Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość solinianka

jakie macie relacje z ex

Polecane posty

Gość solinianka

Bo ja mam kolezenskie ale znajomi mi mowia zebym ta czesc zycia zamknela i o nim zapomiala. Ale ja go poprostu lubie i nie umie przekreslic tych wspanialych chwil z nim przezytych

Gość gość
Źadne. Zero kontaktów. Znajomi mają rację.

Gość gość
Zero kontaktu na szczęście ;)

To zależy od exa. Z jednym mam dobre, ale niezbyt serdeczne, rozmawiamy czasem na FB. Do drugiego się nie odzywam i ignoruję jego zaczepki.

Gość kruszowa
Jednego to prawie nie spotykam bo przeprowadzil sie do innego miasta, a drugiego nie tak dawno spotkalam w centrum handlowym az mnie przytkalo calkiem inny facet niedopoznania. Pare slow zamienilismy powiedzial mi je juz nic nie pije i w UK pracuje, Byl ciekawy co u mnie slychac to mu powiedzialam ze ja przyjmie zaproszenie na kawe to wszystko na spokojnie w moim malutkim mieszkanku mu opowiem.Zaproszenie przyjal, ale gdy przyszedl to dlugo przy stole z nim nie siedzialam, bo w lozku wyladowalam i bylo jak dawniej. A moj obecny przed paroma dniami do UK wyjechal to moglam robic na co mialam ochote, Dopiero na tym spotkaniu zaczelam zalowac ze sie z nim rozstalam a nie zaczekalam jak przejrzy na oczy. Znow poczulam sie pelnowartosciowa kobieta, do konca jego urlopu takie spotkanie pare razy powtorzylismy ijak odjezdzal to jak glopia za nim plakalam, a teraz w mojej glowie jest jak po jakims gradobiciu