nic tak nie zaboli faceta jak odrzucenie w sytuacji intymnej, a najbardziej boi się ośmieszenia (ale to na dłuższy wywód) nic więc dziwnego, że poczuł się urażony, wręcz może czuć, ze upokorzony czy kobiety to potrafią zrozumieć?

Gość gość
Zachowanie z jego strony to normalne.

Gość gość
Jaki sens ma chodzeniee po gwoździe i makaron do apteki...no jakie? Czyżby takie jak po seks do Twego łóżka:(

Gość gość
śmiej się śmiej, jeżeli Tobie na nim trochę zależy, to lepiej działaj. Uwierz mi, że będąc pod jednym dachem w Twoim facecie narasta mega frustracja, że mieszka z dziewczyną, a i tak musi robić to ręką. Kwestia czasu kiedy wybuchnie i Tobie wygarnie, że nie na tym wspólne życie polega albo pojdzie do innej, albo do prostytutki.

Gość gość
No tak, bo inne już czekają w kolejce na jej faceta, bez przesady. Jakiś przewrażliwiony ten Twój koleś, tak go to zabolało, że teraz do końca życia będzie sobie robił rączką. Żałosne. A tak w ogóle to ubierz się seksownie, bielizna, szpilki, pokaż mu tyłek w stringach, kawałek cyca i będzie się dobierał. Faceta nie kręci, gdy kobieta się do niego dobiera tylko jak go uwodzi. Wtedy to on ma poczucie, że ją zdobył, a nie na odwrót.