Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jutro mam urodziny i wielką niechęć

Polecane posty

Gość gość

Kochani, jutro jak w temacie stuka mi kolejny rok :( Niby powinnam się cieszyć ale...no ALE... jestem załamana. Już usunęłam z face moją datę urodzin, poblokowałam aby nikt nie dodawał w razie co postów z życzeniami itd (Ci, którzy nie potrzebują face i pamiętają bez powiadomienia). Ponad 14 dni temu zerwałam z chłopakiem którego strasznie mocno kocham (3 lata byliśmy razem) i nie dość ,że od tygodnia chodzę struta, na niczym się skupić nie mogę to już dzisiaj popłakałam się nawet przy głupim makaronie z myślą,że tak naprawdę nie ma co się oszukiwać, uśmiechać, grać wśród znajomych jak w głębi siebie po prostu brakuje mi go i nie wyrabiam... :( Nie mam ochoty wysłuchiwać życzeń znajomych na uczelni, życzeń rodziny "nowego faceta" albo "szczęścia z ...." ( Ci którzy nie wiedzą). Łudzę się,że może napisze, może przyjdzie z kwiatkami i powie,że mu zależy, choć tylko się łudzę, bo wiem,że w rzeczywistości nie ma juz a co liczyć :(

Gość gość
Sama zerwała a chce, żeby facet do niej przyszedł z kwiatami. No typowa baba

Gość gość
Wszyscy tu cierpimy z miłości

Gość gość
Zerwałam bo się nie starał o mnie, zbywał gdy chciałam się spotkać i ogólnie bardzo się zmienił :( Liczyłam ,że da mu to coś do myślenia, napisał ostatnio,że chciałby się spotkać a po paru godzinach (30 min przed spotkaniem), że dopiero co wrócił z pracy i mu się samochód zepsuł i leci do mechanika. Bez głupiego przepraszam, na zupełnym luzie. Wiem, że większość tutaj cierpi z miłości albo ma dylematy, po prostu nawet jak czas zapewniam sobie na fest cały czas myślę do tego to jutro.... :(

Gość gość
rozumiem Cię bo też w takiej sytuacji nie chciałabym udawać radości i słuchać tego typu życzeń..współczuję Ci i trzymaj się <3

Gość gość
faceci to chuje

Gość gość
Masz prawo mieć chandrę, po zerwaniu to chyba normalne. Może ktoś Cie mile zaskoczy jutro, ale na ex-chłopaka raczej bym nie liczyła, bo pewnie jak zawsze się zawiedziesz. Masz nowy roczek na koncie, zaczynasz go z czystą kartą. A może właśnie się okaże, że w tym roku poznasz swojego jedynego, który Ciebie nie będzie olewał i tak popatrzysz z perspektywy czasu, że podęłaś najlepszą decyzję w swoim życiu zrywając z byłym. Zobacz co Ci życie przyniesie. Głowa do góry i wcześniejsze wszystkiego najlepszego :)

Gość gość
Kochana Wodniczko, dużo uśmiechu i beztroski;)) Ja mam urodziny pojutrze. Już kupiłam sobie prezent, bo kocham mnie mocno;) i pragnę szczęścia mego i życzę mi jak najlepiej. Kochaj siebie, rozpieszczaj, a inni będą robić to samo.