Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Swiadomy

Moja zona byla hiperseksualna, byla latwa

Polecane posty

Go艣膰 Swiadomy

Witam, Mam 35l moja zona 31l. Zanim sie poznalismy widzialem ja dwa razy u znajomego na grilu ( nie mielismy wspolnych znajomych, ja bylem z kolezanja, nie zamienilismy slowa ze soba) byla z kolezanka, bardzo podobal mi sie jej sposob bycia, poczucie humoru, ogulem wszystko... miesiac pozniej spotkalem ja u brata na urodzinach, byla sama, ja tez. Zsczelismy ze soba rozmawiac, to bylo cudowne, we wszystkich tematach bylismy zgodni, tej samej mysli... wypilismy troche, ja zgubilem klucze od mieszkania ktore bylo w drugiej czesci budynku... pomagala szukac, martwila sie jak wejde... w koncu znalazlem :-) i poszlismy domnie rozmawialismy prawie do switu lezac obok siebie, wtedy ona zaczela mnie calowac, zaczelismy sie calowac, wszystko pierwsza inicjowala... bylo super, bylo wszystko, wszystkie... Slotykalismy sie codziennie, robilismy to codziennie po kilka razy, ledwo dawalem rade aby zaspokoic jej zadze... chodzilismy ze soba dwa lata, potem zareczyny, rok pozniej slub... wszystko suuuper bez klutni itd. Zaraz lo slubie urodzil sie nam cudowny synek :-) Pewnego dnia siedzac przy komp znalazlem folder ze zdjeciami z wesel spotkan z przyjaciulmi w barach, spotkan integracyjnych, wyjazdow ze znajomymi, sylwestrow itp... przegladajac te zdjecia zamorowalo mnie, na wszystkich tych spotkaniach itd byla wypiwszy i wisiala na kazdym facecie, siedzac kazdemu na kolanach, przytulajac sir wyzywajaco robiac sexowne, kuszace miny, czesto z jezykiem na wierzchu itp itd. To byly tylko zdjecia z 3 lat przed naszym zapoznaniem i nie byly to wszystkie... Wiem, beda kom typu wiedziales jaka byla... bla bla bla , owszem ale zakochalem sie i nie patrzylem na pewne rzeczy, sytuacje... Powiedzialem jej o tym ze widzialem zdjecia itd. I ze chce z nia o tym porozmawiac... Odpowiedziala ze nie chce o tym rozmawiac, nie chce tego pamietac a jak juz ewentualnie to bedzie to koncem naszego zwiazku. Powiedzialem ze nic z tych rzeczy, ze to bylo kiedys... zgodzila sie na ta rozmowe, nastepnego dnia przed po rozmyslaniach, przed rozmowa stwierdzilem ze to hiperseksualnosc (powiecie ale psycholog) ale biorac pod uwage jej dziecinstwo, wychowanie, rozne przejscia to byla to "definicja" choroby zwanej hiper seksualnosc. Przed rozmowa byla zdenerwowana powiedziala ze nie bedzie odpowiadac mi na pytania itd. Ale ja takowych pytan jakie myslala i jakie mogl bym zadac nie chcialem zadawac ... tzn pytanie padlo typu czemu taka byla? Odpowiedziala bylam glupia... zapytala czemu takie pytanie? Odpowiedzialem ze miedzy innymi ta odpowiedz da mi obraz jej zachowan w przyszlosci... w koncu powiedzialem ze wydaje mi sie ze to moze byc, mogla byc hiperseksualnosc i chce z nia szczerze porozmawiac... PEKLA plakala szlochala, wyrzucila wszystko z siebie, tzn powody i ze tez zastanawiala sie czemu byla "inna"... przytulilem ja wycalowalem... Ale ALE w mojej glowie wisialo pytanie jak to u facetow ilu miala? Nie zapytalem, powiedzialem tylko ze sadzac po zachowaniach ze zdjec i po naszym pierwszym "dynamicznym" spotkaniu wydaje mi sie ze bylo ich duuuzo. Odpowiedziala wcale nie. Powiedzialem ze nie chce wiedziec bo to nic nie zmieni a raczej pogorszy... usnelismy wtuleni... wszystko jest tak jak dawniej a nawet lepiej... ALE, ale od tamtej rozmowy minelo 6msc i mialem 3 nieprzespane noce przez meczaca mnie mysl ILU ? JAK ? W JAKICH OKOLICZNOSCIACH ? ITP. pewnego dnia powiedzialem ze musi mi powiedziec, podawalem rozne powody, jeden ja przekonal. Kiedy wydusila z siebie dobrze powiem i juz mial nastapic ten moment stwierdzilem NIE NIE CHCE WIEDZIEC, Jakos musze sobie z tym poradzic, to przeszlosc, ze ja tez mam swoja przeszlosc... liczy sie tu i teraz. Kocham ja BARDZO jest wspaniala zona matka, jest wspaniala pod kazdym wzgleden od kiedy ja poznalem a jestesmy ze soba 5 lat. Zapytacie pewnie po co wiec to pisze. A wiec, panowie KOBIETA Z BAGAZEM DOSWIADCZEN MORZE STWORZYC WSPANIALA PRZYSZLOSC !!!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
I calkiem spore rogi doprawic tez moze. Zastanawiasz sie ilu ich bylo? A nie zastanawiasz sie jakie ty masz rogi??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Swiadomy
(Gosc) Na ta chwile jestem pewien, staram sie ufac, ale tez byc czujnym. Mala mikstora zachowan o ktorej mozna powiedziec ze jedno przeczy drugiemu ale nie zmierza to w zlym kierunku ....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak jest do takiego prucia przyzwyczajona, to czy Ty sam dasz jej rad臋 przez reszt臋 偶ycia?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hiperseksualna :-) Pochodz臋 z ma艂ego miasteczka i ka偶dy wtedy by艂 w stanie wymieni膰 kilka takich nazwisk, tylko raczej jeszcze niezdiagnozowanych :-D Hiperseksualne, kt贸re by艂y prezentami na 18 tk臋 po kolei dla ka偶dego, kt贸ry si臋 nie brzydzi艂. Nie znam ich los贸w, ale z ironi膮 sobie stare imprezki przypomnia艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jaki kretyn. Po co to piszesz? Jaki pow贸d? "Morze"to jedno tu widz臋. Morze twoich kompleks贸w i nienawi艣ci do kobiet. Spieprzy艂abym od takiego faceta bez ogl膮dania si臋 za siebie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hiperzona
Jestem kobiet膮, jestem hiperseksualna. Nie wiem ilu mia艂am facet贸w, na pewno nie by艂a to jaka艣 szokuj膮ca liczba, bo zazwyczaj by艂am w zwi膮zkach wi臋c przez d艂u偶szy czas uprawialam seks z jednym partnerem. Jakbym musia艂a poda膰 liczb臋 to mi臋dzy 10 a 15... Moj m膮偶 nigdy o nic nie pyta艂, a 偶e poznali艣my si臋 w okresie gdy codziennie mia艂am innego faceta w 艂贸偶ku to zapewne zdaje sobie spraw臋. Teraz, po kilku latach ma艂偶e艅stwa ju偶 o tym nie my艣l臋, kiedy艣 chyba nawet mnie to gnebilo. M膮偶 spe艂nia wszystkie moje oczekiwania, nigdy nie zdradzilam ani jego ani 偶adnego z wcze艣niejszych ch艂opak贸w. Po co Ci wiedza ilu ich by艂o? Je艣li poznasz liczb臋 to b臋dziesz to ci膮gle analizowal, nie b臋dzie ko艅ca Twoich domys艂贸w... Tobie jest ci臋偶ko, uwierz mi 偶e jej te偶... Jeste艣cie dobrym ma艂偶e艅stwem, b膮d藕 dla niej wsparciem, b膮d藕 przyjacielem kt贸ry nie pyta, a rozumie. Powodzenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Swiadomy
(Gosc) takiego pytania sobie nie zadalem :-) A lubi byc dobrze... Co ciekawe na poczatku zadziwiala mnie czestotliwosc sexu, ktory byl "standardowy" Obecnie doszlismy, yyy no jest wszystko w ostrym wydaniu gdzie chce i jak chce bez mrugniecia okiem. Widzac co moge nasowaja mi sie pytania ( ale nie meczace i nieoczekujace odpowiedzi) czy tamci tez tak sobie "uzywali" Takie mysli pojawiaja sie mimowolnie ale wygasaja na jakis czas, nie maja tez wplywu na moje zachowanie, na szczescie :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Swiadomy
(Hiperzona) Zgadzam sie z toba w 100% dokladnie tak samo mysle. Moze chaotycznie opisem wczesniej... Tylko ze w glowach samcow, moze kobiet tez takie mysli i pytania sie pojawiaja. Wszystko zalezy od dojrzalosci psychicznej podejscia do sprawy...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Prowokacja!!!!!!!! Kto tsk pisze prosze a zonka dzifka nic wiecej daje kazdemu i wszedzie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Znam jedn膮 tak膮 dupodajk臋.Znalaz艂a jelenia, nawet dw贸ch c贸rek si臋 dorobili, ale po o艣miu latach spokojnego 偶ycia znalaz艂a sobie kogo艣 na boku.Kiedy wysz艂o, rozeszli si臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hiperzona
Pojawia膰 si臋 mog膮 tylko nie zawsze musz膮 by膰 wypowiadane. W艂a艣nie... Dojrza艂o艣膰... I tu m贸j m艂odszy m膮偶 zaskoczy艂 mnie najbardziej :) Z kolei tej zabrak艂o i "panom" i "paniom" z posta gdzie艣 powy偶ej, bo ze strony 偶e艅skiej by艂a to raczej g艂upota po艂膮czona z alkoholem, a 偶e strony drugiej p艂ci, bo trudno u偶y膰 mi okre艣lenia m臋skiej, chamstwo i jurnosc malomiasteczkowego typa...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hiperzona
I jeszcze odno艣nie u偶ywania przez innych... Zachowania i upodobania seksualne si臋 zmieniaj膮 nawet przy mega temperamencie. Z m臋偶em jestem od 10 lat i sama widz臋 jak ewoluowalam. Mi艂o艣膰 i zaufanie do partnera otwieraj膮 wiele zasuwek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
M贸wi膮c kr贸tko, jak kto艣 g艂upi to a偶 mi艂o, 偶e mu si臋 uda艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Faceci s膮 dziwnie sk艂onni do zazdro艣ci wobec BY艁YCH m臋偶czyzn swojej Dziewczyny. Dziewczyny oszcz臋dzaj膮 energi臋 swej zazdro艣ci na potencjalne PRZYSZ艁E dziewczyny swoich facet贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Swiadomy
To nie jest prowokacja, osoba to piszaca chyba jeszcze nie zna zycia. I Ciebie moze spotkac jakas sytuacja ( ktorej nie zycze), ktora jak komus opowiesz nazwa prowokacja...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Swiadomy
Dupodajka, l*******g, d***** itp. To ocena na szybko przeczytanego opisu sytuacji bez szczegulow, zachowan, uczuc... Zakladajac ten temat nie zalezalo mi na podjeciu decyzji odnoszac sie do takich kom. Poprostu wiem ze wielu facetow ma podobne sytuacje i ze nie powinni od razu skreslac takiej osoby. O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Historia troch臋 podobna do mojej. Wizyta u znajonych, intryguj膮ca kobieta, przegadana noc, dziwne spojrzenia i u艣mieszki znajomych. Tylko wtedy do niczego nie dosz艂o i ona powiexzia艂a mi wszystko od razu. By艂a DDA i zakochiwa艂a si臋 szybko i na ca艂ego. Faceci wykorzystwyali to, brali wszystko co dawa艂a, a dawa艂a ca艂膮 siebie. Kiedy im si臋 znudzi艂a dawali kopa, a nast臋pny amator 艂atwego seksu ju偶 czeka艂. Szybko wyrobi艂a sobie opini臋 puszczalskiej w ma艂omiasteczkowej spo艂eczno艣ci, w kt贸rej 偶y艂a. Potem za艂amanie, terapia u psychologa i 偶mudna nauka 偶ycia samemu, bez "m臋skiego wsparcia". By艂a sama, bo opinia cichodajki mimo up艂ywu lat ci膮gn臋艂a si臋 za ni膮. 呕aden facet z jej otoczenia nie chcia艂 zosta膰 jeleniem. I wtedy wpadli艣my na siebie. Troch臋 czasu mi zaj臋艂o udowodnienie jej, 偶e nie jestem kolejnym amatorem niezobowi膮zuj膮cego bzykanka, ale uda艂o si臋. Pi臋膰 lat razem i dw贸jka dzieciak贸w. Pewnie tam w jej miasteczku mam opini臋 frajera, ja kr臋c臋 g艂ow膮 nad g艂upot膮 tych ma艂omiasteczkowych leszczy, 偶e nie potrafili dostrzec w niej tego wspania艂ego cz艂owieka jakim jest.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A pilnujesz jej 24/7? sk膮d wiesz 偶e nie puszcza si臋 z listonoszem hydraulikiem i ca艂膮 kolejk膮 ch臋tnych? rogaczu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie chcia艂bym by膰 w takiej sytuacji jak autor tematu. Mam 呕on臋 i jestem jej 2 facetem. Wcze艣niej by艂a w d艂ugim zwi膮zku z innym. Nigdy nie mia艂a faceta na jeden raz. Ja sam mia艂em 5 kobiet. Ze wszystkimi by艂em w zwi膮zkach, kr贸tszych lub d艂u偶szych, ale w zwi膮zkach. W ca艂ym moim 偶yciu oko艂o 10 innym kobietom, kt贸re chcia艂y seksu dla seksu odm贸wi艂em. Kto艣 powie, 偶e jestem frajerem, trzeba by艂o korzysta膰 jak by艂a okazja. Nie mam poczucia, 偶e co艣 z powodu tych odm贸w straci艂em. Nie mam za z艂e 呕onie, tego faceta przede mn膮, bo przecie偶 byli par膮. Zastanawiam si臋 co maj膮 w g艂owie ludzie dla kt贸rych seks jest tylko mechaniczn膮 czynno艣ci膮. Tak maj膮 zwierz臋ta, a przecie偶 jest jedna rzecz, kt贸ra nas od tych zwierz膮t niby r贸偶ni. Napisa艂em niby bo w niekt贸rych przypadkach, zapewne nie ma 偶adnych r贸偶ni膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
R贸偶nie to w 偶yciu jest, czasami jest tak, 偶e kobiety przestaj膮 mie膰 ochot臋 na sex ( po urodzeniu dziecka) lub maj膮 mega wielkie potrzeby ok. 40 roku 偶ycia. Z facetami te偶 jest r贸偶nie. Wa偶ne 偶eby si臋 razem dopasowa膰, dotrze膰 , dba膰 o wzajemn膮 mi艂o艣膰, odpuszcza膰 sobie drobne nieporozumienia. Ja przez jaki艣 czas przed poznaniem mego obecnego m臋偶a te偶 taka by艂am i on troch臋 si臋 tym przejmowa艂 na pocz膮tku, ale szybko mu przesz艂o. Ja na przyk艂ad by艂am przez jaki艣 czas bardzo zazdrosna o m臋偶a, nie mog艂am sobie z tym poradzi膰 przez jaki艣 czas. Jednak na szcz臋艣cie to ju偶 min臋艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie musz臋 jej pilnowa膰 misiu. Ona musi kocha膰, 偶eby posz艂a do 艂贸偶ka. A jak kocha, to inni faceci dla niej nie istniej膮. Typowe dla DDA. Pod tym wzgl臋dem r贸偶ni si臋 od 偶ony autora. Poza tym to ju偶 doros艂a, m膮dra kobieta, 艣wiadoma swoich problem贸w. Nie ta m艂oda dziewczyna, kt贸ra wyrwa艂a si臋 z toksycznego domu, ojca pijaka i jak psiak szuka mi艂o艣ci u ka偶dego, kto da jej chocia偶 namiastk臋 poczucia bezpiecze艅stwa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰sylwia
Ojca pijaka??koszmar.!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Autorze, skoro wiedzia艂e艣 i mimo wszystko zdecydowa艂e艣 si臋 na zwi膮zek to musisz z jej przesz艂o艣ci膮 偶y膰.Czas poka偶e, czy jej ochota na bycie 艂atw膮 nie wr贸ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bleckott
Hiperseksualna . Czyli co ma zawsz臋 ochot臋 . A nie jak inne kobiety po dobrym sexsie i fajnym orgazmie nie podchodz przez trzy dni?. To 偶e ma ochot臋 cz臋sto nie znaczy ze b臋dzie ci rogi przyprawiac . R贸b jej dobrze jak tylko tego potrzebuj臋 i o reszt臋 si臋 nie martw . A ju偶 napewno o to co by艂o kiedy艣 zanim by艂a z tob膮 . M艂odo艣膰 ma swoje prawa . Jeste艣cie juz 5 lat chyba sam mo偶esz okre艣li膰 jaki ma charakter i czy ci臋 kocha. Je偶eli kocha to nie zdradzi . Kobiety zdradzaja je偶eli sa zaniedbane przez swojich partner贸w .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰T
Witam, moja zona tez do grzecznych dziewczyn przez jakis czas nie nalezala, ale teraz juz jestesmy ze soba prawie 10 lat i nie wyobrazam sobie zycia z inna kobieta. Owszem, mnie tez troche to nurtowalo, ale nie ma sensu sie zamartwiac jej bylymi facetami - oczywiscie, jelsi nie sa w jakis sposob dalej z nia zwiazani. Teraz nawet sama przyznaje, ze jest jej troche glupio i raczej to byly nierozwazne rzeczy, ale ja tez sobie nie zalowalem. Teraz jestesmy razem i to sie liczy. Panowie nie ma sensu zamartwiac sie na zapas :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moja 偶ona te偶 cnotk膮 nie by艂a, sam wiem o kilkunastu jej partnerach ale najwa偶niejsze jest tu i teraz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moja te偶 by艂a dobrze zje偶d偶ona

Udost臋pnij ten post