Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co dajecie do jedzenia 8 miesięcznym maluchom?

Polecane posty

Gość gość

I co im najbardziej smakuje ? Mój 8 miesięczniak zajada się szczególnie łososiem. Jakoś szczególnie mu posmakował. Teraz zaczęłam wprowadzać jogurcik z owocami.

Gość gość
Śniadanie- kaszka 2 śniadanie - tarte jabłuszko z biszkopcikiem obiad - zupka albo tłuczone ziemniaczki z mięsem i marchewką później deserek owocowy kolacja parówka ale nie ze sklepu ( moj teść robi je sam) przed snem mleko( bo lubi)

Gość gość
Sniadanie: kaszka, kaszka z biszkoptem, 2 sniadanie: mleko (nie odpuszcza nadal :D) obiad: zupka z mieskiem zasypana ryzem/grysikiem/czasem z makaronem :)/ lub drugie danie: miesko z zmieniaczkami (miesko duszone lub gotowane) podwieczorek: jogurt dla niemowlakow, lub deserek owocowy, lub deserek z biszkoptem:) kolacja mleko 210mln czasem kromka z maslem i wedlinka (robie sama w szynkowarze) ale nie daje mu do raczki, tylko wiadomo, bo sam by wepchnal calosc do buzi ;) w nocy pobudka na mleko x1 ;) przegryzki to chrupki kukurydziane naturalne pije wode- nic innego mu nie wchodzi;) no i uwielbia wyjadac mi z talerza, wiec czesto skubie jeszcze cos gdy ja lub maż jemy ;)

Gość gość
i uwielbia "rozdziabanego" widelcem banana- bym zapomniala, a to niewybaczalne ;)