Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ruchy 17 tydz

Polecane posty

Gość gość

Hej mamuski. Jedna ciaze mam za soba i nie pamietam dokladnie kiedy poczulam ruchy dziecka ale bylo to okolo 20 tyg jak nie pozniej. Teraz jestem w ciazy blizniaczej i delikatne ruchy zaczelam czuc pod koniec 15 tyg, troche podchodzilam do tego sceptycznie, moj lekarz tez bo to wczesnie ale cos tam sie juz dzialo. Od 3 dni jednak jestem w szoku jak potrafia mi nozke wypychac, nie czuc tego reka z zew ale czuje wewnatrz jak na zmiane raz z jednej raz z drugiej. Wiadomo ze maja mniej miejsca niz bylo by jedno ale jestem w szoku ze w tym tyg sa na tyle silne, albo juz zapomnialam jak to jest bo to bylo juz prawie 6 lat temu. Dziwi mnie tylko jedno ze jedno dziecko robi to non stop zwlaszcza jak siedze a drugie raz na pol dnia.

Gość gość
Cześć. Jestem obecnie w drugiej ciazy i pierwsze ruchy poczułam w 15 tygodniu ciąży. Obecnie 22 tydzien i mala daje czadu. Zdrowia dla Was.

Gość gość
Ja tez jestem w drugiej ciazy i tez od 15 tygodnia czulam ruchy. Tez nie moglam w to uwierzyc, ale z czasem bylo to coraz bardzij ewidentne, zwlaszcza po posilku :)

Gość Justyna19880
No wlansie ja tez zaczelam czuc a lekarz tak sie dziwnie spojrzal :-) pewnie pomyslal ze to moja wyobraznia :-) moze w drugiej ciazy czlowiek bardziej odczuwa ten stan.

Gość gość
Gdzieś znalazłam informacje ze w drugiej ciąży już w 18 tyg czuje się ruchy więc może w bliźniaczej jest szybciej