Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Witam! Chciałabym żeby moje pytanie zostało potraktowane poważnie, ponieważ już na 2 forach mnie olali; ) a więc 1 dzień przed moją miesiaczka pieściliśmy się z moim chłopakiem i doszło do jego wytrysku. Miałam na ręce trochę spermy która później wytarłam w chusteczkę. Po 15 minutach poszłam do łazienki wziąć prysznic .jak już byłam pod prysznicem to umylam dokładnie ręce ciepłą wodą i zaczęłam myć swoje ciało. Zaczęłam akurat od miejsc intymnych. I teraz moje pytanie.czy przez taką sytuacjęmogę być w ciąży? Dodam że dzień później miałam normalnie miesiaczkę która przebiegała jak zwykle. Tylko martwi mnie to że tydzień temu zauważyłam plamienie które trwało tyle ile mój okres i było to w połowie mojego cyklu. Jeszcze wcześniej zaczęłam ćwiczyć 4 razy w tygodniu, czy to mogło być spowodowane tym? Jestem jeszcze ww wieku dojrzewania. Proszę o odpowiedź jestem roztrzesiona :(

Gość gość
Spokojnie , to nie były dni płodne więc NIE jesteś w ciąży . Plamienie może świadczyć o mięśniakach ,dobrze by było wybrać się do ginekologa .

Gość gość
Szacuję, że możliwość iż jesteś w ciąży wynosi jakieś 2%. Przykre, że nie mia w szkołach wychowania seksualnego. Teraz na forum średnio 2 razy dziennie widać post "Czy mogę być w ciąży". No ale jeśli Ty tak poważnie, to najmniejsze szanse na zajście w ciąże są przed miesiączką. Do tego nie doszło do stosunku to sama sobie wysnuj wnioski. Będziesz niezłą ciekawostką jak jednak okaże się, że jesteś w ciąży.

Gość gość
Sama się zastanawiam jak to by było możliwe, bo przecież plemniki nie żyją po 20 minutach tym bardziej ze myliłam ręce prawda? Przepraszam ale jestem zaślepionai już niee wiem