Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrycjak

Jak znaleźć faceta?

Polecane posty

Gość Patrycjak

A ja się boję. Dwadzieścia cztery lata na karku, właśnie skończyłam studia, udało się znaleźć dobrą pracę. Tylko, że pracuję w damskim towarzystwie, więc nie poznam nikogo w pracy. Znajomi najczęściej w związkach, a jestem typem introwertyka, więc szanse na poznanie drugiej osoby maleją. Najgorsze, że nie mam żadnego doświadczenia seksualnego, a w dzisiejszych czasach to uchodzi za jakąś anomalię. Każdy mówi jak to możliwe, super, a pewnie myśli - "z takim wyglądem jest dziewicą? Pewnie jakaś oziębła". Ludzie nie rozumieją, że dla takiej mniejszości jak ja seks jest czymś ważnym i chciałabym zrobić to z tym jedynym. Ale z drugiej strony jak się zwiążę z kimś kto będzie miał przebieg starego malucha to się dopiero urządzę ;) Lata mijają, a ciśnienie wzrasta, jeśli wiecie o co chodzi, nie samymi filmami dla dorosłych człowiek żyje ;) Znacie jakieś miejsca w internecie gdzie można znaleźć faceta? Albo ogólnie macie jakieś rady jak to zrobić?

Gość gość
Też się dowiem, 6 lat starsza od Ciebie, też dziewica. Teraz już oziębła, bo nierealizowane potrzeby zanikają u kobiet.

Gość gość
w internecie nikogo konkretnego nie znajdziesz tutaj tylko na sex

Gość gość
30stki dziewice już nie mają chcicy ?

Gość gość z Paryża
Dlaczego tak wielkie znaczenie przywiazujesz do tego co inni myślą o Tobie (w Twoim mniemaniu rzecz jasna, bo muszę Cię rozczarować i poinformować że ludzie mają ciekawsze sprawy na głowie niż zastanawianie się czy i dlaczego jesteś sama). Zacznij żyć dla siebie a facet się pojawi.

Gość gość
Jest wielu fajnych mezczyzn czesto sa prawiczkami, czekaja na kogos powaznego ale tacy mezczyzni sa olewani

Gość gość
gość dziś - ja już nie mam. Faceci przestali mnie podniecać, zaspokajam się chyba tylko z przyzwyczajenia.

Gość gość
szukaj

Gość gość
gość dziś Samotny mężczyzna ma tyle wspólnego z prawiczkiem, co obiad z kupą :P. To zupełnie normalne, że cały świat olewa niedorobionych, niedorozwiniętych prawiczków pod trzydziestkę :P.

Gość gość
no wlasnie jak widac autorka pragnie roochacza

Gość Patrycjak
głupie trollowate odpowiedzi możecie sobie odpuścić... jak nie masz nic do powiedzenia w temacie to go nie komentuj!

Gość gość
Wybierz się z koleżanką do klubu potańczyć, zagadaj przystojniaka, który ci wpadnie w oko. Wystarczy chcieć, a nie zasłaniać się nieśmiałością czy innymi wygodnymi wymówkami.

Gość gość
Nic się samo nie znajdzie, nie bredź.

Gość gość
w wątku obok 26-latek płacze że dziewczyny nie może znaleźć. zgadajcie się razem i przestańcie marudzić :)

Gość Alex44
Skąd jesteś Patrycjak? ;) Są jeszcze wporządku mężczyźni.

Gość Patrycjak
Jestem z Podkarpacia.

Gość gość
Haha co Ty wiesz o zmarnowanym życiu 27 lat, lekarz rezydent neurochirurgii, bez życia, bez kobiety, bez szans... Pozdrawiam