Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szaki

Pomocy

Polecane posty

Gość Szaki

Treść wiadomości: Witam mam na imię Natalia moja historia jest bardzo trudno i pilna jeśli chodzi o pomoc za którą będę dozgonnie wdzięczna gdyż historia a raczej ogromny problem zaczął się w grudniu 2016 r moja mama ma już swój wiek i dała się oszukać naciągaczom przez telefon na zmianę operatora i w ciągu tego pechowego miesiąca z tą samą firmą podpisała dwie identyczne umowy na usługi telekomunikacyjne nim mnie poinformowała o całym zajściu z pierwszej umowy wypowiedzenie było złożone po upływie 14 dni a gdy dzwoniłam do tej firmy powiedzieli mi że ta druga umowa dla nich nie jest ważna więc po i tak odstąpieniu od umowy przysłali kar e w kwocie 1343,36 zł mojej mamy nie stać będąc na emeryturze która wynosi nie całe 800 zł zapłacić takiej kary, a w dodatku ledwo na życie jej wystarcza, z chęcią bym zapłaciła za nią lecz sama utrzymuję się z synem więc za wiele tego nie ma. BŁAGAM O POMOC!!!

Gość gość
Idż do Biura Porad Obywatelskich, oraz do Miejskiego Rzecznika Praw Konsumentów.

Gość Szaki
2 lata temu mama kupiła cudowne garnki za 4000 zł, a potem okazało się że takie same można kupic za 800 :(

Gość Szaki
Pisałam do nich i Cisza a czas leci

Gość gość
Idź do federacji praw konsumenta. No i do obu firm z którymi zostały podpisane umowy, przedstaw sprawę i napisz u nich odwołanie, niekiedy coś to daje. A czy ta druga firma to orange?