Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mojezycietozart

Moj facet mi grozi

Polecane posty

Gość Mojezycietozart

Czesc, niedawno pisalam tutaj, ze wyprowadzam soesobie od faceta, bo onnie w wieku 29 lat nie potrafi sie wyniesc od mamusi. Wczoraj dowiedział sie od kumpla, ze wraz z kolezanka nana jednej z facebookowych grup mieszkaniowych szukam pokoju. Zrobil mi peawdziwa awanture przez twlefon,nie sluchal co mowieto, rozlaczyl sie. Potem zadzwonil juzjak calkiem inny, mily i, kochany i mowil,ze zrobil jakieś tam zakupy. Wyszedl po mnie na stacje pkp, pierwszy raz w zyciu. Idziemy i on mowi,ze rodzice mu powiedzieli, ze jak ja sie teraz wyprowadze to on zostanie starym kawalerem. I kazal mimi oboecac, ze on zle na mojej wyprowadzce nie wyjdzie. Ja mu mowie,ze nie wyjdzie a on na to,ze nie pytal,cY wyjdzie czy nie, tylko czy ja mu to obiecuje. Powiedzial to tak,ze sie balam, obiecałam. Poyem dodal,ze ma nadzieje,ze tak bedzie, bo inaczej pozaluje. Podtanowilam uciec. Wywoze dzisiaj pierwsza czesc rzeczy do znajomej, bede wywozic caly przyszly tydzien i w piatek mozesię uciekne. Jestem przerazona, nigdy sie tak k***wdko nie balam. Wywoze sie na raty i dlatego,ze jego rodzoce ciągle sa w domu i on zaczyna drugie Miany w, pracy, co tylko wszystko utrudnia. Noe dajcie sie soba manipulowac dziewczyny, uciekajcie hak widzicie cos dziwnego, ja bylam glupia, tersz moge moec tylko nadzoeje,ze noc mi sie nie stanie,trzymajcie kciuki proszę.

Gość gość
Ja bym bił pokłony Najwyższemu że takie coś chce się wyprowadzić :-D

dobrze robisz, że się od niego wyprowadzasz. Nie wygląda takie zachowanie dobrze więc rzeczywiście lepiej to uciąć.

Gość gość
twój wybór kogo sobie wybierasz