Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy urwanie kontaktu pomoże?

Polecane posty

Gość gość

Byłam z chłopakiem 6 lat. Byłam jego pierwszą miłością,on moją również. Mamy po 22lat. Wiele przeżyliśmy ale nawet po najgorszych klotniach potrafilismy sie pogodzic. Najczęściej kłócilismy sie o jego spotkania z kolegami,które konczyly sie tym ze wracal pijany do domu i zawalał przez to prace. Dlatego gdy chciał wychodzic(rzadko to sie zdarzalo) to mu tego zabranialam,z perspektywy czasu widze ze to byl błąd jednak on był bardzo nieodpowiedzialny i balam sie ze przez swoje zachowanie straci prace. Spedzalismy caly wolny czas ze soba. Jakies dwa tygodnie przed rozstaniem zaczął sie dziwnie zachowywać:unikal przytulania itp. W końcu nie wytrzymalam i spytałam o co chodzi powiedzial ze on chyba juz nie czuje tego co dawniej. Zaproponowalam przerwę,ktora trwala 5 dni po czym stwierdzil ze on chyba woli narazie odpoczac od związków i nie kocha mnie. Plakal przy rozstaniu. Minęły juz od tej chwili 2 miesiace podczas ktorych on caly czas pije i spotyka sie z kolegami. Spotykalismy sie kilka razy w tygodniu bo gdy o to prosiłam w smsach,prawie za kazdym razem przyjezdzal. Myslalam ze sytuacja miedzy nami sie poprawila i cos z tego bedzie jednak on ostatnio zaczal pisac do innej dziewczyny,ktora podobala mu sie od dawna. Mi mowi ze to tylko znajoma i nic nie znaczy,ale wiem ze ona mu sie podoba. Spytalam czy woli spotykac sie ze mna czy z nia,uznal ze woli ja. Stwierdzilam ze nie mozemy sie dalej spotykac bo ja nadal go kocham i nie potrafie zniesc mysli ze spotykalby ise ze mna i z nia. Ex twierdzi ze wgl za mna nie teskni,nie wyszlo nam i nie ma co tego rozgrzebywac.Mowi ze jestemdla niego wazna ale nie zalezy mu na mnie i nie kocha mnir. Ale przeciez gdyby mu nie zalezalo na mnie to by sie ze mna nie spotykal. Czy urwanie kontaktu z nim moze przyniesc jakies rezultaty skoro pojawila sie w jego zyciu nowa dziewczyna?

Gość gość
Ale jakie rezultaty? Że będzie o Ciebie walczył? :-D Nie bądź śmieszna. On Ci wprost mówi, że ma Cie gdzieś a Ty jakieś dziecinne manipulacje wymyślasz. Odezwie się ewentualnie jak z tamtą mu nie wyjdzie żeby zabić nudę. A jak pozna kolejna to znowu pójdziesz w odstawke.

Gość gość
Zgadzam się z wypowiedzią powyżej. Przykro mi ale taka jest prawda. Dziewczyno zacznij żyć swoim życiem i daj sobie spokój z kimś kto Cię nie szanuje i nie chce.

Gość gość
Zgadzam się z wypowiedziami powyzej, on Cie juz nie chce i zaakceptuj to. On woli tamta. Nie poniżaj się prosząc go o spotkania, to słabe...

Gość gość
Niestety, ale też muszę się zgodzić z powyższymi opiniami. Dał Ci wprost do zrozumienia, że to koniec. Jeśli masz możliwość to jak najbardziej utnij z nim kontakt. Po co masz się zadręczać, z tego już nic nie będzie. Powodzenia!