Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy..

Polecane posty

Gość gość

Witam. zacznę może od tego, że wraz z chłopakiem jesteśmy ponad 4 lata razem. mamy corke. od okolo 2 lat zaczely się problemy. nasza sytuacja zyciowa nasz szczęśliwy związek zaczal się psuć przez jego 'znikanie z domu'. mieszkamy razem. przykład. przez 2 tygodnie chodzi normalnie do pracy, po pracy do domu, obiad itd. jest wszystko normalnie, tak jak byc powinno. a po tych 2 tygodniach wychodzi do pracy i już z niej nie wraca.. nie odbiera telefonów itd. wraca po kilku dniach. najpierw próbował mnie oszukiwać ze zatrzymala go policja, ze brat mial kłopoty itd.. z czasem zaczelam to sprawdzać. okazało się że prawda jest taka, że wracając do domu spotyka kolegow idzie z nimi na piwo, później kolejne i tak oto nie wraca.. nie wiem co mam robić. ludzie na mieście mowia mi ciągle ze nie powinnam go zostawiac,ze tylko dla mnie potrafil się zmienić. itd. dodam ze to chłopak z domu dziecka.. mowia tez 'ze mam zrozumiec ze chlopak potrzebuje wolności' ale dla mnie to nie wolność tylko nieodpowiedzialnosc.. szczerze mówiąc zastanawiam się przede wszystkim w czym tkwi problem. czy jeszcze potrzebuje zabawy.. czy on po prostu taki jest i zawsze będzie. a może problem tkwi w alkoholu? może on po prostu ma problemy z alkoholem?... pisze tutaj bo może ktoś mial kiedyś podobny problem.

Gość gość
Mozliwe , ze ma problem z alkoholem , ale nie wierz ze dla ciebie sie zmieni jak ci mowia ludzie .